Kızlar embriyo 3. Günde saat kacta aranmıstınız? Dakikalar gecmiyor sanki
Valla cnm moral olarak aşırı iyi dglm ailem yanmda dgl başka şehirdeler kardeşim şırnakta üs bölgesnde asker eski tedaviler fln yani allaha şkürden başka dilimde bşy yktu alş verş yaptm istdgm şeyleri aldm motive olaym diye o kdr her yönyle zor bi süreç bnm için ama tevekkül edp allahmn adnı ağzmdan kalbmden dşürmedm rabbim devamını gelmesni nasip etsn inşallah herkesede banadaa kahfryide içmycektm dünn içtmTransferden sonra neler yaptınız . Zaman geçirme yeme içme vs. Kahve tükettiniz mi
Valla cnm moral olarak aşırı iyi dglm ailem yanmda dgl başka şehirdeler kardeşim şırnakta üs bölgesnde asker eski tedaviler fln yani allaha şkürden başka dilimde bşy yktu alş verş yaptm istdgm şeyleri aldm motive olaym diye o kdr her yönyle zor bi süreç bnm için ama tevekkül edp allahmn adnı ağzmdan kalbmden dşürmedm rabbim devamını gelmesni nasip etsn inşallah herkesede banadaa kahfryide içmycektm dünn içtm
Saol canım cevabın icin ozaman beklemeye devamBiraz geç arıyorlar canım 3 ten sonra .
Canım beni 1 den sonra aramışlardı.Kızlar embriyo 3. Günde saat kacta aranmıstınız? Dakikalar gecmiyor sanki
Tebrik ederim canım :)Kızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
5.gün embriyosu, 9. Gün değerim
Allaha çok şükür miniğim bana tutunmuş
İnş bundan sonra güzel gelişimlerini görmemizi nasip eder Allah'ım
Hayırlı olsun masallh miniğine bir belirti yasamişmiydın zamanını nasıl geçirdin bizimledir paylaşabilir misinKızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
Canım hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
Çok tşk ederim canım, bugün 15:30 da görüşmem. Elimde tahlillerim var yanımda götürüyorum istiyorsa muayene olacağım bakalım.İki Dr bakıyor canım . Muayene oldun mu . Bende şimdi sevinç hanıma muayene olacağım bekliyorum. Sen bunları semra hanıma sor . Elinizde önceden olan tahliller varsa bakıp yorumlar zaten . Adetin bekleyeceksin tedavi için . Sen bi muayene ol önce yönlendirir ler seni
Canım çok sağolasın Allah razı olsun rabbim sizede nasip etsin inşTebrik ederim canım :)
Canım Allah razı olsunHayırlı olsun masallh miniğine bir belirti yasamişmiydın zamanını nasıl geçirdin bizimledir paylaşabilir misin
Benim eşimdede varikosel var ameliyat olmadı henüz. Ameliyat öncesinde deneyelim istedik. Bende bir sorun çıkmamıştı bakalım şimdi ne olacak. Elimde tahlillerim ile gideceiğim, tşk ederim.Benim ilk görüşmem Sevinç hanımla oldu muayenede etti beni ama ücret almadı .. benim eşimde de hareket ve morfoloji sorunu var sayı iyi varikosel ameliyatı olmuştu ama eşime hiç bişey uygulanmadı sadece yanımda geldi gitti size ne der bilemem tabi .. bazı testler istedi bizden onları ve maddi durumu hazırlayınca adetin ikinci günü gittim tedavime başladım ..
Canım çok sağolasın rabbim seninde mücadeleni güzel sonuçlandırsın inşCanım hayırlı olsun gözünüz aydınsağlıkla devam eder sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah çok sevindiiimm
Canım benim cok sevindim hep böyle musmutlu ol insallahKızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah maşallahKızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?