Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arı sütü de başla bence,

Kizlar bende dun transfer oldum kalitesi ile ilgili hakan bey embriyonuz cok iyi dedi ama verdikleri kagitta 4aa yaziyor acaba 5.gun daha mi iyi oldu kalitesi anlayamadim. Ben hic bi sey hissetmiyorum ne karin agrisi ne batma ne hassasiyet normal mi sizce ?

Hayırlı olsun canım belirti arama bence herkeste farklı oluyor arkadaşlar burda yazdı belirti olanda var olmayanda rahat ol inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla kucağına alırsın

Merhaba kizlar size bişey soracagim
Dondurulmuş embriyo transferi için uzaktan takip icin adetin 2. Günü rahim kalınlığı kaç olarak ölçüldü
Benim 3.5 olarak ölçüldü
Acaba yanlış mı ölçüldü ya kafam karıştı
2 sene önce ki tedavide 0.4 mm idi
Ben mi yanlış anladım acaba ya

Canım transferin hayırlı olsun insallah mutlu haberler ver bize. Belirti arama cunkü bazen inan bicbirsey hissetmezsin. Sadece evrene olumlu enerjiler yolla

Geyet iyi kalınlık benimde 4 ölçüldü 8 gün sonra 7.8 ölçüldü

T

Tşk ederim canim iyi geceler

Şöyle söyleyeyim daha net olur raporunu varsa hastaneye götürüyorsunuz. Paket fiyatından 1000 lira gibi bir indirim uygulanıyor ama 2018 fiyatı nedir indirim ne kadar tam bilmiyorum . İlaçlar karşılanmiyor kesinlikle sadece hastanın karşısında ki eczane oraya özel indirim yapıyor mesela ağustos ayında dışarda 378 lira olan ilaç orada 260 gibi bi fiyat veriyor. Birde başka bir eczane yine hastane ile bağlantılı 240 liraya veriyordu hastaneye de getiriyordu ilacı. Hemşirelerde kartı vardı .

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder belirti aramayın bencede herkesin bünyesi farklı tadını çıkarın.. Bazen embriyolar çözününce ilerleyebilir kalite olarak bu yüzden soylenilenden farklı durumlar ortaya çıkabiliyor. Nasıl ki canlı ve kaliteli bir embriyo çözünürken gelişimi durabildigi gibi artadabilir. Nasip işte . Hayırlısı olsun inşallah

sen 13:30 dan sonra ara cnm şimdi öğle arasında olabilirler

Ozaman 13.30da hemen arıyayım cünkü birde esime sormam lazım ne yapacagımızı pgt artık rüyalarıma giriyor yani o derece. Zar zor kredi kartı limitleri ile 10000tl hazırladık ama ödemeyi nezaman istiyorlar acaba? Nasıl yapacagız?

pgt için arayıp onay istiyorlar sen onay veriyorsun artık kaçtane ise. ertesi gün muhasebe arıyor ödeme bilgisi için hesap numarası veriyor. ben gidip menekşe hanıma ödeme yapmıştım hesaba yatırmamıştım. sormak istediğim sorular vardı dıktora ondan hastaneye gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…