Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim anlamadığım benim pgt giden embriyolarımın hepsi iyi kalite dendi şimdi nasıl orta kalite oluyor .. gelince daha detaylı anlatırım dedi ve pgt den sağlıklı geldi önemli olan o dedi bilmiyorum bişeyler yanlış gidiyor gibi .. ya bilgiler eksik ya yanlış bilgi birşeyler tam oturmuyor kafamda

çok sevindim canım inşallah kat kat artar her şey yolunda gitmeye devam eder bize umut ışığı oldun darısı başımıza inşallah

cnm sonucun hayılrlı olsun inş sana 3 embriyo 3 evlat olur

kızlar yarın nasipse opu işlemim olacak kontrollerimi sevinç hnm yapıyordu, opu işlemimi melih aygün yapacakmış sizde de muayenede başka dr opu da başka dr mu geldi melih beyi hiç duymamıştım nasıl biri acaba işinde iyi midir sonuçta sadece bilgi yetmiyor el becerisi deneyim vs de önemli bu işlemlerde nasıl biri acaba tedirgin oldum inşallah güzel geçer işlemim bana da dua ederseniz çok sevinirim kızlar

cnm pgt daha detaylı bir inceleme yaaa belkı normal labaratuvar ortamında iyi kalite görünen embriyo pgt de orta kalıtelı olabılıyor... yada pgt kalıteyıde düşürüyor olabılır ama buna takılma önemlı olan sağlıklı embriyo ...burda çok görüyoruz iyi kalıtelı embriyo tutmayıpta orta kalıtelı embriyosu tutunan kişileri

cnm melıh bey sadece opu yapar bu konuda çok iyi ve deneyimlidir.

Bnmde opumu melih bey yaptı cnm bnde tanımıyordm ama gayet rahat gecti opuda en iyilerdn biriymiş melih bey oyle dediler rahat ol

Canim benim cok tebrikler rabbim saglikla devamina erdirir insallah dualarina katilmistim okuyunca gözlerim doldu benimde dün transferim oldu hayirlisi olur insallah dualarini eksik etme
Allah razı olsun arkadaşım
Çok şükür bugünüme
İnş katlandığınıda görürüm güzel gelişimler gösterir miniğim
İnş Allah büyük seninde transfer sonucunda yüzümüz güler hakkımızda hayırlısı inş

Ben kan verdim türkiye saatiyle 8 den sonra çıkacak beklemeye devam

seni tebrik ederim inşallah artarak devam eder.
Hadi bekliyoruz büyük hevesle
Çok sağol arkadaşım Allah razı olsun
Sen yurtdışında neredesin?
Beklenen telefon geldi demek
Hadi gözün aydın cnm
Canım çok fazla kaliteye takilma benim kızım 3.gün embriyosu ve gönül hanım çok düşük şans verdiğimiz bi embriyo tutmuş dedi
Senin için önemli olan geri sağlıklı dönmüş olmaları ailenizdeki sorunlardan sonra 3 tane elinde embriyon var bence şükretmelisin

çok sevindim canım inşallah kat kat artar her şey yolunda gitmeye devam eder bize umut ışığı oldun darısı başımıza inşallah
Amin arkadaşım amin Allah razı olsun inş değerimde güzel katlanır güzel gelişimler gösterir mutluluğumuz devam eder
Benimde hiçbir kontrolüme melih bey girmedi ama opu ya melih bey girdi
Semra hanım seçiyormuş o günkü opu dr unu
Ya emre bey ya melih bey yapıyormuş
Çok tatlı bilgilendirici bir dr için rahat olsun

Londra’yım canım

Ne bileyim canım olur olmadık şüpheye düşüyorum korkuya kapılıyorum hayırlısıyla transfer olup yavrumu kucapıma alsam anca rahatlarım herhalde :)

Arkadaşlar şişli memorial da ön görüşme için neredeyse 2 saat bekledim. Burası her zaman böyle mi? Sonuçta o kadar işimizi ayarlayıp geliyoruz bu kadar aksama hiç normal değil. Bu hastanede hep böyle bir durum yaşanıyor mu?

Merhaba hayirlisi olsun .. gorusmen nasil gecti peki bazen kalabalik oluyor .. saatinde gidince fazla bekleme olmuyor belki acil bir durum vardir o sebeple beklemis olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…