Gözün aydın çok sevindimmmKızlar ben sabah kan verdim ve çok şükür sonucumu aldım 73 çıktı
5.gün embriyosu, 9. Gün değerim
Allaha çok şükür miniğim bana tutunmuş
İnş bundan sonra güzel gelişimlerini görmemizi nasip eder Allah'ım
Canım gözün aydın çok sevindim çoğalıyoruz darısı diğer arkadaşların başına inşallahh kalp atışı çok heyecanlııııEvet arkadaşlar rabbime binlerce şükür sonucum şimdi geldi beta hcg 82.3 yani inanamıyorum ama hamileyim. Allahım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kalp atışı ve keseyi gördüğüm gün daha çok inanacağım
Sen Türkiye’desin ilaç almakta sıkıntın olmaz burda ilaç almak imkansız gibi bir durum.
Arkadaşlar diğer tedaviye kadar ne yapmam lazım diye sordum doktor Hanıma sigara alkol alma dedi zaten kullanmıyorum. Vitamin herhangi birşey sordum progenyf bir vitamin yazdı bilimsel olarak kanıtlanmış birşey Yok ama şu sıraları kullananları duydum dedi benim yumurta rezervim düşük bir tane ancak oluyor embriyo 6-7 yumurta olsa da Olgun 2-3 tane çıkıyor aranız da bu vitamini kullanan var mı ayrıca sabahları incir yemeğe başladım. Daha başka tedavi öncesi önerisi olan var mı?
Kesinlikle bende luveris alırken öyle olmuştu depodan gelmişti ama enjektör olayı baya kasmıştı bizi pazar günü olduğu içinCanım inan burda da depoda kalmadı olayları cok oluyor gecen pazar Opu oldu 5 nöbetci eczanede cetrotide yoktu vallahi. Antibiyotigi leventten igneyi bebekten zor temin ettim vallahi. Ama seni cok iyi anlıyorum insan cok pinpirikli oluyor. Hersey bebisler icin
zeytinyağında 24 saat bekleterek ye daha faydalıArkadaşlar diğer tedaviye kadar ne yapmam lazım diye sordum doktor Hanıma sigara alkol alma dedi zaten kullanmıyorum. Vitamin herhangi birşey sordum progenyf bir vitamin yazdı bilimsel olarak kanıtlanmış birşey Yok ama şu sıraları kullananları duydum dedi benim yumurta rezervim düşük bir tane ancak oluyor embriyo 6-7 yumurta olsa da Olgun 2-3 tane çıkıyor aranız da bu vitamini kullanan var mı ayrıca sabahları incir yemeğe başladım. Daha başka tedavi öncesi önerisi olan var mı?
Bende şubatta tedaviye başlayacağım.C,e,D, B vitaminleri,çinko, selenyum, aminoasitlerin gerekli olduğunu okudum progenyf içeriği bana az geldi solgar female içeriği daha fazla buna ilave inofolik kombi, Omepa, zade vital arı sütü kapsülü,devit ampul bunları kullanacağım bi araştır istersen.eylül ayından beri de solgar antioksidan kullanıyorum.Arkadaşlar diğer tedaviye kadar ne yapmam lazım diye sordum doktor Hanıma sigara alkol alma dedi zaten kullanmıyorum. Vitamin herhangi birşey sordum progenyf bir vitamin yazdı bilimsel olarak kanıtlanmış birşey Yok ama şu sıraları kullananları duydum dedi benim yumurta rezervim düşük bir tane ancak oluyor embriyo 6-7 yumurta olsa da Olgun 2-3 tane çıkıyor aranız da bu vitamini kullanan var mı ayrıca sabahları incir yemeğe başladım. Daha başka tedavi öncesi önerisi olan var mı?
arı sütü bal polen propolis karısımı sabah aksam bır cay kasıgı, hergun 1 havuc, bır bardak sut bır adet haslanmış yumurta, en az 2,5 lıtre su hergun 1 tane ıncır az haslanmış sebze , hergun meyve ..kısacası kendı saglıgınıza en ıyı sekılde dıkkat etmenız gereklı..ınsallah tedavınız hayırlı olsunArkadaşlar diğer tedaviye kadar ne yapmam lazım diye sordum doktor Hanıma sigara alkol alma dedi zaten kullanmıyorum. Vitamin herhangi birşey sordum progenyf bir vitamin yazdı bilimsel olarak kanıtlanmış birşey Yok ama şu sıraları kullananları duydum dedi benim yumurta rezervim düşük bir tane ancak oluyor embriyo 6-7 yumurta olsa da Olgun 2-3 tane çıkıyor aranız da bu vitamini kullanan var mı ayrıca sabahları incir yemeğe başladım. Daha başka tedavi öncesi önerisi olan var mı?
