Cnm o uygulama sanırım aşılamada oluyor sperm kendi kendine döllüyor bizde zaten hız sorunu old için sperm dölleyemiyor mikroenjeksiyon yöntemiyle spermi yumurtanın içine enjekte ediyorlarmışCanim bence iyi tarafindan bak en azindan spermler yumurtayi kendi cabalariyla dollediler:)
Canım bizde ilk önce 5 tane falan dusunuyorduk ama burdan son zamanlarda pgtden az dönen embriyoları veya embriyoda saglıklı gelip düsük oldugunu duyunca maddi olarak sınırlarımızı zorladı ama sansımızı artırmak istedik. Bide 1-3 embriyo dondurma 2100tl idi esimde dediki embriyo basına 400tl daha veririm hic degilse kromozomlar incelenir öyle dondurulur dedi. Bana da mantıklı geldi. Inan simdi histeroskopi yapılırsa bu ay parayı nerden bulcaz diye düsünmeye basladıkÇok iymiş cnm hadi hayırlısı olsun inşallah pgt den de güzel sonuçlar alırsınız bizde yaptırmayı düşünüyoruz düşük riskini %40 azaltıyormuş az bir oran değil bu biz bütçemizle anca 5 tane yaptırabiliriz kalırsa dondurmakta istiyorum o da ayrı masraf
1-3yıl embriyo dondurunca embriyo başına pgt fiyatı 400 mü oluyor cnm anlamadım o kısmını Allah yardımcınız olsun bebek için tüm imkanları zorluyoruz inşallah ilk denemede başarılı oluruzCanım bizde ilk önce 5 tane falan dusunuyorduk ama burdan son zamanlarda pgtden az dönen embriyoları veya embriyoda saglıklı gelip düsük oldugunu duyunca maddi olarak sınırlarımızı zorladı ama sansımızı artırmak istedik. Bide 1-3 embriyo dondurma 2100tl idi esimde dediki embriyo basına 400tl daha veririm hic degilse kromozomlar incelenir öyle dondurulur dedi. Bana da mantıklı geldi. Inan simdi histeroskopi yapılırsa bu ay parayı nerden bulcaz diye düsünmeye basladık
Cnm ilk pgt sonucun çıkar ona göre histeroskopi olursun.Sinkar canım cok tesekkür ederim. Peki cok sey sordum ama pgt sonucu cıkmadan histeroskopi yaparlar mı? Yoksa benim transfer martı mı bulur? Tabi hayırlısı ile saglıklı embriyom olsunda.
Cnm tabi vardır bir bildikleri. Kafanız karışmasın. Ben özellikle belirtmedim yane imsi yöntemi kullanılacak mı dedim evet dedi. Yane size gerek yok deselerdi birsey demezdimBelki bize de uygulanmıştır bilmiyorumki özellikle söylemek mi gerekiyordu acaba ben bişey sormamıştım hayırlısı artık işin uzmanı onlar vardır bir bildikleri
Insallah canım su sekilde dusundük 3 embriyo dondursak 2100 tl yani 1 embriyo 700 tl. Diger yandan 1 embriyo pgtsi suan 1125tlye geliyor. Yani esim de dediki 425dah koyarım en azından kromozumuna bakılmıs embriyolarımız olur dedi.1-3yıl embriyo dondurunca embriyo başına pgt fiyatı 400 mü oluyor cnm anlamadım o kısmını Allah yardımcınız olsun bebek için tüm imkanları zorluyoruz inşallah ilk denemede başarılı oluruz
Canım benim yarın Opudan sonraki ilk regl herhangi bisey yapıyorlarmı aramam gerekiyormu hastaneyi?Cnm ilk pgt sonucun çıkar ona göre histeroskopi olursun.Şubat en geç Mart gibi transfer olursun
Histereskopiyi olacaksan arayıp bildiriyorsun adet bitimine gün ayarlıyorlar. Vakit kaybetmek istemezsen sonraki adetle de transfer hazırlığı başlar o zamana kadar zaten pgt sonucu belli olur.Canım benim yarın Opudan sonraki ilk regl herhangi bisey yapıyorlarmı aramam gerekiyormu hastaneyi?
