Cnm bnm ilk tüp bebek denememdi eşimde sperm azlğı vardı ama çok az da dgl 20milynlardaydı varikoselden amelyat oldu azda olsa yükseldi bir kez aşılama oldum geçen sene tam tedavye başlamak üzere dış gebelk geçrdm ara vermştm şmdi tüp bebek yptk allahm izin verrde inşallah devam eder bu güzel heycanidigna35 melisdefnenaz S sus_panda E Evrem1992 kızlar pozitif sonuçlar aldınız çok şükür. Inş bundan sonra da güzel ilerler allah hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip eder. Biz transfer bekleyenlere umut olması açısından probleminiz neydi, kaçıncı denememiz, embriyo kalitesi nasıldı vs. kısaca bahsedebilir mısınız?
Birde çok aşırı dgl ama polkstk ovr var bnde ama bu seneye kdr yoktu anlamadm ilaçlarmı yaptı noldu bilemycem vücudmda değşklk yk kıllanma veya kilo yk sadce yumurtam fazla bu da gebelk olmasna engelmş öyle denildiCnm bnm ilk tüp bebek denememdi eşimde sperm azlğı vardı ama çok az da dgl 20milynlardaydı varikoselden amelyat oldu azda olsa yükseldi bir kez aşılama oldum geçen sene tam tedavye başlamak üzere dış gebelk geçrdm ara vermştm şmdi tüp bebek yptk allahm izin verrde inşallah devam eder bu güzel heycan
bende de var sırt agrısı ara ara tutuyo..hayra yoralım inşallah biz..ara ara da kasıklarımda agrı oluyo benim inşallah kötü bişe olmasın. Allah korusun hepimiziYeni poztf alanlar bşy sorcm sizinde belnz sırtınz ağryormu az iş yapym sortm kopuyo ya belmde fırık var sortma ağrı yapyo bazen ondan mı bilemedm
Cnm bide pembe şekilde jel geldi bu normal mi hastnye mi gtsem bilemedm offbende de var sırt agrısı ara ara tutuyo..hayra yoralım inşallah biz..ara ara da kasıklarımda agrı oluyo benim inşallah kötü bişe olmasın. Allah korusun hepimizi
Öyle dediler opu dan sonra transferden sonra hep dedim iğne niye yokSorsan gerek yok diyorlar iyi yapmissin
Dün ki mailden sonra arayan hemşire 2.gün kan sonucunuzu aldıktan sonra sorınsuz katlanma varsa jel evet 1e indirilecek dedi ama yok ben 2 kullanmaya devam kırmızılar korkuttu gözümüverdikleri kağıtta testten sonra hamilelik varsa crinon jel günde bir tane yazıyor sende ne yazmış hemşireye mail attım ama dönüş yok sağolsunlar bu konuda çok iyiler sana sorayım dedim
hiç korkma inşaalah yarın da değer 2 katı olunca rahatlayacaksın bu süreçten sonrada zaten kendı seçmiş oldugun hastane ve kadın dogum doktoruyla devam ediyosun.
evet belim ara ara sırtım ağrıyorduYeni poztf alanlar bşy sorcm sizinde belnz sırtınz ağryormu az iş yapym sortm kopuyo ya belmde fırık var sortma ağrı yapyo bazen ondan mı bilemedm
Aa bak bu hormona bakıldığını bilmiyordumcanım çok doğru yapmışsın iğne başlayarak ben de 5. hafta kırmızı kanama geçirdim aktif değildi ama çok korktuk memorial iğneye gerek yok dedi ama progesteron hormonum çok düşük çıktı takip doktorum bebek düşebilir dedi 12. haftaya kadar haftalık iğne ve jele devam ettim bence devam etmelisin belki şuan kaybetmiş olacaktık biz de bebeği iğnenin bir zararının olduğunu düşünmüyorum
İnş cnm aminidigna35 melisdefnenaz S sus_panda E Evrem1992 kızlar pozitif sonuçlar aldınız çok şükür. Inş bundan sonra da güzel ilerler allah hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip eder. Biz transfer bekleyenlere umut olması açısından probleminiz neydi, kaçıncı denememiz, embriyo kalitesi nasıldı vs. kısaca bahsedebilir mısınız?
