Belki gerekli olur deme sebebi neydi Semra Hanımın? Tanısal sedasyonla opu yapılan yerde,operatıf anestezi ile ameliyathanede yapılıyormuş. Ama benimki tanisal olduğu halde ameliyathanede yapılmıştı diğer taraf dolu olduğu için demişlerdi o zaman. Seninki de muhtemelen tanısal olandır.Canım ya vallahi hislerime tercüman oldun ben yarın arayıp histeroskopi icin sorayım. Gerci semra hanım belki gerwkir demisti ama yaptırmak iyi olur degilmi? Birde ofis histeroskopimi yoksa ameliyathanedemi kim karar veriyor? Neye göre?
Yaa içim rahatladı biraz inan ki çok sağol. Olumlu bir durum var o zaman.Kafanız karışmasın bazen dondurulacak kadar sağlam ama harcanmayacak kadar iyi embriyo oluşunca taze transfer yapılabiliyor bu yüzden size hazırlıklı olun denmiş o kadar
Kan verdikten sonra orada beklemene gerek yok. Zaten muayene olsan da henüz bir şey görünmez daha sonra zaten seni ararlar doktor veya hemşire. Kan alan hemşireden barkod alırsan sonuca kendin de bakıp öğrenebilirsin aranmadan önce. Bu arada hayırlı olsun gözün aydın.Kızlar bşy sorcam test günü tahlillerimi yani yrn götrsem sadce kağtları alp iyi günlermi derler muayene fln ediyolar mı acep
Iyi diyelim iyi olalım inşallah çok şükür halimizeJalapenoo nasılsın canım
Iyi diyelim iyi olalım inşallah çok şükür halimize
Sen nasılsın nasıl gidiyor transfer hazırlığı? Her aşama ayrı telaş ama en heyecanlı süreç şimdiki.
Teşekkür ederim. Amin inşallah hepimiz hep iyi olalım. İlaçlı mıydı seninki kaçıncı gündesin? Çok sıkı takip edemiyorum şöyle bi göz gezdirsem de işte.Elhamdülillah sıkıntı yok. nedense çok rahatım herhalde transfer günü gelecek heyecanım. Rutin hayat işte . Görmüyorum kaç gündür merak ettim seni hep iyi ol inşallah
Teşekkür ederim. Amin inşallah hepimiz hep iyi olalım. İlaçlı mıydı seninki kaçıncı gündesin? Çok sıkı takip edemiyorum şöyle bi göz gezdirsem de işte.
Ne güzel ilaçsız en sevdiğim :) çok az kalmış. Hadi bakalım hayırlısı :)İnşallah canım. Doğal siklusta oluyor 13. Gün bugün yarın randevum var yine transfer tahmini 5 ila 7 si olur herhalde
İlaçlı ya da ilaçsız neye göre karar veriliyor acabaİnşallah canım. Doğal siklusta oluyor 13. Gün bugün yarın randevum var yine transfer tahmini 5 ila 7 si olur herhalde
İlaçlı ya da ilaçsız neye göre karar veriliyor acaba
Hmm tamm canım teşekkürler adetlerim düzenli ben bunu bir sorayımDr karar veriyor. Hastanın durumuna göre neye göre pek emin değilim. Düzenli regli olanlarda daha çok sanırım . Bir de çikolata kistleri mevcutsa ki bende var ilaçlarla onları beslemek istemiyorlar .
Tmm cnm teşekkkür edermKan verdikten sonra orada beklemene gerek yok. Zaten muayene olsan da henüz bir şey görünmez daha sonra zaten seni ararlar doktor veya hemşire. Kan alan hemşireden barkod alırsan sonuca kendin de bakıp öğrenebilirsin aranmadan önce. Bu arada hayırlı olsun gözün aydın.
Aaa neden ayrılıyormuş acaba benim muayenelerimi yapmıştı bidahaki randevuda farklı dr seçmem gerekecek öyleyseKızlar Sevinç hanım ayrılıyormuş hastaneden .
Aaa üzüldüm başka hastaneye mi geçiyor acabaKızlar Sevinç hanım ayrılıyormuş hastaneden .
Histeroskopi olmadı bende niye oluyor ona bakıyordum şimdi .. bana böyle birşeyden bahsetmedi doktorum .. ben transferimi şubatta olacak diye biliyordum ama ocak adetinle gel dedi :) inşallah pgt sonucun benim gibi uzamaz ve sağlıkla döneler
Aaa üzüldüm başka hastaneye mi geçiyor acaba
Canım vallahi bir acıklama yapmadılar ama dedigin gibi tanısal sanırım. Ben portallarda 1500tl diye okumustum menekse hanım 3500tl dedi anlamadım neye göre degisiyor. Heralde nedensiz 3 dusük var diye incelemek istedi transferden önce.Belki gerekli olur deme sebebi neydi Semra Hanımın? Tanısal sedasyonla opu yapılan yerde,operatıf anestezi ile ameliyathanede yapılıyormuş. Ama benimki tanisal olduğu halde ameliyathanede yapılmıştı diğer taraf dolu olduğu için demişlerdi o zaman. Seninki de muhtemelen tanısal olandır.
Aaa neden ayrılıyormuş acaba benim muayenelerimi yapmıştı bidahaki randevuda farklı dr seçmem gerekecek öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?