Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsn cnm bugn güzel hbrler arka arkaya geldi inş saglıkla ilerler
Vaayy süper ya üst üste hamile haberleri maşallah subhanAllah .. Gözünüzaydın canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
allah tamamına erdirsin inşallah kaçıncı denemenizdi acaba
hepinize çok tekkür ediyorum her aşamasu heyecan dolu bir serüven diyordum ama asıl heyecan şimdi başladı sanki darısı herkesin başına güzelliklerle inşallah H Haricen canım ilk denememiz şükür pozitif umarım devam ederr

9 gün ağır geçti hep belirti aradım ama hiçbir belirtim olmadı halada yok sadece iki öğün yiyen kadın üç ögün yemeye başladı ilaçlardan dedim belki benim belirtim oydu bilemiyorum. yediklerime öncesindede dikkat ettim hazır hiçbir gıda tüketmedim mevsim sebzeleri ve balık yemeye özen gösterdim çay içtim ama artık onuda içmeyeceğim kahve içmedim bu süreçte canım deli gibi türk kahvesi çeksede onun dışı da günlük ne yapıyorsam devam ettim sadece yüksek dolaplara uzanıp ağır kaldırmamaya çalıştım. kendimce bunların doğru olduğınu düşünüp öyle yaptım. artık beslenme daha önemli koca 9 ay var inşallah sabırla güzellikle hayırla geçer

Misal benim tek embriyom 6aa kalite ayni en iyisi dendi ama ben inatla tek kaldı diye pgt yollamadım nasıl olsa tek ve en iyi kalite diye transfer sırasında Semra hanım açıkladı biz görünüş olarak değer veriyoruz bakarak kromozomlarını bilemeyiz ancak testle dedi ve kimyasal gebelik oldu Gönül hanım aradığın da bunu açıkladı görünüş olarak iyi kalite ama demek ki kromozom bir rahatsızlık varmış keşke test yaptırsaydım dedim ve bin pişman oldum en azından bu kadar üzülmezdim ayrıca pgt yapıldı halde düşük olabilirdi en azından o zaman da bebeğin kromozomsal bir bozukluğu oldu için değilde başka nedenden dolayı düşünülürdü

Şimdi bana da 6aa olanı transfer edeceğini söyledi inşallah sağlıkla tutunup sağlıkla devam eder .. Rabbimden hepimiz için hayırlı sağlıklı evlatlar istiyorum

Merhaba, dün semra hoca ile işk görüşmemi yaptım. Olumlu izlenim aldım. Umut bey ilk doktorumdu. Aslında umut bey mi sevinç hanım mı ona karar veremiyorum. Seviçn hn da daha rahat olur muyum düşünceasi var. Bize se pgt önerdilerr mutlaka. Burda okuduklarıma bakımca yaptırmalı mıyım yaptırmamalı mıyım bilemedim. Sperm faktörü etkili bizde yumurta rezerv vs çok ii bulundu. Pgt den ne kadar süre sonra geliyor acaba?

Ya tebrik ederim Rabbim yavrunuza kavuştursun. Sizde problem neydi acaba? Embriyoları pgt ye yolladınız mı? Deneyimlerinizi almak isterim.

Ya tebrik ederim Rabbim yavrunuza kavuştursun. Sizde problem neydi acaba? Embriyoları pgt ye yolladınız mı? Deneyimlerinizi almak isterim.
Teşekkürler amin bizde problem yoktu görünen yaş faktöründen dolayı pgt yapıldı üç embriyo gitti 12 günde sonuç çıktı bir tanesi transfere uygun bulundu 18 aralıkta transfer edildi. Şimdilik hamileyim umarım devam eder sonuna kadar. Sizden neden pgt istendi

cnm ön görüşmede bende 2 saate yakın bekledım
diğer görüşmelerde ise yarım saat -45 dk bekledım

Bende de çok şükür rezerv iyi bulundu. Bi sorun yok. Eşimde morfoloji ve hareket problemi var onun için pgt olsun dediler. 3 embriyodan sadece 1 tanesi mi diğerleri pgt te gitmese bile iyi kalite miydi?

Semra hoca transferi yapıyor mu yoksa diğer doktorlar üzerinden mi ilerliyor herşey? Semra hocayı tedavi sırasında görebilecek miyiz?

Yaşım 32 semra hoca ve sevinç hoca baktığında yumurta rezervin çok iyi demişti amh neden böyle çıkmış olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…