Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm bnm ilk tüp bebek denememdi eşimde sperm azlğı vardı ama çok az da dgl 20milynlardaydı varikoselden amelyat oldu azda olsa yükseldi bir kez aşılama oldum geçen sene tam tedavye başlamak üzere dış gebelk geçrdm ara vermştm şmdi tüp bebek yptk allahm izin verrde inşallah devam eder bu güzel heycan

Birde çok aşırı dgl ama polkstk ovr var bnde ama bu seneye kdr yoktu anlamadm ilaçlarmı yaptı noldu bilemycem vücudmda değşklk yk kıllanma veya kilo yk sadce yumurtam fazla bu da gebelk olmasna engelmş öyle denildi

çok teşekkür ederim hepinize...benim 2. denemem. ilki başka merkezde idi. burda sıfır tedavi oldu tüplerimde sorun vardı.....tek embriyo transferi oldu kalıtesı 5aa idi. pgt yapılmadı inşallah sonrasında herhangi bi sey yaşamam. Allaha emanetiz hepimiz. daha öncede hiç hamilelik yaşamadım inşalllah hayırlısıyla devamı gelirse bu ilk olucak

Yeni poztf alanlar bşy sorcm sizinde belnz sırtınz ağryormu az iş yapym sortm kopuyo ya belmde fırık var sortma ağrı yapyo bazen ondan mı bilemedm
bende de var sırt agrısı ara ara tutuyo..hayra yoralım inşallah biz..ara ara da kasıklarımda agrı oluyo benim inşallah kötü bişe olmasın. Allah korusun hepimizi

Sorsan gerek yok diyorlar iyi yapmissin
Öyle dediler opu dan sonra transferden sonra hep dedim iğne niye yok
Gerek yok cvbını aldım hep
verdikleri kağıtta testten sonra hamilelik varsa crinon jel günde bir tane yazıyor sende ne yazmış hemşireye mail attım ama dönüş yok sağolsunlar bu konuda çok iyiler sana sorayım dedim
Dün ki mailden sonra arayan hemşire 2.gün kan sonucunuzu aldıktan sonra sorınsuz katlanma varsa jel evet 1e indirilecek dedi ama yok ben 2 kullanmaya devam kırmızılar korkuttu gözümü

hiç korkma inşaalah yarın da değer 2 katı olunca rahatlayacaksın bu süreçten sonrada zaten kendı seçmiş oldugun hastane ve kadın dogum doktoruyla devam ediyosun.

İnş cnm 2ye ve devamında katlandığınıda görürüz inş
Evet cnm dünde hemen zaten kendi kadın doğumcuma gittim
Hemşire 3 hafta sonra kese kalp atışı için hastanemizden randevu alın dedi ama orayla bu süreçte devam etmem sanırım
Yeni poztf alanlar bşy sorcm sizinde belnz sırtınz ağryormu az iş yapym sortm kopuyo ya belmde fırık var sortma ağrı yapyo bazen ondan mı bilemedm
evet belim ara ara sırtım ağrıyordu

Aa bak bu hormona bakıldığını bilmiyordum
Bu değerin kaç olması gerekiyor
Kesinlikle devam edicem bu kadar süreci getirmişiz 12.haftaya kadar iğne jel dokunmaz inan
Çok sağolasın cnm bilgilendirdiğin için

İnş cnm amin
Allah razı olsun
Canım benim 2. Tedavimden bir kızım var o 2 tedavimde memorialde oldu
Sonra 2 negatif aldık 1 tedaviden dondurulmuşlarla
Bu 4.tedavimizde değerim 73 çıktı
Yani 3 tese oldu eşim
4 tüp bebek denemesi
5 transfer
Eşime bu işlemde tese uygulanmadı verdiği örnekte sperm çıktı
Bizde sperm sayısı hareket ve morfoloji sorunu var

Hayırlı uğurlu olsunbenim fikrim tam kararında bir değer inşallah iki gün sonra artması dilegiyle

Benim de dondurulmuş transfer oldu cnm verilen bilgiye göre crione jel 7. haftaya kadar 2 kez 7den 12 ye kadar tek uygulanacak şeklindeydi ben öyle yaptim yarin tekrar ara sor bence

Can~m senin icin temin edecek kimse yok ise biz yardımcı olalım alıp kargolayalım
Teşekkür ederim canım ilgine Allah bin kere razı olsun çok düşüncelisin. Ama ailem Türkiye’de şimdilik var 6 kutu hamileliğin ilerlemesi önemli şimdilik. Bir şekilde halledeceğiz. Asıl mesele kimsenin birbirinden haberi yok anladığım kadarıyla. Ve buna kızıyorum. Özellikle belirtiyoruz soruyoruz ama genede eksik.

