hımm bazen çikolata kisti olan kadınlarda amh düşük çıkabılıyorHayır yok
cnm içini ferah tut inş güzel haberler alırsınEvet memorialde yaptırdım. Böyle çıkınca çok canım sıkıldı. Semra hoca yumurta sayın fazlasıyla iyi demişti
Eşim azosperm inş. bu amh düşüklüğü sorun olmaz. Çıkmayan bir kaç sonuç kaldı onlarda çıksın tekrar gidicem.
Bende daha önce iki denemem oldu uyutuldum da gerçekten çok güzel bi uyku :) artı bide ameliyat olmuştum anestezi aldım baya bi de broşür aldım memorialden sakinleştirici anestezi yazıyordu acaba dedim sedasyon mu yoksa tamamen mi uyutuluyoruz eskiden anesteziden korkardım ilk anestezi tecrübemde taşikardi olmuştum neredeyse iptal olacaktı korkudan beni uyutmayın demiştim:) sonra artık beni bayıltın dediğimi hatırlıyorum en son :) şimdi artık alışkanlık yaptı güzel bişeymişEvet cnm uyutuluyorsun ama çok güzel bi uyutulma
Bol yumurtalarım oluşur İnşâAllah:)))Kızlar bende bugün gittim doktor çikolata kistlerimin olduğunu söyledi rezervin az gözüküyor dedi ilk defa böyle bişey söylediler çok moralim bozuldu iğnelere başladım bakalım İnşâAllah güzel ve boş yumurtalarım oluşur
Hadi bakalım hayırlı olur inşallah. Dondurulmuş var dimi? İlaçlımı? Natural mi olacak? Benim nasıl olsun 2 gün iyi 2 gün kötü tam bitti diyorum yeniden başlıyor. 2. Trimester de daha iyi olacak diye umut ediyorum.cnm doğru hatırlıyorsun malesef daha çıkmadı sonuç 2 ayı geçti...ocak ortasında tedaviye başlıyacagım inş...
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelık?
cnm 10 tane dondurulmuşum varHadi bakalım hayırlı olur inşallah. Dondurulmuş var dimi? İlaçlımı? Natural mi olacak? Benim nasıl olsun 2 gün iyi 2 gün kötü tam bitti diyorum yeniden başlıyor. 2. Trimester de daha iyi olacak diye umut ediyorum.
Aaaa içime doğmuş demekki nasıl sonuçlar?cnm 10 tane dondurulmuşum var
naturel olacak inş
bu arada kromozom sonuçlaerı çıkmış :)
az kaldı sabret birkaç hafta sonra daha iyi olacaksın inş :))
hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah.Kızlar 15.30 da transferim var ne olur dualarınızda bana da yer ayırın inşallah tutar :)
cnm telefonda bilgi vermiyorlar, hastaneden almam gerekıyorAaaa içime doğmuş demekki nasıl sonuçlar?
Sadece sana mı veriyorlar? Acaba eşin alamazmı? Alamazsanda yapacak bişey yok 2.5 ay bekledin bi kaç güncük daha beklicen. Sonucu güzel çıksında beklemek sıkıntı değil. Alınca bana da yaz tamammı?cnm telefonda bilgi vermiyorlar, hastaneden almam gerekıyor
bu haftada herkes izinlı yerıme bakacak birisi yokyarın gidip alamam
pazateside tatil en erken salı görünüyor
cnm yazarım tabiSadece sana mı veriyorlar? Acaba eşin alamazmı? Alamazsanda yapacak bişey yok 2.5 ay bekledin bi kaç güncük daha beklicen. Sonucu güzel çıksında beklemek sıkıntı değil. Alınca bana da yaz tamammı?
evet o iki tanenin kalitesi 5aa ve 5 ab idi transfer edilen 3ab idi çok kaliteli olması pgt den sağlıklı çıkacağı anlamına gelmiyormuş. nasip kısmet artık tedavin hayırlı olsunBende de çok şükür rezerv iyi bulundu. Bi sorun yok. Eşimde morfoloji ve hareket problemi var onun için pgt olsun dediler. 3 embriyodan sadece 1 tanesi mi diğerleri pgt te gitmese bile iyi kalite miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?