Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynı sorunu yaşadım hattantelefonda hemşire ile kavga ettim sonra hemen gittin pruloton vururdum yücek bey destekledi emre bey vurulma dedi şimdi 2. Transferde kesinlikle iğne isteyeceğim en baştan

Aynı sorunu yaşadım hattantelefonda hemşire ile kavga ettim sonra hemen gittin pruloton vururdum yücek bey destekledi emre bey vurulma dedi şimdi 2. Transferde kesinlikle iğne isteyeceğim en baştan
İğneyi vermemelerine sebep gösteriyorlar mı peki merak ettim .. madem iğne vurulunca düşük tehlikesi olmuyor neden vermiyorlar zaten zor şartlarda tedavi görüyoruz sıkıntı stres bende transfer olunca isteyim bari :)

İğne başladığı merkeze hbr bile vermemiştim
2.değerimi mail attığımda dönüş oldu
Katlanma güzel jeli günde 1e düşürün dedi
Dedim ne diyorsunun lekelenme yaşadım iğneye başladım ben aa öylemi o zaman iğneye başladıysanız iğne yeterli jeli kullanmayın dedi
Ama gittiğim kadın doğumcum ilk 5 gün ikisinede devam et dedi devam ettim
Peki sen emre beye sordunmı neden desteklemiyor ki acaba?

Kaç kere sorduysam hiç bi cvp alamadım
Transfer öncesi bilgilendiren bayana ısrarla söyledim dosyanıza jel yazılmış düşünmeyelim şimdi onu atın kafanızdan dedi
Ama içim hep bir rahatsızdı
Transfer oldum odada yatıyorum eşim gidip ilgili hemşirelere tekrar söyledi alınan kan değerleri sonucu gerek görüşmemiştir bu tedavide denilmiş
İnanırmısın tabi Allah ne derse o olur ama iğneya başladığımdan beri kendimi zırh lı gibi hissediyorum
İğne iğne diye mutlaka diretin derim ben

Bende de oldu hamileymişim ben
Ya canim ciddi misin ? Insallah bende hamileyimdir. Gerci herkesin belirtisi kisiden kisiye degisir tabi ama insan her seyden medet umuyor bende gogus agrisi disinda hic bir belirti yok. O da biraz hafifledi artik

Ben maalesef baktıramadım yurtdışında olduğum için ama idrar artık belli çift çizgi bugün yaptım. Umarım herşey yolundadır
İnşallah cnm yolundadır bnde bgn ikincsni yptrdm 554 çktı 11.gün sonç bu normal ytr yaptrma artk test denildi bakalm inşallah güzelce ilerler dayanamayp yaşadğm yerde hastanye gttm doktor değerler normal ddi kese ztn gözükmrdi çk kçk oldğu için nasip bakalm bundan snrası

Açıkcası bende merak ediyorum ama şartlar gereği sabrediyorum. Allah inşallah sağlıkla devam etmesi için yanımızda olur. Ben sadece ilk değerimi biliyorum. Hala fiziksel bir belirtim yok. Senin dondurulmuş transfermiydi.

Evet cnm dondurulmuş transferdi bnmde belrtm yk kask ağrm dşında birde belim çok ağryo ara ara inşallah kötü şeyler yaşamadan alrz kucağmza güzelce

Ya canim ciddi misin ? Insallah bende hamileyimdir. Gerci herkesin belirtisi kisiden kisiye degisir tabi ama insan her seyden medet umuyor bende gogus agrisi disinda hic bir belirti yok. O da biraz hafifledi artik
Aminnnn canım bende de bazen geçiyordu bazen aşırı ağrı oluyordu bende çok bel ağrısı oldu bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…