Canım vallahi bir acıklama yapmadılar ama dedigin gibi tanısal sanırım. Ben portallarda 1500tl diye okumustum menekse hanım 3500tl dedi anlamadım neye göre degisiyor. Heralde nedensiz 3 dusük var diye incelemek istedi transferden önce.
Aaa cok üzüldüm benim takip doktorum Sevinc hocaydı ne olacak simdiKızlar Sevinç hanım ayrılıyormuş hastaneden .
Bilmiyorumki hangisini neye göre karar verecekler? Bugün regl 2. Günüm not bıraktım hemsirelere randevu almam gerekiyormu diye? Bide oksapar kan sulandırıcı verdiler Opudan sonra kagıtta reglde bırakın yazıyordu onu sordum.Ofis olursa 2017 fiyatı 1500 du. Ameliyathanede olursa menekşe hanımın dediği gibidir . Zaten ameliyathanede uyutularak yapılacaksa arayıp bilgi veriyorlar yemek içmek yasak gibi.
Bilmiyorumki hangisini neye göre karar verecekler? Bugün regl 2. Günüm not bıraktım hemsirelere randevu almam gerekiyormu diye? Bide oksapar kan sulandırıcı verdiler Opudan sonra kagıtta reglde bırakın yazıyordu onu sordum.
Haber bekleyeceksiniz demek ki geri dönüş olmazsa tekrar arayın bence aklınızdakiler ı sorun muhakkak . Histeroskopi olacaksanız ancak gün ayarlarlar ama size kesin birşey dememişler sanırım belki yapmayadabilirler önce bundan emin olun . Başka bir Dr seçeceksiniz yapacak birşey yok
Erkek doktor sorunun yoksa emre bey her yönüyle tavsiye ederim hem yaklaşımı hemde doktorluğu bence çok iyi.Kızlar Sevinc hoca giderse ki keske
Öneri yapacagınız bir doktor varmı? Sizce histeroskopi mantıklı mı düsük oranını düsürür mü? Gercekten kesin birsey demediler belki dediler
Kızlar Sevinc hoca giderse ki keske gitmese
Öneri yapacagınız bir doktor varmı? Sizce histeroskopi mantıklı mı düsük oranını düsürür mü? Gercekten kesin birsey demediler belki dediler
Evet aslında Opumu da Emre hoca yapmıstı yaklasımı strese ortak olması birsey sormadan tüm sorularına cevap alma konusunda mükemmeldiErkek doktor sorunun yoksa emre bey her yönüyle tavsiye ederim hem yaklaşımı hemde doktorluğu bence çok iyi.
Kızlar Sevinc hoca giderse ki keske
Evet aslında Opumu da Emre hoca yapmıstı yaklasımı strese ortak olması birsey sormadan tüm sorularına cevap alma konusunda mükemmeldi
Canım niye durduk yere stres yapıyorsun lütfen olumlu ol bak insallah sürecin güzel ilerliyor. Ben histeroskopi icin sordum Semra hoca belki demisti dosyamda yazmıyormu diye galiba bakıp tekrar arayacaklar. Hemsire de bana simdi Sevinc hanım hastanemizden ayrılıyor dediŞimdi zaman hiç geçmiyor durduk yere stres oluyorum
Reglime az kaldı onun gerginliğide var sanırım ama bugün bi garip bunaltıcı çok rahattım ama transfer yaklaşınca gerildim sanırım .. Gönül hanım da çok iyi onunla devam edebilirsinCanım niye durduk yere stres yapıyorsun lütfen olumlu ol bak insallah sürecin güzel ilerliyor. Ben histeroskopi icin sordum Semra hoca belki demisti dosyamda yazmıyormu diye galiba bakıp tekrar arayacaklar. Hemsire de bana simdi Sevinc hanım hastanemizden ayrılıyor dedi
Merak etme canım sevinç hm çok iyiydi tabikide bende memnundum kendisindenGönül hoca iyi midir arkadaşlar? Ben de ilk görüşmemi sevinç hanımla yapmıştım çok memnun kalmıştım ayrılmasına üzüldüm
Güzelce artar inşallah cnm bnm bgn 200.26 çıktı erken yaptrmaya başladğm için başka thalile gerek yok dendi inşallah hepmz güzel haberler alrzBugün hastaneden aradılar beni Feyza hemşire inanılmaz sakin tatlı ve anlayışlıydı çok etkilendim. Genelde geçiştirme konuşmalar oluyordu. Değerin katlanıp katlanmadığını sordu ama ben malesef yaptıramadım. Artık salı çarşamba inşallah bakılır. Ama idrar testim baya belirgindi
Maşallah değerin çok güzel tek embriyo değilmiGüzelce artar inşallah cnm bnm bgn 200.26 çıktı erken yaptrmaya başladğm için başka thalile gerek yok dendi inşallah hepmz güzel haberler alrz
Merhaba bende ilk görüşmemi yaptım semra hn ile. Bizde de sayı hız ve morf %1 sorunu var, semra hn imsi yapılacak dedi ama henüz başlamadık. ardından da pgt önerdi ona daha karar veremedik. Mikroenjeksiyondan farklı oluyor o zmn imsi değil mi?kızlar mikroenjeksiyon mu imsi tekniği mi kullanılacağı neye göre karar veriliyor bizde sorun sperm morfoloji ve hızı %1 di bugün embriyolog aradı mikroenjeksiyonla döllenme yapıldı dedi imsi olmadı mı dedim imsi sperm seçiminde yapılan bir yöntem dedi ama yapılıp yapılmadığını bilmiyorm kimden öğrenebilirim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?