Benimde aynı durumum var henüz başlamadık, transfer oldu mu?kızlar kafanızı karıştırmayayım diyorum ama söyleyecegım
benım yumurta rezervem çok iyi , eşimin sayı ve hareketlılıkte çok iyi sadece morfoloji %1 çıktı ve bize ımsi uyguladılar...
Evet imsi ileri derecede morfoloji sorunu varsa tercih ediliyormuş sperm büyük boyutlarda görüntülenip seçiliyormuş sizde sayı kaçtı pekiMerhaba bende ilk görüşmemi yaptım semra hn ile. Bizde de sayı hız ve morf %1 sorunu var, semra hn imsi yapılacak dedi ama henüz başlamadık. ardından da pgt önerdi ona daha karar veremedik. Mikroenjeksiyondan farklı oluyor o zmn imsi değil mi?
Negatif mi olduilk tedavim ... eylül ayında ilk transferımı oldum negatif malesef
10 tane dondurulmuş embriyom var, ben özellıkle söyledım ımsı mı uygulanacak diye evet dedi Gönül Hanım dosyama da not almışlardı kendi gözlerımle gördüm...
Sayı 1 milyon morfolojide dna tarafı incelenecekmiş. Benim rezervim iyi bulundu ama korkuyorum bklm.Evet imsi ileri derecede morfoloji sorunu varsa tercih ediliyormuş sperm büyük boyutlarda görüntülenip seçiliyormuş sizde sayı kaçtı peki
Merhaba bende ilk görüşmemi yaptım semra hn ile. Bizde de sayı hız ve morf %1 sorunu var, semra hn imsi yapılacak dedi ama henüz başlamadık. ardından da pgt önerdi ona daha karar veremedik. Mikroenjeksiyondan farklı oluyor o zmn imsi değil mi?
İlk transferimi eylülde oldum negatif ikinci transferim için adetimi bekliyorumBenimde aynı durumum var henüz başlamadık, transfer oldu mu?
Cnm bizde sayı ve hız gayet iyi. Sadece morfoloji %1... sadece bir defa denemem oldu oda negatif. 11 embriyom var. 7 tanesi.5AA, 2 tanesi 5AB, 1 tanesi 5BA ve 1 tanesi ise 5BB...Negatif mi oldukaç denemeniz oldu acaba. Bize de imsi olacak umutluydum inş hepimiz yavrularımıza kavuşalım. Döllenen embriyoların kalitesi nasıldı?
İlk transferimi eylülde oldum negatif ikinci transferim için adetimi bekliyorum
Amin cnm hepimizin yüzü gülsün inş. İlk ki ilaçlıydı ikincisi doğal olacak inşHadi hayırlısı canım inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür. İlki ilaçlı mıydı doğal mi
Amin cnm hepimizin yüzü gülsün inş. İlk ki ilaçlıydı ikincisi doğal olacak inş
Evrt cnm tekMaşallah değerin çok güzel tek embriyo değilmi
Canım benimde bugün randevum vardı natürel siklus . bu aksam çatlatma ignemi oldum. Allah nasip ederse 5 ocak transfer tarihim. Doktora özellikle sordum transferden sonra ilac kullanacak miyiz tutunmayı kolaylaştırmak için diye ama naturel siklusda gerek yok dedi. Hersey dogal akışına birakiliyor dedi. Sizce bu iyi birsey mi. 5 ocak transfer tarihi olan var mı? Bide bana da dua eder mısınız lütfen? Çok heyecanlıyım şimdiden.İnşallah canım. Doğal siklusta oluyor 13. Gün bugün yarın randevum var yine transfer tahmini 5 ila 7 si olur herhalde
Dualarım seninle inşallah nasip olur sağlıkla tutunur .. bende doğal istiyorum muayenemde soracağım inşallah bana da uygundur bu yöntem :)Canım benimde bugün randevum vardı natürel siklus . bu aksam çatlatma ignemi oldum. Allah nasip ederse 5 ocak transfer tarihim. Doktora özellikle sordum transferden sonra ilac kullanacak miyiz tutunmayı kolaylaştırmak için diye ama naturel siklusda gerek yok dedi. Hersey dogal akışına birakiliyor dedi. Sizce bu iyi birsey mi. 5 ocak transfer tarihi olan var mı? Bide bana da dua eder mısınız lütfen? Çok heyecanlıyım şimdiden.
Canım benimde bugün randevum vardı natürel siklus . bu aksam çatlatma ignemi oldum. Allah nasip ederse 5 ocak transfer tarihim. Doktora özellikle sordum transferden sonra ilac kullanacak miyiz tutunmayı kolaylaştırmak için diye ama naturel siklusda gerek yok dedi. Hersey dogal akışına birakiliyor dedi. Sizce bu iyi birsey mi. 5 ocak transfer tarihi olan var mı? Bide bana da dua eder mısınız lütfen? Çok heyecanlıyım şimdiden.
Gunaydin. Rabbim hayirlisini nasip etsin.Ben varım tranferlerimiz aynı gün :) Benim de bugün son kontrolumdu.
İkisi de sürekli kullanılan yöntemler takılma oralara Dr lar kişinin durumuna göre hangisi uygunsa onu öneriyorlar var bir bildikleri. Dün akşam da yazmıştım yine yazayım doğal siklusu regli düzenli olanlarda tercih ediyorlar birde ilaçların besleyecegi kistleriniz varsa yine doğal uygulamayı seciyorlar bu kadarını biliyorum. Benim ki de doğal olacak.
Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize . Sakin olmaya çalışalım benim de ilk transferim olacak .
Kizlar crinone jel gogus agrisi yapar mi ?
Kizlar crinone jel gogus agrisi yapar mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?