- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Arı sütü de başla bence,Cnm banada önerdi semra hoca bn aldm basladm birkaç günde içiyrm faydası olur mu bilmem. Birde incir kürüne basladım inciri yemekten daha etkili anladgm kadaryla. Uygulayanlar yumurta gelişimnde fayda görmüş. Koenzim q10 100 mg aldm onada basladm. Subata kdr yumurtaları br desteklemeye calısacagm. Bnmde 6-7 yum toplanyr genelde hepsi döllenyr ama embriyo gelişimnde sıkıntı var elimize bir embriyo kalıyr. Yumurtalarda granullü yapı varmıs buda istedkleri kalıtede olmadgınj gösteriyrmus
Hayırlı olsun canım belirti arama bence herkeste farklı oluyor arkadaşlar burda yazdı belirti olanda var olmayanda rahat ol inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla kucağına alırsınKizlar bende dun transfer oldum kalitesi ile ilgili hakan bey embriyonuz cok iyi dedi ama verdikleri kagitta 4aa yaziyor acaba 5.gun daha mi iyi oldu kalitesi anlayamadim. Ben hic bi sey hissetmiyorum ne karin agrisi ne batma ne hassasiyet normal mi sizce ?
onu bu tedavıden önce kulanmıştım cnm sanırım lumlu bır faydası olmadı ki sonuc degısmediArı sütü de başla bence,
Canım transferin hayırlı olsun insallah mutlu haberler ver bize. Belirti arama cunkü bazen inan bicbirsey hissetmezsin. Sadece evrene olumlu enerjiler yollaKizlar bende dun transfer oldum kalitesi ile ilgili hakan bey embriyonuz cok iyi dedi ama verdikleri kagitta 4aa yaziyor acaba 5.gun daha mi iyi oldu kalitesi anlayamadim. Ben hic bi sey hissetmiyorum ne karin agrisi ne batma ne hassasiyet normal mi sizce ?
Insallah canim ama hic bi sey hissetmiyorum sanki yok gibi yaaCanım transferin hayırlı olsun insallah mutlu haberler ver bize. Belirti arama cunkü bazen inan bicbirsey hissetmezsin. Sadece evrene olumlu enerjiler yolla
Insallah hepsi cikar canimKızlar derttaşlarım ne olur dularınızı eksik etmeyin bugün embriyolarımın 5. Günü heyecanla aramalarını bekliyorum. Acaba kacı pgtye uygun cıktı.
Canim Allah duysun sesini insallah herkes istedgine kavusurHayırlı olsun canım belirti arama bence herkeste farklı oluyor arkadaşlar burda yazdı belirti olanda var olmayanda rahat ol inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla kucağına alırsın
Geyet iyi kalınlık benimde 4 ölçüldü 8 gün sonra 7.8 ölçüldüMerhaba kizlar size bişey soracagim
Dondurulmuş embriyo transferi için uzaktan takip icin adetin 2. Günü rahim kalınlığı kaç olarak ölçüldü
Benim 3.5 olarak ölçüldü
Acaba yanlış mı ölçüldü ya kafam karıştı
2 sene önce ki tedavide 0.4 mm idi
Ben mi yanlış anladım acaba ya
onu bu tedavıden önce kulanmıştım cnm sanırım lumlu bır faydası olmadı ki sonuc degısmedi
T
Tşk ederim canim iyi geceler
Kizlar bende dun transfer oldum kalitesi ile ilgili hakan bey embriyonuz cok iyi dedi ama verdikleri kagitta 4aa yaziyor acaba 5.gun daha mi iyi oldu kalitesi anlayamadim. Ben hic bi sey hissetmiyorum ne karin agrisi ne batma ne hassasiyet normal mi sizce ?
Insallah hepsi cikar canim
sen 13:30 dan sonra ara cnm şimdi öğle arasında olabilirlerArkadaslar 5. Gün embriyo bilgisi icin hala aramadılarnedenki acaba?
sen 13:30 dan sonra ara cnm şimdi öğle arasında olabilirler
birkaç ay karısım kullandım tedavı oncesı 1-2 ay da arı sütünü sade kullandım cnm artık bıkkınlık geldi o macun şu vitamın diye uğraşmaktnSade mi kullandın canım bal polen arı sütü karışık kullanmak lazımmış.
pgt için arayıp onay istiyorlar sen onay veriyorsun artık kaçtane ise. ertesi gün muhasebe arıyor ödeme bilgisi için hesap numarası veriyor. ben gidip menekşe hanıma ödeme yapmıştım hesaba yatırmamıştım. sormak istediğim sorular vardı dıktora ondan hastaneye gitmiştimOzaman 13.30da hemen arıyayım cünkü birde esime sormam lazım ne yapacagımızı pgt artık rüyalarıma giriyor yani o derece. Zar zor kredi kartı limitleri ile 10000tl hazırladık ama ödemeyi nezaman istiyorlar acaba? Nasıl yapacagız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?