Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ofis olursa 2017 fiyatı 1500 du. Ameliyathanede olursa menekşe hanımın dediği gibidir . Zaten ameliyathanede uyutularak yapılacaksa arayıp bilgi veriyorlar yemek içmek yasak gibi.

Ofis olursa 2017 fiyatı 1500 du. Ameliyathanede olursa menekşe hanımın dediği gibidir . Zaten ameliyathanede uyutularak yapılacaksa arayıp bilgi veriyorlar yemek içmek yasak gibi.
Bilmiyorumki hangisini neye göre karar verecekler? Bugün regl 2. Günüm not bıraktım hemsirelere randevu almam gerekiyormu diye? Bide oksapar kan sulandırıcı verdiler Opudan sonra kagıtta reglde bırakın yazıyordu onu sordum.

Haber bekleyeceksiniz demek ki geri dönüş olmazsa tekrar arayın bence aklınızdakiler ı sorun muhakkak . Histeroskopi olacaksanız ancak gün ayarlarlar ama size kesin birşey dememişler sanırım belki yapmayadabilirler önce bundan emin olun . Başka bir Dr seçeceksiniz yapacak birşey yok

Kızlar Sevinc hoca giderse ki keske

Öneri yapacagınız bir doktor varmı? Sizce histeroskopi mantıklı mı düsük oranını düsürür mü? Gercekten kesin birsey demediler belki dediler

Öneri yapacagınız bir doktor varmı? Sizce histeroskopi mantıklı mı düsük oranını düsürür mü? Gercekten kesin birsey demediler belki dediler
Erkek doktor sorunun yoksa emre bey her yönüyle tavsiye ederim hem yaklaşımı hemde doktorluğu bence çok iyi.

Dr ların çoğu muayeneme girmiştir. Tek bi seçeneğim olmadı benim karışık çalıştık niye öyle oldu onu pek anlamadım ama :) Ben bir sıkıntı yaşamadım hepside gayet iyi davranıyor karışık baktıkları halde hepsi dosyama hakimdi . Yücel bey ve sevinç hanımla daha çok görüştüm.
Histeroskopi tutunmayı arttırır diye bi tevatur var ama Dr lar dan böyle bir yorum almadım o yüzden birşey diyemiyorum. Ben olsam kararı semra hanıma bırakırdım çünkü bu gibi durumlara o karar veriyor .

Şimdi zaman hiç geçmiyor durduk yere stres oluyorum
Canım niye durduk yere stres yapıyorsun lütfen olumlu ol bak insallah sürecin güzel ilerliyor. Ben histeroskopi icin sordum Semra hoca belki demisti dosyamda yazmıyormu diye galiba bakıp tekrar arayacaklar. Hemsire de bana simdi Sevinc hanım hastanemizden ayrılıyor dedi

Reglime az kaldı onun gerginliğide var sanırım ama bugün bi garip bunaltıcı çok rahattım ama transfer yaklaşınca gerildim sanırım .. Gönül hanım da çok iyi onunla devam edebilirsin

Gönül hoca iyi midir arkadaşlar? Ben de ilk görüşmemi sevinç hanımla yapmıştım çok memnun kalmıştım ayrılmasına üzüldüm

Gönül hoca iyi midir arkadaşlar? Ben de ilk görüşmemi sevinç hanımla yapmıştım çok memnun kalmıştım ayrılmasına üzüldüm
Merak etme canım sevinç hm çok iyiydi tabikide bende memnundum kendisinden
Ama gönül hm da tatlı mı tatlı çok iyi halden anlayan tecrübeli ve bilgin bi doktor benim görusum bu yönde

Bugün hastaneden aradılar beni Feyza hemşire inanılmaz sakin tatlı ve anlayışlıydı çok etkilendim. Genelde geçiştirme konuşmalar oluyordu. Değerin katlanıp katlanmadığını sordu ama ben malesef yaptıramadım. Artık salı çarşamba inşallah bakılır. Ama idrar testim baya belirgindi

Güzelce artar inşallah cnm bnm bgn 200.26 çıktı erken yaptrmaya başladğm için başka thalile gerek yok dendi inşallah hepmz güzel haberler alrz

Kızlar öglen aradım hemde 2 kere histeroskopi olacakmıyım dosyama bakarmısınız diye hala dönüs yapmadılar hemsire hattını simdi tekrar aradım hemsireler yok niye dönüs yapmadılar bilemedim diyor bayan. Bence hemsirelere biraz daha disiplin egitimi verilmeli yada biz sürekli arayıp kendimizi mi hatırlatmalıyız anlamadımki

Merhaba bende ilk görüşmemi yaptım semra hn ile. Bizde de sayı hız ve morf %1 sorunu var, semra hn imsi yapılacak dedi ama henüz başlamadık. ardından da pgt önerdi ona daha karar veremedik. Mikroenjeksiyondan farklı oluyor o zmn imsi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…