Benim ilk denemem şükür. Herhangi bir problem yoktu mayıs ayında kimyasal gebelik oldu kendiliğinden. Yaşım 41 beklemek istemedik. Embriyolarım pgt oldu. Tek bir embriyo transfere uygun bulundu oda şimdi içimde gelişmeye çalışıyor. İnşallah tüm tersliklere rağmen Allah’ın takdiri ile beni bırakmayacak. Sana bol şanslar dilerim. Ve bekleyen herkese. Allah yanınızda yanımızda olsun.

Allah senden de razı olsun. Insallah saglıkla ilerler. Heralde hemsireler konusunda bir sıkıntı var bizim icin bir kelimenin bile nekadar önemli oldugunu anlayamıyorlar

Allah senden de razı olsun. Insallah saglıkla ilerler. Heralde hemsireler konusunda bir sıkıntı var bizim icin bir kelimenin bile nekadar önemli oldugunu anlayamıyorlar
Vallahi ben iki oldu ilaçlarla alakalı yaşıyorum bu sıkıntıyı arıyorum durumumu belirtiyorum yurt dışındayım ilaç almam zor orda diyorum sana verdiğimiz kağıtta hepsi yazıyor okuyorum tek tek sonra günü gelince arayıp başka şey söylüyorlar. Opudan sonra estrofem yazmamışlar reçeteme. Hayır mutlaka yazıyordur diyo iyi dedim gelince getireyim kendin bak. Verdikleri her şey elimde. Bilmiyorum sorun nerden kaynaklı. Ama bir yerde bir sıkıntı var oda bana denk geliyor

Aa opudan sonra bana da estrofem yazmadılar. Cetrotide 5 gün oksapar 10 gün yazdılar. Bitince regl olunca ara dediler. Benim embriyolar pgtye gidecek. Yarın 5. Gün imsallah hayırlısı ile gelisimden haber verip pgtye onay isteyecekler.

Evet kesinlikle eksik bir şeyler var her konuda hiç bişe tam oturmuyor .. yanlış bilgi eksik bilgi .. ne hissettiğimizi bilmiyorlar ne yaşadığımızı .. ne kadar hassas olduğumuzu .. bu işin bizi hem maddi hem manevi yorduğunu anlamıyorlar çok rahatlar ..

Bana opudan sonra sadece 4 günlük antibiyotik birde parol ağrı kesici verdiler .. estrofem transfer zamanı kullanılmıyor mu .. transfer olacağın ay adetin 2.günü muayeneden sonra başlanılıyor diye biliyorum

Sen Türkiye’desin ilaç almakta sıkıntın olmaz burda ilaç almak imkansız gibi bir durum.

Bana opudan sonra sadece 4 günlük antibiyotik birde parol ağrı kesici verdiler .. estrofem transfer zamanı kullanılmıyor mu .. transfer olacağın ay adetin 2.günü muayeneden sonra başlanılıyor diye biliyorum
Evet aynen transfere başlarken ilk muayenede başlanıyor. Ben takiplerimin yaşadığım yerde olacağını belirtmiştim. Yazmış olmamız gerek dediler. Umut beyle görüşmüştüm estrofem var onu transferden sonra kullanacaksın demişti bende almamıştım. Durumu maille emre beye anlattım. Farklı bir ilaç reçetesi yazdı burda Türk eczanesinde temin ettik ve eczane vermek için doktora yazdırıyor ekstra para ödeniyor.parayı bir kenara bıraktık ama stres sıkıntı cabası

Hemşireler hasta takibinde zayıf kalıyor yetersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…