Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferden sonra neler yaptınız . Zaman geçirme yeme içme vs. Kahve tükettiniz mi
Valla cnm moral olarak aşırı iyi dglm ailem yanmda dgl başka şehirdeler kardeşim şırnakta üs bölgesnde asker eski tedaviler fln yani allaha şkürden başka dilimde bşy yktu alş verş yaptm istdgm şeyleri aldm motive olaym diye o kdr her yönyle zor bi süreç bnm için ama tevekkül edp allahmn adnı ağzmdan kalbmden dşürmedm rabbim devamını gelmesni nasip etsn inşallah herkesede banadaa kahfryide içmycektm dünn içtm

Alla herkese hayırlını nasip etsin inş. Bize ve isteyen herkese inşallah . Bende daha önce Acıbadem’de denemiştim negatif sonuç almıştım. Kahve içme ananas yeme yorulma vs. Demişlerdi burda bişey demedilerde napcağni bilemiyor insan

Hayırlı olsun masallh miniğine bir belirti yasamişmiydın zamanını nasıl geçirdin bizimledir paylaşabilir misin

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla devam eder sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah çok sevindiiimm

Çok tşk ederim canım, bugün 15:30 da görüşmem. Elimde tahlillerim var yanımda götürüyorum istiyorsa muayene olacağım bakalım.

Tebrik ederim canım :)
Canım çok sağolasın Allah razı olsun rabbim sizede nasip etsin inş
İnş 2 gün sonra katlanmasınada şahit oluruz
Hayırlı olsun masallh miniğine bir belirti yasamişmiydın zamanını nasıl geçirdin bizimledir paylaşabilir misin
Canım Allah razı olsun
İnş sende bu mutluluğu yaşa tez vakitte
Evet bikaç belirtim vardı ama
Yüzde 50 50 düşünüyordum
İlaçların belirtisi yada hamilelik belirtisi
Adet belirtilerime hiç girmiyim
Transferden sonra eve geldiğimde sağ kasığımda 2 3 saat içinde bir kaç kere batmalar oldu
Aynısı 1.gündede oldu ama sık sık değil ara ara battı gitti
2. 3. 4. Gün hiç bişi hissetmedim hemde hiç
5. 6. Günler ara ara hafif batma ama çok az birde ciddi karın ağrısı hissettim adet olucam ama ilaçlardan baskılandığı için adet belirtisini gösteriyor diye düşündüm birde bel ağrısı başlamıştı bende regl dönemi belim hiç ağrımaz onada sık sık uzanıp yatmaya tutulmaya yordum
7. 8. Günlerimde aynı önceki gibi geçti
Göğüslerimle ilgili hiç gram bir belirtim yok
Ha birde hiç sıcak basmadı beni çok üşüdüm hep
Yeri geldi 3 çorap bir panduf giydim ayaklarımı ısıtamadım
Ben bunların hamilelil belirtileri olduğunun kesinliğini veremem ama yaşadıklarım bunlar
İnş 2 gün sonra değerim artar bana dua edin
Güzel başladığım yolumda güller açsın inş.

Benim eşimdede varikosel var ameliyat olmadı henüz. Ameliyat öncesinde deneyelim istedik. Bende bir sorun çıkmamıştı bakalım şimdi ne olacak. Elimde tahlillerim ile gideceiğim, tşk ederim.

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…