Çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.İnsanın içine Doğuyo bana da bi sakinlik gelmişti çok rahattım.Allah kucamıza Almayıda nasip etsin inşallahCanım çok sağolasın Allah razı olsun rabbim sizede nasip etsin inş
İnş 2 gün sonra katlanmasınada şahit oluruz
Canım Allah razı olsun
İnş sende bu mutluluğu yaşa tez vakitte
Evet bikaç belirtim vardı ama
Yüzde 50 50 düşünüyordum
İlaçların belirtisi yada hamilelik belirtisi
Adet belirtilerime hiç girmiyim
Transferden sonra eve geldiğimde sağ kasığımda 2 3 saat içinde bir kaç kere batmalar oldu
Aynısı 1.gündede oldu ama sık sık değil ara ara battı gitti
2. 3. 4. Gün hiç bişi hissetmedim hemde hiç
5. 6. Günler ara ara hafif batma ama çok az birde ciddi karın ağrısı hissettim adet olucam ama ilaçlardan baskılandığı için adet belirtisini gösteriyor diye düşündüm birde bel ağrısı başlamıştı bende regl dönemi belim hiç ağrımaz onada sık sık uzanıp yatmaya tutulmaya yordum
7. 8. Günlerimde aynı önceki gibi geçti
Göğüslerimle ilgili hiç gram bir belirtim yok
Ha birde hiç sıcak basmadı beni çok üşüdüm hep
Yeri geldi 3 çorap bir panduf giydim ayaklarımı ısıtamadım
Ben bunların hamilelil belirtileri olduğunun kesinliğini veremem ama yaşadıklarım bunlar
İnş 2 gün sonra değerim artar bana dua edin
Güzel başladığım yolumda güller açsın inş.
cnm ben aklıma geldıkçe sabah akşam içiyorum, ama bazen sabah içmeyi unutuyorum... kendine eziyet etmene gerek yok eğer iyi gelmıyorsa hiç kullanma yada sadece akşam iç cnmTamam canım sağol .. sen sabah akşam mı içiyorsun .. ben içince yataktan çıkamıyodum akşam yarım iç yeter demişti .. iştahım aşırı açıldı sabah akşam mı içsem acaba ya ya da akşam tam olarak mı içsem
Gozun aydın canım Allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah...
Maşallah Kuzum benim çok güzel bir haber buHayırlı uğurlu olsun inşallah sağsalim değerlerin bol bol artar
Canım benim cok sevindim hep böyle musmutlu ol insallah
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah maşallah
Çok sağolun kızlar Allah razı olsunÇok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.İnsanın içine Doğuyo bana da bi sakinlik gelmişti çok rahattım.Allah kucamıza Almayıda nasip etsin inşallah
Canım ben 12de kendim arıyordum embriyolog bölümünüKızlar transfer için ne zaman arayıp bilgi verirler?
tebrikler cnm kat kat değerin artar inşÇok sağolun kızlar Allah razı olsun
Bu süreçte Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inş.
Kızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
5.gün embriyosu, 9. Gün değerim
Allaha çok şükür miniğim bana tutunmuş
İnş bundan sonra güzel gelişimlerini görmemizi nasip eder Allah'ım
Oh oh maşallah cnm değerlermz inş artar güzelceKızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
hayırlı olsun cnm inş saglıklı artısların olur kucagınada aldıgın gunlerı görürsünKızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
Oh oh maşallah cnm değerlermz inş artar güzelce
Aminnnhayırlı olsun cnm inş saglıklı artısların olur kucagınada aldıgın gunlerı görürsün
Aminnn inşallah arkadaşım Allah razı olsunMaşallah çok güzel gidiyoruz hergün hamilelik haberi alıyoruz
İnşaALLAH 2 gün sonrada mutluluk haberini alırız
Rabbim hayırlısı ile sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşaALLAH
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. Darısı isteyen herkesin başına. Hep böyle olumlu sonuçlar alalım inş. Pozitif sonuçlar görmek bizlere de umut oluyor. Benim de bugün transfer için 2. görüşmemdi. Cuma bi daha çağırdılar. ilaçsız transfer olacak. Allah nasip ederse yeni yılın ilk günlerinde Bizlere de dua et canım. Allah hamişlerin dualarını kabul edermiş.Canım çok sağolasın Allah razı olsun rabbim sizede nasip etsin inş
İnş 2 gün sonra katlanmasınada şahit oluruz
Canım Allah razı olsun
İnş sende bu mutluluğu yaşa tez vakitte
Evet bikaç belirtim vardı ama
Yüzde 50 50 düşünüyordum
İlaçların belirtisi yada hamilelik belirtisi
Adet belirtilerime hiç girmiyim
Transferden sonra eve geldiğimde sağ kasığımda 2 3 saat içinde bir kaç kere batmalar oldu
Aynısı 1.gündede oldu ama sık sık değil ara ara battı gitti
2. 3. 4. Gün hiç bişi hissetmedim hemde hiç
5. 6. Günler ara ara hafif batma ama çok az birde ciddi karın ağrısı hissettim adet olucam ama ilaçlardan baskılandığı için adet belirtisini gösteriyor diye düşündüm birde bel ağrısı başlamıştı bende regl dönemi belim hiç ağrımaz onada sık sık uzanıp yatmaya tutulmaya yordum
7. 8. Günlerimde aynı önceki gibi geçti
Göğüslerimle ilgili hiç gram bir belirtim yok
Ha birde hiç sıcak basmadı beni çok üşüdüm hep
Yeri geldi 3 çorap bir panduf giydim ayaklarımı ısıtamadım
Ben bunların hamilelil belirtileri olduğunun kesinliğini veremem ama yaşadıklarım bunlar
İnş 2 gün sonra değerim artar bana dua edin
Güzel başladığım yolumda güller açsın inş.
İnş. sen de güzel haberler verirsin canım. Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.Ben kan verdim türkiye saatiyle 8 den sonra çıkacak beklemeye devam
Cnm hadi sendende güzel bi sonuç bekliyoruzBen kan verdim türkiye saatiyle 8 den sonra çıkacak beklemeye devam
Allah razı olsun cnmHayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. Darısı isteyen herkesin başına. Hep böyle olumlu sonuçlar alalım inş. Pozitif sonuçlar görmek bizlere de umut oluyor. Benim de bugün transfer için 2. görüşmemdi. Cuma bi daha çağırdılar. ilaçsız transfer olacak. Allah nasip ederse yeni yılın ilk günlerinde Bizlere de dua et canım. Allah hamişlerin dualarını kabul edermiş.
Ben kan verdim türkiye saatiyle 8 den sonra çıkacak beklemeye devam
Kızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
seni tebrik ederim inşallah artarak devam eder.Cnm hadi sendende güzel bi sonuç bekliyoruz
Allah razı olsun cnm
İnş seninde güzel sonucunu alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?