Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar kafanızı karıştırmayayım diyorum ama söyleyecegım
benım yumurta rezervem çok iyi , eşimin sayı ve hareketlılıkte çok iyi sadece morfoloji %1 çıktı ve bize ımsi uyguladılar...
Benimde aynı durumum var henüz başlamadık, transfer oldu mu?

Evet imsi ileri derecede morfoloji sorunu varsa tercih ediliyormuş sperm büyük boyutlarda görüntülenip seçiliyormuş sizde sayı kaçtı peki

Negatif mi oldu kaç denemeniz oldu acaba. Bize de imsi olacak umutluydum inş hepimiz yavrularımıza kavuşalım. Döllenen embriyoların kalitesi nasıldı?

Daha önce de anlattım imsi ve mikroenjeksiyon farklı şeyler. imsi bir sperm seçme yöntemi spermlerin kat kat büyütülerek en düzgün spermi seçiyor embriyologlar. Mikroenjeksiyon ise seçilen spermin yumurta içine aktarılmasıdır. Yani tedavinizde ikisi de kullanılacak . Kafanızı çok karıştırmayın bu dönemde stres tedaviyi etkiliyor sakin olmaya çalışın bol bol embriyolariniz olur umarım

Negatif mi oldu kaç denemeniz oldu acaba. Bize de imsi olacak umutluydum inş hepimiz yavrularımıza kavuşalım. Döllenen embriyoların kalitesi nasıldı?
Cnm bizde sayı ve hız gayet iyi. Sadece morfoloji %1... sadece bir defa denemem oldu oda negatif. 11 embriyom var. 7 tanesi.5AA, 2 tanesi 5AB, 1 tanesi 5BA ve 1 tanesi ise 5BB...

Ben ozellikle istedim IMSI yontemini cunku bizim morfoloji ve hizda da sorun vardi o kadar ilac falan kullandik bir seneye yakin ama hic gelisme olmadi. Gonul hanim sizde gerek yok dedi. Yani neye gore kullaniyorlar bu yontemi kafama takmayayim diyorum ama takilmadan da olmuyor. Kizlar bir sey daha soracagim bu crinone jel gogus agrisi yapti mi hic sizde ?

Merhaba kızlar bugün kontrolum vardi ve bu akşam catlatma ignemi vuruluyorum. Ama çok endiseliyim 1 ocakta opum var kizlar dua edinde güzel embriyolarim olusur. Yani zaten hersey sıfır insallar o gun calisan dr. Ve embriyologlar dikkatli olurlar malum yılbaşı. ..icinde 1 ocakta rendavusu olan veya benim gibi opusu olan varmi...

İnşallah canım. Doğal siklusta oluyor 13. Gün bugün yarın randevum var yine transfer tahmini 5 ila 7 si olur herhalde
Canım benimde bugün randevum vardı natürel siklus . bu aksam çatlatma ignemi oldum. Allah nasip ederse 5 ocak transfer tarihim. Doktora özellikle sordum transferden sonra ilac kullanacak miyiz tutunmayı kolaylaştırmak için diye ama naturel siklusda gerek yok dedi. Hersey dogal akışına birakiliyor dedi. Sizce bu iyi birsey mi. 5 ocak transfer tarihi olan var mı? Bide bana da dua eder mısınız lütfen? Çok heyecanlıyım şimdiden.

Dualarım seninle inşallah nasip olur sağlıkla tutunur .. bende doğal istiyorum muayenemde soracağım inşallah bana da uygundur bu yöntem :)

Ben varım tranferlerimiz aynı gün :) Benim de bugün son kontrolumdu.

İkisi de sürekli kullanılan yöntemler takılma oralara Dr lar kişinin durumuna göre hangisi uygunsa onu öneriyorlar var bir bildikleri. Dün akşam da yazmıştım yine yazayım doğal siklusu regli düzenli olanlarda tercih ediyorlar birde ilaçların besleyecegi kistleriniz varsa yine doğal uygulamayı seciyorlar bu kadarını biliyorum. Benim ki de doğal olacak.

Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize . Sakin olmaya çalışalım benim de ilk transferim olacak .

Gunaydin. Rabbim hayirlisini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…