Gönül hoca iyi midir arkadaşlar? Ben de ilk görüşmemi sevinç hanımla yapmıştım çok memnun kalmıştım ayrılmasına üzüldüm
Canim bugun transferimin 3.gunu hic bir belirti falan yok bende sadece goguslerimde agri varEvet bende yaptı
benim ilaçlı oldu adetimin başladığı tarihten itibaren 20. gün transfer oldu. hadi hayırlısı heyecanlı bir süreçKızlar merhaba bayadır giremedim buralar son muayenemi oldum 4 yumurtam toplanmıştı 1 tanesi 5.gün embriyosu donduruldu çok şükür bana 1 adet gör 2.adetinin 1.günü ara dediler semra hanımda laparoskopiye gerek yok şuan dedi naturel uygulama olur dedi transferi adetten sonra kaçıncı günde yapıyolar?
Kızlar merhaba bayadır giremedim buralar son muayenemi oldum 4 yumurtam toplanmıştı 1 tanesi 5.gün embriyosu donduruldu çok şükür bana 1 adet gör 2.adetinin 1.günü ara dediler semra hanımda laparoskopiye gerek yok şuan dedi naturel uygulama olur dedi transferi adetten sonra kaçıncı günde yapıyolar?
Pgt yaptıracaksanız 2.adetin 2.günüKızlar opu işleminden sonra bi kağıt verdiler orda embriyolarınız dondurulacak ise opu işleminden 5-7gün sonra adet olacaksın bu 1.adet adet olup 2.değil 3.adetin 2.günü embriyo transferi olacağı yazıyor. Embriyolarınız genetik tanı amacı ile donduruldu ise işlemden sonraki 2.adetinizin 2.günü randevu alacaksınız yazıyor. Benim embriyolar ohss riskine karşı donduruldu birde 5.güne ulaşanlara kromozom analizi yaptırmayı düşünüyoruz bu durumda ben 2.adettemi yoksa 3.adettemi transfer olucam benim gibi olan var mıydı
Tedavin hayırlı olsun .. amin inşallahBende başladım
ilk defa deneme
Gonal f 3 gün bugün
Birazdan yapacağım
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Tedavin hayırlı olsun .. amin inşallah
İnşallah .. hiç gebe kaldın mı aşılama denedin miÇok teşekkür ederim
sağolun inşallah tutar
bu 7.gün sonraki adet hormon iğnelerinden mi kaynaklanıyor 3 ocakta adet olucam öyleyse ben normalde her ayın 16sında adet olurdum döngüm değişmiş mi olacak 2.adetimde şubatın 3ünde mi olacak yaniPgt yaptıracaksanız 2.adetin 2.günü
Tedavin hayırlı olsun aramıza hoşgeldinBende başladım
ilk defa deneme
Gonal f 3 gün bugün
Birazdan yapacağım
Benim adetimde değişti opudan bir hafta sonra adet oldum yeni adetim 1 ocak gösteriyor takvimde yarın olurum inşallah ikinci güne randevu alacağım bende transfer içinbu 7.gün sonraki adet hormon iğnelerinden mi kaynaklanıyor 3 ocakta adet olucam öyleyse ben normalde her ayın 16sında adet olurdum döngüm değişmiş mi olacak 2.adetimde şubatın 3ünde mi olacak yani
Amin Hayırlı olsun canım seni diğer tipiklerden hatırladım nasılsınBende başladım
ilk defa deneme
Gonal f 3 gün bugün
Birazdan yapacağım
Tedavin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
Amin Hayırlı olsun canım seni diğer tipiklerden hatırladım nasılsın
Benimde iğnelerde 5. Günüm bugün cetrotide başladım hakkımızdan hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?