- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 33
- 36
Canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin inş.Evet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
Amin cümleye nasip olsun inşallahCanım çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin inş.
Bayanlar dün sonucumu alıp yüzümü güldürdüm çok şükür ama akşam kırmızı lekelenmem oldu
Kırmızıdan önce kahverengimsiydi jelden kaynaklı diye hiç stres yapmamıştım peçeteye sildiğimde kırmızı hafif lekeleri görünce şok oldu
Dün gündüzde hep karnım ağrıdı zaten
Merkezi aradım bi kadın doğumcuya görünün isterseniz kanama alanı nereden geliyoe diye dedi
Eski kadın doğumcuma gittim kanama alanı görmedi
Jel yetersiz gelir sana dedi progestan iğne ekledi günde 2 ampuş şeklinde ve kırmızılar gitti
Tedavinin başından beri merkeze hep söyledim bana daha önceki tutan kızımda iğne verdiniz negatiflerimde iğne verdiniz şimdi niye vermiyorsunuz diye
Gerek yok dediler
Eğer iğne kullanıyor olsam belki hiç bu strese girmyecektim
bugün 9. günüm sonucumu aldım bende çok şükür pozitif deger 128 çıktı ama daha sevinemedim 2 gün sonra artması gerekli diye..birde kızlar birşey sorucam yüksek mi bu değer korkuyorum kimyasal gebelikten..Aklımda bir sürü soru var..
Hayır cnm pgt istemedim benCanim cok gecmis olsun pgt yapilmismiydi bir de embriyo kalitesi neydi acaba bu arada bu ilac konusunda bende sikintiliyim kafama yatmiyor hic
Hayır cnm pgt istemedim ben
5.gün embriyosu cnm
Yarın benim için çok önemli inş miniğim gelişimini düzenli sağlıyordur değerim katlanır
Lekelenme korkuttu beni fazlasıyla
Ben üstüne basa basa iğne iğne diye diretmiştim ama vermediler
Şimdi iğne kullanmaya başladım diye bilgilendirmedim bende kimseyi
verdikleri kağıtta testten sonra hamilelik varsa crinon jel günde bir tane yazıyor sende ne yazmış hemşireye mail attım ama dönüş yok sağolsunlar bu konuda çok iyiler sana sorayım dedimHayır cnm pgt istemedim ben
5.gün embriyosu cnm
Yarın benim için çok önemli inş miniğim gelişimini düzenli sağlıyordur değerim katlanır
tek canım evetHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Benimde 9. Gün 82.3 çıktı inşallah normaldir senin tek embriyomu
çok teşekkür ederim inşaalh devamıda gelir Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahTebrikler superrr rabbim tamamina erdirsin darisi tüm bekleyenlere insallah
hiç korkma inşaalah yarın da değer 2 katı olunca rahatlayacaksın bu süreçten sonrada zaten kendı seçmiş oldugun hastane ve kadın dogum doktoruyla devam ediyosun.Hayır cnm pgt istemedim ben
5.gün embriyosu cnm
Canım maşaallah sen ne güzel dikkat ediyorsun;ben de haftaya yeni bir yıl yeni bir dönem yeni bir sayfa diyip başlayacağım Allah’ın izniyle,metrodan dediğin ilaç tüp bebek sürecindekilerde de kullanılıyor mu acabacnm biraz kilon var belkı kilo hamile kalmakta etken değildir ama kaliteli bir hamilelık geçirmek istiyorsan kilo vermelısın... 3 ay iyi bir süre diyetisyene git ve spor yap bence... birde eğer sende pko varsa metrofin kullanabılırsın insülün direncini artiriyor. ve sürekli acıkmıyorsun canın tatlıda çekmiyor... tabi sen yine doktoruna danış bana semra hanım önermişti bu ilacı ve 1,5 ayda 4 kg verdım... şimdi bende dikkat edıyorum yediklerıme içtiklerime, birde metrofin kullanıyorum... haftada 2-3 kez fırında balık yiyorum, sabah süt içiyorum, pilav ,ekmek ve şekeri hayatımdan çıkardım... kızartma tarzı yiyecekler , hazır yiyeceklerden uzak duruyorum... akşamları yaaa çorba,salata yada balık ve bir tane portakal yada mandalina yiyorum ( meyvede de şeker var ve fazlası zarar günde 1 tane tüketmen yeterlı) ara öğünlerde cnm birsey çekerse kuru üzüm ve ceviz tüketiyorum... bu düzenımı Rabbım nasip ederse hamilelıkte de sürdürecegım... Rabbim inş hepimize hamile kalmayı ve kolay hamilelık geçirmeyi nasip eder
ağol canım emre beyede mail atmıştım teşekkür için o tebrik maili attı ama hemşirelerde tık yoktek canım evet
Hayır cnm pgt istemedim ben
5.gün embriyosu cnm
Canım inşallah herşey yolunda gider sımsıkı tutunsun bebişin hayırlı olsunKızlar 15.30 da transferim var ne olur dualarınızda bana da yer ayırın inşallah tutar :)
Hadi hayırlı olsun cnm inşallah artarak devam eder herşey yolunda gider darısı başımıza inşallahbugün 9. günüm sonucumu aldım bende çok şükür pozitif deger 128 çıktı ama daha sevinemedim 2 gün sonra artması gerekli diye..birde kızlar birşey sorucam yüksek mi bu değer korkuyorum kimyasal gebelikten..Aklımda bir sürü soru var..
Can~m senin icin temin edecek kimse yok ise biz yardımcı olalım alıp kargolayalımŞimdi hastaneden aradılar. Artık bu hemşireleri nereye şikayet edeceğim bilmiyorum. Transferden sonra aradım ilaç bilgilerinden emin olup ihtiyacım olanı almak için. Hemşire bana 12 hafta crinon jel kullanacaksın verdiğimiz kağıtta yazıyor dedi. Okudum gittim 12 hafta yetecek kadar aldım. Şimdi arayıp bilgi tazeliyorlar crinon jel dondurulmuş embriyo da günde iki kez diyo bu durumda ilaçlarım eksik ve ben Türkiye’de değilim bu ikinci oldu artık bunların yüzünden stres yasamaktan sıkıldım bu umarım sondur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?