Arkadaşlar şişli memorial da ön görüşme için neredeyse 2 saat bekledim. Burası her zaman böyle mi? Sonuçta o kadar işimizi ayarlayıp geliyoruz bu kadar aksama hiç normal değil. Bu hastanede hep böyle bir durum yaşanıyor mu?
Bazen olabiliyor yoğunluktan dolayı her zaman değil ..Arkadaşlar şişli memorial da ön görüşme için neredeyse 2 saat bekledim. Burası her zaman böyle mi? Sonuçta o kadar işimizi ayarlayıp geliyoruz bu kadar aksama hiç normal değil. Bu hastanede hep böyle bir durum yaşanıyor mu?
Canim sevindim tebrikkk ederimmmEvet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
Tebrikler dünden beri keyifler yerinde hamdolsunEvet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
Aaa çok sevindim inanki S sus_panda arkasimizinki tutunca seninki tutmasa çok üzülürdüm allaha şükür bu defa üzülmek yok sukurki ikinizde hamilesinizEvet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
Maşallah cnm çok sevindm allahm tamamına erdirsin inşallahEvet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
Çok teşekkür ederim Allah isteyen çabalayan herkese yaşatsın bu güzelliğiCanim sevindim tebrikkk ederimmm
Tebrikler dünden beri keyifler yerinde hamdolsun
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Maşallah cnm çok sevindm allahm tamamına erdirsin inşallah
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hiç birimizi bu yolda boş çevirmesin dualarım hepinizle inşallah hep güzel haberlerimiz olur kalbim pır pırTebrikler dünden beri keyifler yerinde hamdolsun
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Hadi gözün aydın olsun cnm çok sevindim uzun zamandır forumda negatif rüzgarlar esiyordu inşallah hep böyle devam eder hepimizin yüzü gülerEvet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
Hayırlı olsn cnm bugn güzel hbrler arka arkaya geldi inş saglıkla ilerlerEvet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
Semra hanımla görüşünce bekleniyor cnm ama 2saat çok uzunmuş ben muayene masasında yarım saat falan beklemiştim heralde bi toplantıları ya da başka bir durum olmuştur diğer muayenelerinde böyle bekletmiyorlar ilk görüşmeler detylı old için uzun sürüyorArkadaşlar şişli memorial da ön görüşme için neredeyse 2 saat bekledim. Burası her zaman böyle mi? Sonuçta o kadar işimizi ayarlayıp geliyoruz bu kadar aksama hiç normal değil. Bu hastanede hep böyle bir durum yaşanıyor mu?
allah tamamına erdirsin inşallah kaçıncı denemenizdi acabaEvet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
Vaayy süper ya üst üste hamile haberleri maşallah subhanAllah .. Gözünüzaydın canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
YaşasınnnEvet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
Çok sağol cnm Allah razı olsun
Evet cnm uyutuluyorsun ama çok güzel bi uyutulmaKızlar memorialde yumurta toplama işleminde uyutuluyor muyuz tamamen?
Hayırlı olsun inşallah güzel gelişimi olurKızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
5.gün embriyosu, 9. Gün değerim
Allaha çok şükür miniğim bana tutunmuş
İnş bundan sonra güzel gelişimlerini görmemizi nasip eder Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?