Hayırlı uğurlu olsunbenim fikrim tam kararında bir değer inşallah iki gün sonra artması dilegiylebugün 9. günüm sonucumu aldım bende çok şükür pozitif deger 128 çıktı ama daha sevinemedim 2 gün sonra artması gerekli diye..birde kızlar birşey sorucam yüksek mi bu değer korkuyorum kimyasal gebelikten..Aklımda bir sürü soru var..
Şimdi hastaneden aradılar. Artık bu hemşireleri nereye şikayet edeceğim bilmiyorum. Transferden sonra aradım ilaç bilgilerinden emin olup ihtiyacım olanı almak için. Hemşire bana 12 hafta crinon jel kullanacaksın verdiğimiz kağıtta yazıyor dedi. Okudum gittim 12 hafta yetecek kadar aldım. Şimdi arayıp bilgi tazeliyorlar crinon jel dondurulmuş embriyo da günde iki kez diyo bu durumda ilaçlarım eksik ve ben Türkiye’de değilim bu ikinci oldu artık bunların yüzünden stres yasamaktan sıkıldım bu umarım sondur
Dün aramıştım yarın aramayı düşünüyorum tekrar ocak ayında transfer olmak istiyorum Allah nasip ederse çıksa iyi olacaksenınde çıkar cnm buğün aradın mı?
Teşekkür ederim canım ilgine Allah bin kere razı olsun çok düşüncelisin. Ama ailem Türkiye’de şimdilik var 6 kutu hamileliğin ilerlemesi önemli şimdilik. Bir şekilde halledeceğiz. Asıl mesele kimsenin birbirinden haberi yok anladığım kadarıyla. Ve buna kızıyorum. Özellikle belirtiyoruz soruyoruz ama genede eksik.Can~m senin icin temin edecek kimse yok ise biz yardımcı olalım alıp kargolayalım
Benim ilk denemem şükür. Herhangi bir problem yoktu mayıs ayında kimyasal gebelik oldu kendiliğinden. Yaşım 41 beklemek istemedik. Embriyolarım pgt oldu. Tek bir embriyo transfere uygun bulundu oda şimdi içimde gelişmeye çalışıyor. İnşallah tüm tersliklere rağmen Allah’ın takdiri ile beni bırakmayacak. Sana bol şanslar dilerim. Ve bekleyen herkese. Allah yanınızda yanımızda olsun.idigna35 melisdefnenaz S sus_panda E Evrem1992 kızlar pozitif sonuçlar aldınız çok şükür. Inş bundan sonra da güzel ilerler allah hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip eder. Biz transfer bekleyenlere umut olması açısından probleminiz neydi, kaçıncı denememiz, embriyo kalitesi nasıldı vs. kısaca bahsedebilir mısınız?
Allah senden de razı olsun. Insallah saglıkla ilerler. Heralde hemsireler konusunda bir sıkıntı var bizim icin bir kelimenin bile nekadar önemli oldugunu anlayamıyorlarTeşekkür ederim canım ilgine Allah bin kere razı olsun çok düşüncelisin. Ama ailem Türkiye’de şimdilik var 6 kutu hamileliğin ilerlemesi önemli şimdilik. Bir şekilde halledeceğiz. Asıl mesele kimsenin birbirinden haberi yok anladığım kadarıyla. Ve buna kızıyorum. Özellikle belirtiyoruz soruyoruz ama genede eksik.
