Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun canım çok sevindim valla patlama yaşadık sayada ne güzel maşallah darısı başımıza

cnm değerin gayet iyi tebrik ederım :)

Hayırlısı olsun
Çok sevindim güzel sonucuna
Bende yarın 2.testimi yaptırıcam inş değerlerimiz güzel artar

Hayırlı olsun canım çok sevindim valla patlama yaşadık sayada ne güzel maşallah darısı başımıza
çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sıkı takip ediyorum grubu pozıtif gördüğüm herkese çok seviniyorum kendim gibi. Allah hepimizin yüzünü güldürün inşallah

Hayırlısı olsun
Çok sevindim güzel sonucuna
Bende yarın 2.testimi yaptırıcam inş değerlerimiz güzel artar
çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sıkı takip ediyorum grubu pozıtif gördüğüm herkese çok seviniyorum kendim gibi. Allah hepimizin yüzünü güldürün inşallah..inşallah yarın da 2 katına çıkar sonucunuz Allahın izniyle

Bayanlar dün sonucumu alıp yüzümü güldürdüm çok şükür ama akşam kırmızı lekelenmem oldu
Kırmızıdan önce kahverengimsiydi jelden kaynaklı diye hiç stres yapmamıştım peçeteye sildiğimde kırmızı hafif lekeleri görünce şok oldu
Dün gündüzde hep karnım ağrıdı zaten
Merkezi aradım bi kadın doğumcuya görünün isterseniz kanama alanı nereden geliyoe diye dedi
Eski kadın doğumcuma gittim kanama alanı görmedi
Jel yetersiz gelir sana dedi progestan iğne ekledi günde 2 ampuş şeklinde ve kırmızılar gitti
Tedavinin başından beri merkeze hep söyledim bana daha önceki tutan kızımda iğne verdiniz negatiflerimde iğne verdiniz şimdi niye vermiyorsunuz diye
Gerek yok dediler
Eğer iğne kullanıyor olsam belki hiç bu strese girmyecektim

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Benimde 9. Gün 82.3 çıktı inşallah normaldir senin tek embriyomu

Bugün adet dönemi baş ağrım var onun dışındaki yolunda gibi herşey. Korku var biraz inşallah bebeklerimiz bizi bırakmaz canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…