gecerlı evet ılacları zaten eczaneden ındırımlı alıyorsunuz..merkezın normal ucretı 7,200 ıdı dondurma fıyatı harıc..raporlu fıyatı ıcın ıstersenız ordan net bılgı alın.Şişli memorialde tüp bebek raporu gecerlimidir gecerliyse ücreti nedir arkadaşlar?
Tşk ederim canim iyi gecelergecerlı evet ılacları zaten eczaneden ındırımlı alıyorsunuz..merkezın normal ucretı 7,200 ıdı dondurma fıyatı harıc..raporlu fıyatı ıcın ıstersenız ordan net bılgı alın.
Cnm banada önerdi semra hoca bn aldm basladm birkaç günde içiyrm faydası olur mu bilmem. Birde incir kürüne basladım inciri yemekten daha etkili anladgm kadaryla. Uygulayanlar yumurta gelişimnde fayda görmüş. Koenzim q10 100 mg aldm onada basladm. Subata kdr yumurtaları br desteklemeye calısacagm. Bnmde 6-7 yum toplanyr genelde hepsi döllenyr ama embriyo gelişimnde sıkıntı var elimize bir embriyo kalıyr. Yumurtalarda granullü yapı varmıs buda istedkleri kalıtede olmadgınj gösteriyrmusArkadaşlar diğer tedaviye kadar ne yapmam lazım diye sordum doktor Hanıma sigara alkol alma dedi zaten kullanmıyorum. Vitamin herhangi birşey sordum progenyf bir vitamin yazdı bilimsel olarak kanıtlanmış birşey Yok ama şu sıraları kullananları duydum dedi benim yumurta rezervim düşük bir tane ancak oluyor embriyo 6-7 yumurta olsa da Olgun 2-3 tane çıkıyor aranız da bu vitamini kullanan var mı ayrıca sabahları incir yemeğe başladım. Daha başka tedavi öncesi önerisi olan var mı?
ewt canım transfer olana kadar kullanabılırsın sonra bırak ben öyle yapacagım... ilacın tam adı metformin 500 mg... Ama sen yine doktoruna danış...Canım maşaallah sen ne güzel dikkat ediyorsun;ben de haftaya yeni bir yıl yeni bir dönem yeni bir sayfa diyip başlayacağım Allah’ın izniyle,metrodan dediğin ilaç tüp bebek sürecindekilerde de kullanılıyor mu acaba
cnm çok iyi maşallah tebriklerKızlar değerm 100.2 çıktı nasıl sizce bgn 8.gün transfer günü dahil
Önce 6.gün 32 8.gün 100.2 iyi dimi öncekine göre cnm belki ikiz olablceğnden bahsetti ama laboranttı bunu söyleyen belki dedi tam bilmyrm ama iki katndan fazla artmş ddi sizce nsldırcnm çok iyi maşallah tebrikler
Canım ben daha oncede yazdim ilk gunler boyle hızlı artiyor 2 katindan fazla benim 7. Gun 16 9. Gun 68 11. 165 13. Gun 400 lerde çıkmıştı (3. Gun embriyosuydu)Önce 6.gün 32 8.gün 100.2 iyi dimi öncekine göre cnm belki ikiz olablceğnden bahsetti ama laboranttı bunu söyleyen belki dedi tam bilmyrm ama iki katndan fazla artmş ddi sizce nsldır
cnm ikiz olma ihtimali var ama bunun için erken ... ilk testi çok erken yaptın belkı 2 gün sonra bu kadar artmasının sebebi budur... iki embriyomu konuldu cnm sana ?Önce 6.gün 32 8.gün 100.2 iyi dimi öncekine göre cnm belki ikiz olablceğnden bahsetti ama laboranttı bunu söyleyen belki dedi tam bilmyrm ama iki katndan fazla artmş ddi sizce nsldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?