Vallahi ben iki oldu ilaçlarla alakalı yaşıyorum bu sıkıntıyı arıyorum durumumu belirtiyorum yurt dışındayım ilaç almam zor orda diyorum sana verdiğimiz kağıtta hepsi yazıyor okuyorum tek tek sonra günü gelince arayıp başka şey söylüyorlar. Opudan sonra estrofem yazmamışlar reçeteme. Hayır mutlaka yazıyordur diyo iyi dedim gelince getireyim kendin bak. Verdikleri her şey elimde. Bilmiyorum sorun nerden kaynaklı. Ama bir yerde bir sıkıntı var oda bana denk geliyorAllah senden de razı olsun. Insallah saglıkla ilerler. Heralde hemsireler konusunda bir sıkıntı var bizim icin bir kelimenin bile nekadar önemli oldugunu anlayamıyorlar
Aa opudan sonra bana da estrofem yazmadılar. Cetrotide 5 gün oksapar 10 gün yazdılar. Bitince regl olunca ara dediler. Benim embriyolar pgtye gidecek. Yarın 5. Gün imsallah hayırlısı ile gelisimden haber verip pgtye onay isteyecekler.Vallahi ben iki oldu ilaçlarla alakalı yaşıyorum bu sıkıntıyı arıyorum durumumu belirtiyorum yurt dışındayım ilaç almam zor orda diyorum sana verdiğimiz kağıtta hepsi yazıyor okuyorum tek tek sonra günü gelince arayıp başka şey söylüyorlar. Opudan sonra estrofem yazmamışlar reçeteme. Hayır mutlaka yazıyordur diyo iyi dedim gelince getireyim kendin bak. Verdikleri her şey elimde. Bilmiyorum sorun nerden kaynaklı. Ama bir yerde bir sıkıntı var oda bana denk geliyor
Evet kesinlikle eksik bir şeyler var her konuda hiç bişe tam oturmuyor .. yanlış bilgi eksik bilgi .. ne hissettiğimizi bilmiyorlar ne yaşadığımızı .. ne kadar hassas olduğumuzu .. bu işin bizi hem maddi hem manevi yorduğunu anlamıyorlar çok rahatlar ..Vallahi ben iki oldu ilaçlarla alakalı yaşıyorum bu sıkıntıyı arıyorum durumumu belirtiyorum yurt dışındayım ilaç almam zor orda diyorum sana verdiğimiz kağıtta hepsi yazıyor okuyorum tek tek sonra günü gelince arayıp başka şey söylüyorlar. Opudan sonra estrofem yazmamışlar reçeteme. Hayır mutlaka yazıyordur diyo iyi dedim gelince getireyim kendin bak. Verdikleri her şey elimde. Bilmiyorum sorun nerden kaynaklı. Ama bir yerde bir sıkıntı var oda bana denk geliyor
Bana opudan sonra sadece 4 günlük antibiyotik birde parol ağrı kesici verdiler .. estrofem transfer zamanı kullanılmıyor mu .. transfer olacağın ay adetin 2.günü muayeneden sonra başlanılıyor diye biliyorumAa opudan sonra bana da estrofem yazmadılar. Cetrotide 5 gün oksapar 10 gün yazdılar. Bitince regl olunca ara dediler. Benim embriyolar pgtye gidecek. Yarın 5. Gün imsallah hayırlısı ile gelisimden haber verip pgtye onay isteyecekler.
Sen Türkiye’desin ilaç almakta sıkıntın olmaz burda ilaç almak imkansız gibi bir durum.Aa opudan sonra bana da estrofem yazmadılar. Cetrotide 5 gün oksapar 10 gün yazdılar. Bitince regl olunca ara dediler. Benim embriyolar pgtye gidecek. Yarın 5. Gün imsallah hayırlısı ile gelisimden haber verip pgtye onay isteyecekler.
Evet aynen transfere başlarken ilk muayenede başlanıyor. Ben takiplerimin yaşadığım yerde olacağını belirtmiştim. Yazmış olmamız gerek dediler. Umut beyle görüşmüştüm estrofem var onu transferden sonra kullanacaksın demişti bende almamıştım. Durumu maille emre beye anlattım. Farklı bir ilaç reçetesi yazdı burda Türk eczanesinde temin ettik ve eczane vermek için doktora yazdırıyor ekstra para ödeniyor.parayı bir kenara bıraktık ama stres sıkıntı cabasıBana opudan sonra sadece 4 günlük antibiyotik birde parol ağrı kesici verdiler .. estrofem transfer zamanı kullanılmıyor mu .. transfer olacağın ay adetin 2.günü muayeneden sonra başlanılıyor diye biliyorum
Hemşireler hasta takibinde zayıf kalıyor yetersizEvet aynen transfere başlarken ilk muayenede başlanıyor. Ben takiplerimin yaşadığım yerde olacağını belirtmiştim. Yazmış olmamız gerek dediler. Umut beyle görüşmüştüm estrofem var onu transferden sonra kullanacaksın demişti bende almamıştım. Durumu maille emre beye anlattım. Farklı bir ilaç reçetesi yazdı burda Türk eczanesinde temin ettik ve eczane vermek için doktora yazdırıyor ekstra para ödeniyor.parayı bir kenara bıraktık ama stres sıkıntı cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?