Canım ya vallahi hislerime tercüman oldun ben yarın arayıp histeroskopi icin sorayım. Gerci semra hanım belki gerwkir demisti ama yaptırmak iyi olur degilmi? Birde ofis histeroskopimi yoksa ameliyathanedemi kim karar veriyor? Neye göre?Histereskopiyi olacaksan arayıp bildiriyorsun adet bitimine gün ayarlıyorlar. Vakit kaybetmek istemezsen sonraki adetle de transfer hazırlığı başlar o zamana kadar zaten pgt sonucu belli olur.
kızlar mikroenjeksiyon mu imsi tekniği mi kullanılacağı neye göre karar veriliyor bizde sorun sperm morfoloji ve hızı %1 di bugün embriyolog aradı mikroenjeksiyonla döllenme yapıldı dedi imsi olmadı mı dedim imsi sperm seçiminde yapılan bir yöntem dedi ama yapılıp yapılmadığını bilmiyorm kimden öğrenebilirim bunu
Mrb kızlar, bu benim ilk denemem olacak.yumurta toplama işlemim oldu ve 10 tane topladılar. Ama en son kontrolde 17 tane yumurta görmüştü doktor ve yumurta sayısı 15’ten fazla olunca dondurmamız gerek sonraki ay transfer yaparız demişti. toplama işlemini yapan doktor aynı günbilaç verdi transfer olacakmış gibi ilaçları kullanın dedi. Çok kafam karıştı. Aynı durumda olan varmı??
Yok cnm sen şimdi pgt sonucunu bekleyeceksin. Pgt sonucu geldikten sonra ilk adetinle ararsınCanım benim yarın Opudan sonraki ilk regl herhangi bisey yapıyorlarmı aramam gerekiyormu hastaneyi?
Canım Semra hanım belki histeroskopi de yapabiloriz demisti zaman gecmesin diye bu reglde olsam bidahakinde de transfer olsam olmazmıki hem ozamana kadar da pgt sonucu gelirdi?Yok cnm sen şimdi pgt sonucunu bekleyeceksin. Pgt sonucu geldikten sonra ilk adetinle ararsın
Cnm olabilir tabi. İstersen sen bi ara ona göre randevu verebilirler. Yada pgt sonucunu bekle de diyebilirlerCanım Semra hanım belki histeroskopi de yapabiloriz demisti zaman gecmesin diye bu reglde olsam bidahakinde de transfer olsam olmazmıki hem ozamana kadar da pgt sonucu gelirdi?
Hayırlı olsun .. Pgt ücreti toplamda ne tuttu acaba .. 12 embriyo için ? Bu arada benim testim 21 günde çıktı ..Canım bizde ilk önce 5 tane falan dusunuyorduk ama burdan son zamanlarda pgtden az dönen embriyoları veya embriyoda saglıklı gelip düsük oldugunu duyunca maddi olarak sınırlarımızı zorladı ama sansımızı artırmak istedik. Bide 1-3 embriyo dondurma 2100tl idi esimde dediki embriyo basına 400tl daha veririm hic degilse kromozomlar incelenir öyle dondurulur dedi. Bana da mantıklı geldi. Inan simdi histeroskopi yapılırsa bu ay parayı nerden bulcaz diye düsünmeye basladık
Canım 13500 tl tuttu. Vallahi cok zorlandık ama sonunda keske demek istemedik. Senin kac embriyo pgtye gitti kac saglıklı döndü canım?Hayırlı olsun .. Pgt ücreti toplamda ne tuttu acaba .. 12 embriyo için ? Bu arada benim testim 21 günde çıktı ..
6 tane gitti 3 ü sağlıklı geldi çok şükür ocak adetimle gidicem inşallah transfer için .. ben 400 veririm pgt olsun diyince yanlış anlamışım pardon diğer yorumları sonra gördüm :)Canım 13500 tl tuttu. Vallahi cok zorlandık ama sonunda keske demek istemedik. Senin kac embriyo pgtye gitti kac saglıklı döndü canım?
Canım peki sende histeroskopi oldumu? Ayy keske transferlerimiz birlikte dwnk gelseydi.6 tane gitti 3 ü sağlıklı geldi çok şükür ocak adetimle gidicem inşallah transfer için .. ben 400 veririm pgt olsun diyince yanlış anlamışım pardon diğer yorumları sonra gördüm :)
Histeroskopi olmadı bende niye oluyor ona bakıyordum şimdi .. bana böyle birşeyden bahsetmedi doktorum .. ben transferimi şubatta olacak diye biliyordum ama ocak adetinle gel dedi :) inşallah pgt sonucun benim gibi uzamaz ve sağlıkla dönelerCanım peki sende histeroskopi oldumu? Ayy keske transferlerimiz birlikte dwnk gelseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?