Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Semra hanımla görüşmek isteyince bazen böyle bekleyebiliyorsunuz. Öncelik herzaman hastalarda ki hassas ve özen isteyen bir durum gecistirmiyor kimseyi . Ama 2 saat biraz fazla olmuş. Gerçi ben muayene masasinda o halde yarım saat bekledim kendisini ama olumsuz etkilemedi beni çünkü verdiği güven tecrübesi ilgisi beklemeye değer di.
Evet yoğunlar gerçekten ama tedavi esnasında insan kendisiyle ilgilendiğini o yoğunluğa rağmen koştura koştura muayenize veya ameliyathaneye güler yüzle gelip sizi rahatlaması gibi durumlarla karşılaşınca farklı bakıyorsunuz.

Emin ellerde olduğumu bileyim herşey titizlikle yapılsın beklemek çok da rahatsız etmiyor o zaman. Tabi herkesin yapısı farklı.

Ne oldu peki görüşebildiniz mi

Bazen olabiliyor yoğunluktan dolayı her zaman değil ..

Tebrikler dünden beri keyifler yerinde hamdolsun
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah

Aaa çok sevindim inanki S sus_panda arkasimizinki tutunca seninki tutmasa çok üzülürdüm allaha şükür bu defa üzülmek yok sukurki ikinizde hamilesiniz

Maşallah cnm çok sevindm allahm tamamına erdirsin inşallah
Aaa çok sevindim inanki S sus_panda arkasimizinki tutunca seninki tutmasa çok üzülürdüm allaha şükür bu defa üzülmek yok sukurki ikinizde hamilesiniz
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hiç birimizi bu yolda boş çevirmesin dualarım hepinizle inşallah hep güzel haberlerimiz olur kalbim pır pır

Hadi gözün aydın olsun cnm çok sevindim uzun zamandır forumda negatif rüzgarlar esiyordu inşallah hep böyle devam eder hepimizin yüzü güler

Hayırlı olsn cnm bugn güzel hbrler arka arkaya geldi inş saglıkla ilerler

Semra hanımla görüşünce bekleniyor cnm ama 2saat çok uzunmuş ben muayene masasında yarım saat falan beklemiştim heralde bi toplantıları ya da başka bir durum olmuştur diğer muayenelerinde böyle bekletmiyorlar ilk görüşmeler detylı old için uzun sürüyor

Vaayy süper ya üst üste hamile haberleri maşallah subhanAllah .. Gözünüzaydın canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bende bugün gittim doktor çikolata kistlerimin olduğunu söyledi rezervin az gözüküyor dedi ilk defa böyle bişey söylediler çok moralim bozuldu iğnelere başladım bakalım İnşâAllah güzel ve boş yumurtalarım oluşur

Yaşasınnn
Çok sevindim
Rabbim bize inş değerlerimizin katlandığınıda gösterir kalp atışlarınıda duyurur
Sağlıklı gelişimlerini takip ederiz inş
Bak hep kendini belirtim yok diye yesin bitirdin ama mucizen seninleymiş
Cuma tekrarlıycazsın değilmi?

S sus_panda O okaliptus_ sağolun kızlar içim rahatladı inşallah herşey yolunda gider
Çok sağol cnm Allah razı olsun
İnş seninde çok güzel embriyoların oluşur ve hemencik tutunur anneciğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…