Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.İnsanın içine Doğuyo bana da bi sakinlik gelmişti çok rahattım.Allah kucamıza Almayıda nasip etsin inşallah

cnm ben aklıma geldıkçe sabah akşam içiyorum, ama bazen sabah içmeyi unutuyorum... kendine eziyet etmene gerek yok eğer iyi gelmıyorsa hiç kullanma yada sadece akşam iç cnm

Gozun aydın canım Allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah...

Maşallah Kuzum benim çok güzel bir haber bu Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağsalim değerlerin bol bol artar

Canım benim cok sevindim hep böyle musmutlu ol insallah

S sus_panda tebrikler canim insallah kat ve kat artar ve saglikla dogurursun insallah

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah maşallah

Çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.İnsanın içine Doğuyo bana da bi sakinlik gelmişti çok rahattım.Allah kucamıza Almayıda nasip etsin inşallah
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun
Bu süreçte Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inş.

Kızlar simdi memorialden aradılar 3. Gün icin 15 iyi kalitede 3 orta kalitede embriyomuz varmıs. 5. Güne kaliteli gitsinler inşallah nolir dualarınızı eksik etmeyin. Bu arada bilgi amaclı embriyolog aradı sordumda yarısına pgt yapsak yarısını dondurup sonra gerekirse pgt yapsak diye. O da dediki pek önermiyoruz cunku ozaman 2 kere islem görmüs oluyor embriyo diyor. 5. Gün onay icin arayacaklarmıs kacını gönderelim diye.

Maşallah çok güzel gidiyoruz hergün hamilelik haberi alıyoruz
İnşaALLAH 2 gün sonrada mutluluk haberini alırız
Rabbim hayırlısı ile sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşaALLAH

hayırlı olsun cnm inş saglıklı artısların olur kucagınada aldıgın gunlerı görürsün

Oh oh maşallah cnm değerlermz inş artar güzelce

Çok sağolasın cnm amin inş
hayırlı olsun cnm inş saglıklı artısların olur kucagınada aldıgın gunlerı görürsün
Aminnn inş
Rabvim sizlerede inş tez vakitte kalbinizden geçeni nasip etsin
Maşallah çok güzel gidiyoruz hergün hamilelik haberi alıyoruz
İnşaALLAH 2 gün sonrada mutluluk haberini alırız
Rabbim hayırlısı ile sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşaALLAH
Aminnn inşallah arkadaşım Allah razı olsun
Büyük gün 2 gün sonra

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. Darısı isteyen herkesin başına. Hep böyle olumlu sonuçlar alalım inş. Pozitif sonuçlar görmek bizlere de umut oluyor. Benim de bugün transfer için 2. görüşmemdi. Cuma bi daha çağırdılar. ilaçsız transfer olacak. Allah nasip ederse yeni yılın ilk günlerinde Bizlere de dua et canım. Allah hamişlerin dualarını kabul edermiş.

Ben kan verdim türkiye saatiyle 8 den sonra çıkacak beklemeye devam
Cnm hadi sendende güzel bi sonuç bekliyoruz
Allah razı olsun cnm
İnş seninde güzel sonucunu alırız

Canim benim cok tebrikler rabbim saglikla devamina erdirir insallah dualarina katilmistim okuyunca gözlerim doldu benimde dün transferim oldu hayirlisi olur insallah dualarini eksik etme

Kızlar Gönül hanım beni aradı embriyolarda biri 6 aa imiş diğer ikisi orta kalite dedi pgt giderken iyi kalite demişlerdi .. diğer 3 embriyo içinde birinde 16.kromozom diğer ikisinde 22.kromozo bozukmuş .. ne zaman istersen transferi adetin ikinci günü gel dedi

Kizlar birşey soracağım hemen hemen hepiniz rahik filmi cektirmissinizdir ben daha oncede cekildim ama bu sefer tuhaf birşey oldu adetin 8. Gun rahim filmim çekildi suan 19. Gundeyim ve ben adet oldum tamam sikluslarim cok uzun degil 24 gune bir oluyorum ama hic böyle olmamisti sasirdim doğrusu birde bir sonraki adette tedaviye başlayacağız butun planlarimiz değişecek sizlerde hic hsg sonrası erken adet olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…