Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferin hayırlı olsun cnm hiç kalbini karartma bizim için drlar ve embriyologlar en iyisini yapmaya çalışıyorlar vardır bir bildikleri embriyo sayısı az olunca eldekinden de oluruz diye fazla bekletmiyorlar inşallah herşey yolunda gider stres yapma

cnm ikiz olma ihtimali var ama bunun için erken ... ilk testi çok erken yaptın belkı 2 gün sonra bu kadar artmasının sebebi budur... iki embriyomu konuldu cnm sana ?
Yk cnm tek embriyo evet çok erken yaptm testi bi kere yapmcada iki günde bir hala yaptryorm yrn tekrar yaptrcam ztn ormal test gnüm yrn

kızlar mikroenjeksiyon mu imsi tekniği mi kullanılacağı neye göre karar veriliyor bizde sorun sperm morfoloji ve hızı %1 di bugün embriyolog aradı mikroenjeksiyonla döllenme yapıldı dedi imsi olmadı mı dedim imsi sperm seçiminde yapılan bir yöntem dedi ama yapılıp yapılmadığını bilmiyorm kimden öğrenebilirim bunu

Merhaba kizlar bugun kont vardi ve 7 yum. Gorundu. Bunada şükür ama benim 16 yumurtam varken 2 tane kaliyordu gecen 7 yumurtadan sadece 1 tane kalmis ve transferim iptal olmustu. Insallah bu sefer o 7 yumurtadan en azindan 3-4 tane kalsa çok sey mi istiyorum .. neyse ben okmeydani diş has. Orda deniz eczanesi var ganol f 240.00 tl ye aldim. Hast .yede getiriyoruz dediler. Ben burdan sizden ogrenmistim belki bilmeyen vardir diye tekrar yazmak istedim ... hepimize Allah yardim etsin

Canim bizde de kullanmadilar IMSi teknigini ben sormustum gonul hanima gerek yok cok demisti sizde bizde de morfoloji 1 cikmisti son testte ileri hareket r cikmisti demek ki cok ileri vakalarda uyguluyorlar bizde yumurtayla spermin kendi kendine mi bulusmasini sagliyorlar bende anlaamdim pek

Bende anlamadım imsi çok zaman alan bi yöntemmiş belki de azosperm veya yumurta sayısı çok az olanlarda uyguluyorlardır neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bende anlamadım imsi çok zaman alan bi yöntemmiş belki de azosperm veya yumurta sayısı çok az olanlarda uyguluyorlardır neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Sperm seçiminde Icsı ile 400-600kat büyütürken, imsi ile 6000-8000 kat büyüterek daha sağlıklı sperm seçiliyormuş spermin baş kısmındaki kusurlar falan görünüyormuş , mikroenjeksiyon seçilen spermin yumurta içine bırakılması işlemi.Imsi ile sperm seçimi daha iyi sanırım extra ücret talep ediliyor imsi de

Kızlar simdi zorlu sürec basladı pgt sonucu bekleme Allaha sükür 12 embriyom iyi kalitede ama bana 6aa 5aa falan bisey demediler. Sadece gönderilecek kalitede dediler. Bizde biraz kendimizi zorladık ama hepsini göndermeye karar verdik. Daha önce 3 transferde pozitifim ama dusugum var o nedenle sansımı artırmak istedim. Bu arada ödemeyi yarın istediler kart da kabul ediyorlarmıs. Acaba pgt sonucu kac gunde cıkar?

Embriyo basina ne kadar odeyeceksin?

çok sevındım cnm senın adına
pgt sonucu 10-15 günde çıkıyor

kızlar kafanızı karıştırmayayım diyorum ama söyleyecegım
benım yumurta rezervem çok iyi , eşimin sayı ve hareketlılıkte çok iyi sadece morfoloji %1 çıktı ve bize ımsi uyguladılar...

benım yumurta rezervem çok iyi , eşimin sayı ve hareketlılıkte çok iyi sadece morfoloji %1 çıktı ve bize ımsi uyguladılar...
Ya canim gercekten simdi sen oyle deyince kafam karisti bu ilk tedavin miydi ? Daha once hic denedin mi

Ya canim gercekten simdi sen oyle deyince kafam karisti bu ilk tedavin miydi ? Daha once hic denedin mi
ilk tedavim ... eylül ayında ilk transferımı oldum negatif malesef
10 tane dondurulmuş embriyom var, ben özellıkle söyledım ımsı mı uygulanacak diye evet dedi Gönül Hanım dosyama da not almışlardı kendi gözlerımle gördüm...

Neye gore karar veriyorlar bunun uygulanip uygulanmayacagina ben anlamadim insallah dondurulmuslarin evlat olur sana canim

Neye gore karar veriyorlar bunun uygulanip uygulanmayacagina ben anlamadim insallah dondurulmuslarin evlat olur sana canim
inş cnm bende bilmiyorum... ben sanıyordum kı morfolojisi iyi olmayan herkese uygulanır diye düşünüyordum...

Çok iymiş cnm hadi hayırlısı olsun inşallah pgt den de güzel sonuçlar alırsınız bizde yaptırmayı düşünüyoruz düşük riskini %40 azaltıyormuş az bir oran değil bu biz bütçemizle anca 5 tane yaptırabiliriz kalırsa dondurmakta istiyorum o da ayrı masraf

Belki bize de uygulanmıştır bilmiyorumki özellikle söylemek mi gerekiyordu acaba ben bişey sormamıştım hayırlısı artık işin uzmanı onlar vardır bir bildikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…