Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba bayadır giremedim buralar son muayenemi oldum 4 yumurtam toplanmıştı 1 tanesi 5.gün embriyosu donduruldu çok şükür bana 1 adet gör 2.adetinin 1.günü ara dediler semra hanımda laparoskopiye gerek yok şuan dedi naturel uygulama olur dedi transferi adetten sonra kaçıncı günde yapıyolar?

benim ilaçlı oldu adetimin başladığı tarihten itibaren 20. gün transfer oldu. hadi hayırlısı heyecanlı bir süreç

Hayırlısı olsun inşallah.Natürel oluyor benimki de adetle beraber 18. Gune denk gelecek hayırlısı hepimize inşallah

Kızlar opu işleminden sonra bi kağıt verdiler orda embriyolarınız dondurulacak ise opu işleminden 5-7gün sonra adet olacaksın bu 1.adet adet olup 2.değil 3.adetin 2.günü embriyo transferi olacağı yazıyor. Embriyolarınız genetik tanı amacı ile donduruldu ise işlemden sonraki 2.adetinizin 2.günü randevu alacaksınız yazıyor. Benim embriyolar ohss riskine karşı donduruldu birde 5.güne ulaşanlara kromozom analizi yaptırmayı düşünüyoruz bu durumda ben 2.adettemi yoksa 3.adettemi transfer olucam benim gibi olan var mıydı

Pgt yaptıracaksanız 2.adetin 2.günü

Pgt yaptıracaksanız 2.adetin 2.günü
bu 7.gün sonraki adet hormon iğnelerinden mi kaynaklanıyor 3 ocakta adet olucam öyleyse ben normalde her ayın 16sında adet olurdum döngüm değişmiş mi olacak 2.adetimde şubatın 3ünde mi olacak yani

bu 7.gün sonraki adet hormon iğnelerinden mi kaynaklanıyor 3 ocakta adet olucam öyleyse ben normalde her ayın 16sında adet olurdum döngüm değişmiş mi olacak 2.adetimde şubatın 3ünde mi olacak yani
Benim adetimde değişti opudan bir hafta sonra adet oldum yeni adetim 1 ocak gösteriyor takvimde yarın olurum inşallah ikinci güne randevu alacağım bende transfer için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…