İnşallah .. hiç gebe kaldın mı aşılama denedin mi
Ben de bir kere aşılama oldum .. ilk tüp tedavim benimde .. ve bende hiç gebe kalmadım :) .. ilk ve son olur inşallah seninde benimdeHiç gebe kalmadım
1 kez aşılama olmuştum
İlk defa tüp bebek yapılacak
Siz ?
İnşallah canımBen de bir kere aşılama oldum .. ilk tüp tedavim benimde .. ve bende hiç gebe kalmadım :) .. ilk ve son olur inşallah seninde benimde
Aynı sorunu yaşadım hattantelefonda hemşire ile kavga ettim sonra hemen gittin pruloton vururdum yücek bey destekledi emre bey vurulma dedi şimdi 2. Transferde kesinlikle iğne isteyeceğim en baştanBayanlar dün sonucumu alıp yüzümü güldürdüm çok şükür ama akşam kırmızı lekelenmem oldu
Kırmızıdan önce kahverengimsiydi jelden kaynaklı diye hiç stres yapmamıştım peçeteye sildiğimde kırmızı hafif lekeleri görünce şok oldu
Dün gündüzde hep karnım ağrıdı zaten
Merkezi aradım bi kadın doğumcuya görünün isterseniz kanama alanı nereden geliyoe diye dedi
Eski kadın doğumcuma gittim kanama alanı görmedi
Jel yetersiz gelir sana dedi progestan iğne ekledi günde 2 ampuş şeklinde ve kırmızılar gitti
Tedavinin başından beri merkeze hep söyledim bana daha önceki tutan kızımda iğne verdiniz negatiflerimde iğne verdiniz şimdi niye vermiyorsunuz diye
Gerek yok dediler
Eğer iğne kullanıyor olsam belki hiç bu strese girmyecektim
İğneyi vermemelerine sebep gösteriyorlar mı peki merak ettim .. madem iğne vurulunca düşük tehlikesi olmuyor neden vermiyorlar zaten zor şartlarda tedavi görüyoruz sıkıntı stres bende transfer olunca isteyim bari :)Aynı sorunu yaşadım hattantelefonda hemşire ile kavga ettim sonra hemen gittin pruloton vururdum yücek bey destekledi emre bey vurulma dedi şimdi 2. Transferde kesinlikle iğne isteyeceğim en baştan
İğne başladığı merkeze hbr bile vermemiştimAynı sorunu yaşadım hattantelefonda hemşire ile kavga ettim sonra hemen gittin pruloton vururdum yücek bey destekledi emre bey vurulma dedi şimdi 2. Transferde kesinlikle iğne isteyeceğim en baştan
Kaç kere sorduysam hiç bi cvp alamadımİğneyi vermemelerine sebep gösteriyorlar mı peki merak ettim .. madem iğne vurulunca düşük tehlikesi olmuyor neden vermiyorlar zaten zor şartlarda tedavi görüyoruz sıkıntı stres bende transfer olunca isteyim bari :)
Bende de oldu hamileymişim benCanim bugun transferimin 3.gunu hic bir belirti falan yok bende sadece goguslerimde agri var
Ben maalesef baktıramadım yurtdışında olduğum için ama idrar artık belli çift çizgi bugün yaptım. Umarım herşey yolundadırYeni hemişlerrr kızlar ikinci değeriniz kaç çktı
Ya canim ciddi misin ? Insallah bende hamileyimdir. Gerci herkesin belirtisi kisiden kisiye degisir tabi ama insan her seyden medet umuyor bende gogus agrisi disinda hic bir belirti yok. O da biraz hafifledi artikBende de oldu hamileymişim ben
İnşallah cnm yolundadır bnde bgn ikincsni yptrdm 554 çktı 11.gün sonç bu normal ytr yaptrma artk test denildi bakalm inşallah güzelce ilerler dayanamayp yaşadğm yerde hastanye gttm doktor değerler normal ddi kese ztn gözükmrdi çk kçk oldğu için nasip bakalm bundan snrasıBen maalesef baktıramadım yurtdışında olduğum için ama idrar artık belli çift çizgi bugün yaptım. Umarım herşey yolundadır
Slm cnm hayırlı olsun sorun neydi sizde dondurulmuş transfer mi olacaksınız?Bende başladım
ilk defa deneme
Gonal f 3 gün bugün
Birazdan yapacağım
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Slm cnm hayırlı olsun sorun neydi sizde dondurulmuş transfer mi olacaksınız?
Açıkcası bende merak ediyorum ama şartlar gereği sabrediyorum. Allah inşallah sağlıkla devam etmesi için yanımızda olur. Ben sadece ilk değerimi biliyorum. Hala fiziksel bir belirtim yok. Senin dondurulmuş transfermiydi.İnşallah cnm yolundadır bnde bgn ikincsni yptrdm 554 çktı 11.gün sonç bu normal ytr yaptrma artk test denildi bakalm inşallah güzelce ilerler dayanamayp yaşadğm yerde hastanye gttm doktor değerler normal ddi kese ztn gözükmrdi çk kçk oldğu için nasip bakalm bundan snrası
Bende de pko var ama hafif başka da sorun yok amh kaç çıktı?Doktor dondurulmuş öneririm dedi
Polikistikover dışında bir sorun yok
Evet cnm dondurulmuş transferdi bnmde belrtm yk kask ağrm dşında birde belim çok ağryo ara ara inşallah kötü şeyler yaşamadan alrz kucağmza güzelceAçıkcası bende merak ediyorum ama şartlar gereği sabrediyorum. Allah inşallah sağlıkla devam etmesi için yanımızda olur. Ben sadece ilk değerimi biliyorum. Hala fiziksel bir belirtim yok. Senin dondurulmuş transfermiydi.
Aminnn inşallahEvet cnm dondurulmuş transferdi bnmde belrtm yk kask ağrm dşında birde belim çok ağryo ara ara inşallah kötü şeyler yaşamadan alrz kucağmza güzelce
Bende de pko var ama hafif başka da sorun yok amh kaç çıktı?
Bende de pko var ama hafif başka da sorun yok amh kaç çıktı?
Aminnnn canım bende de bazen geçiyordu bazen aşırı ağrı oluyordu bende çok bel ağrısı oldu bi deYa canim ciddi misin ? Insallah bende hamileyimdir. Gerci herkesin belirtisi kisiden kisiye degisir tabi ama insan her seyden medet umuyor bende gogus agrisi disinda hic bir belirti yok. O da biraz hafifledi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?