Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin inş.

Canim cok gecmis olsun pgt yapilmismiydi bir de embriyo kalitesi neydi acaba bu arada bu ilac konusunda bende sikintiliyim kafama yatmiyor hic

Tebrikler superrr rabbim tamamina erdirsin darisi tüm bekleyenlere insallah

Canim cok gecmis olsun pgt yapilmismiydi bir de embriyo kalitesi neydi acaba bu arada bu ilac konusunda bende sikintiliyim kafama yatmiyor hic
Hayır cnm pgt istemedim ben
5.gün embriyosu cnm
Yarın benim için çok önemli inş miniğim gelişimini düzenli sağlıyordur değerim katlanır
Lekelenme korkuttu beni fazlasıyla
Ben üstüne basa basa iğne iğne diye diretmiştim ama vermediler
Şimdi iğne kullanmaya başladım diye bilgilendirmedim bende kimseyi

Sorsan gerek yok diyorlar iyi yapmissin

verdikleri kağıtta testten sonra hamilelik varsa crinon jel günde bir tane yazıyor sende ne yazmış hemşireye mail attım ama dönüş yok sağolsunlar bu konuda çok iyiler sana sorayım dedim

hiç korkma inşaalah yarın da değer 2 katı olunca rahatlayacaksın bu süreçten sonrada zaten kendı seçmiş oldugun hastane ve kadın dogum doktoruyla devam ediyosun.

Canım maşaallah sen ne güzel dikkat ediyorsun;ben de haftaya yeni bir yıl yeni bir dönem yeni bir sayfa diyip başlayacağım Allah’ın izniyle,metrodan dediğin ilaç tüp bebek sürecindekilerde de kullanılıyor mu acaba

Yeni poztf alanlar bşy sorcm sizinde belnz sırtınz ağryormu az iş yapym sortm kopuyo ya belmde fırık var sortma ağrı yapyo bazen ondan mı bilemedm

canım çok doğru yapmışsın iğne başlayarak ben de 5. hafta kırmızı kanama geçirdim aktif değildi ama çok korktuk memorial iğneye gerek yok dedi ama progesteron hormonum çok düşük çıktı takip doktorum bebek düşebilir dedi 12. haftaya kadar haftalık iğne ve jele devam ettim bence devam etmelisin belki şuan kaybetmiş olacaktık biz de bebeği iğnenin bir zararının olduğunu düşünmüyorum

Şimdi hastaneden aradılar. Artık bu hemşireleri nereye şikayet edeceğim bilmiyorum. Transferden sonra aradım ilaç bilgilerinden emin olup ihtiyacım olanı almak için. Hemşire bana 12 hafta crinon jel kullanacaksın verdiğimiz kağıtta yazıyor dedi. Okudum gittim 12 hafta yetecek kadar aldım. Şimdi arayıp bilgi tazeliyorlar crinon jel dondurulmuş embriyo da günde iki kez diyo bu durumda ilaçlarım eksik ve ben Türkiye’de değilim bu ikinci oldu artık bunların yüzünden stres yasamaktan sıkıldım bu umarım sondur

Hadi hayırlı olsun cnm inşallah artarak devam eder herşey yolunda gider darısı başımıza inşallah

Can~m senin icin temin edecek kimse yok ise biz yardımcı olalım alıp kargolayalım

idigna35 melisdefnenaz S sus_panda E Evrem1992 kızlar pozitif sonuçlar aldınız çok şükür. Inş bundan sonra da güzel ilerler allah hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip eder. Biz transfer bekleyenlere umut olması açısından probleminiz neydi, kaçıncı denememiz, embriyo kalitesi nasıldı vs. kısaca bahsedebilir mısınız?

Kızlar tebrikler çok sevindim rabbim kavuştursun yavrularınıza inş. Bizler içinde kısaca bilgi verebilirseniz çok seviniriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…