Doktor dondurulmuş öneririm dedi
Polikistikover dışında bir sorun yok
Canım benimde ilk transferim. Sayili gunler kaldi.O yüzden çok heyecanlıyım. Allah yardımcımız olsun inş.Ben varım tranferlerimiz aynı gün :) Benim de bugün son kontrolumdu.
İkisi de sürekli kullanılan yöntemler takılma oralara Dr lar kişinin durumuna göre hangisi uygunsa onu öneriyorlar var bir bildikleri. Dün akşam da yazmıştım yine yazayım doğal siklusu regli düzenli olanlarda tercih ediyorlar birde ilaçların besleyecegi kistleriniz varsa yine doğal uygulamayı seciyorlar bu kadarını biliyorum. Benim ki de doğal olacak.
Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize . Sakin olmaya çalışalım benim de ilk transferim olacak .
Canım evet naturel dedi semra hanım peki naturelin farkı ne acaba?Hayırlısı olsun inşallah.Natürel oluyor benimki de adetle beraber 18. Gune denk gelecek hayırlısı hepimize inşallah
Canım evet naturel dedi semra hanım peki naturelin farkı ne acaba?
Hmm anladım canım senin transfer oldumu?İlaç kullanmıyorsun hepsi bu. Tamamen vücudun kendi döngüsünde transfer yapılıyor. Folikasit kullanıyoruz sadece.
Hmm anladım canım senin transfer oldumu?
Yumurta rezerve için test yapılıyor cnm onun adı amh... Eğer 5 ve üzeriyse pko şüphesi oluyor benim 5,67 çıkmıştıOnun açılıımı nedir
Bakıyorum göremiyorum da
Nedense herkese polikistikover diolar ben çok iyi doktorlara gittim memoriale gittim öyle bir şey yoktu tedaviye başlarken polikistik dediler ban kabul etmedim gittiğim doktorları söyledim gözden kaçmış olabilir dediler sonra semra hanımla görüştük kontrol doktoruna sen takibini yaptınmı dedi yok dedi sadece kafadan sallamış sonra takibe başladı öyle bir durum yoktu
Bilmiyorum ama yarın belli olacak sanırımYumurta rezerve için test yapılıyor cnm onun adı amh... Eğer 5 ve üzeriyse pko şüphesi oluyor benim 5,67 çıkmıştı
Emre bey tüp bebekte pko nun bir avantaj olduğunu söylemişti, pko lular daha fazla yumurta ürettiği için daha fazla embriyo demek oluyormuş,bende de var ama benim amh 2.2Yumurta rezerve için test yapılıyor cnm onun adı amh... Eğer 5 ve üzeriyse pko şüphesi oluyor benim 5,67 çıkmıştı
Canim ya moralini bozma hic benimde 7 yumurtadan 2 tanesi dollendi sadece ama sonra 3.gun sayi 6 ya cikti. Bir tanesi transfer edildi. 2 tanesidr dondurulmustu. Sonra 6.gun tekrar aradilar bir tanesi daha blastokis oldu ve o da donduruldu diye yani 3 tane de dondurulmus oldu. O yuzden inancini kaybetme. Ben o iki tane 5.gune ulasacak mi diye bekliyodum. Ama Allah im daha fazlasini nasip etti.Merhaba kizlar kendimi çok kötü hissediyorum olmuyacak galiba. . Dün opum vardi 9 yum top. Ama bugun aradilar sadece 3 tane dollendi dediler offfff. Daha once 8 dollenir anca 2 kalirdi şimdi 3 tane dollenmis yasiyacakta 5.gune gidecek te bana bir mucize lazim. Kizlar lutfen yardim edin dualarinizi bekliyorum.
Merhaba kizlar kendimi çok kötü hissediyorum olmuyacak galiba. . Dün opum vardi 9 yum top. Ama bugun aradilar sadece 3 tane dollendi dediler offfff. Daha once 8 dollenir anca 2 kalirdi şimdi 3 tane dollenmis yasiyacakta 5.gune gidecek te bana bir mucize lazim. Kizlar lutfen yardim edin dualarinizi bekliyorum.
merhaba guzel dileklerin icin tesekkur ederim ama direk hakan bey aradi ve 6 olgun yumurtan olustu ve 4 dollendi 3 tanesi devam ediyor ediyor dedi yani artması imkansiz çünkü direk hakan bey gorusmek istemis ve eğer gelisimleri iyi olmazsa direk transfer edeceklerini soylediler. Aslinda benim ki pgt ye gidecekti simdi beni transfere hazirliyorlarCanim ya moralini bozma hic benimde 7 yumurtadan 2 tanesi dollendi sadece ama sonra 3.gun sayi 6 ya cikti. Bir tanesi transfer edildi. 2 tanesidr dondurulmustu. Sonra 6.gun tekrar aradilar bir tanesi daha blastokis oldu ve o da donduruldu diye yani 3 tane de dondurulmus oldu. O yuzden inancini kaybetme. Ben o iki tane 5.gune ulasacak mi diye bekliyodum. Ama Allah im daha fazlasini nasip etti.
Allah razi olsun.ama kendimi cok kotu hissediyorum benim cocugum olmayacak mi diye...Canım ümitsizliğe kapılma dua edelim . Kötüyü çağırma sen inşallah öyle birşey olmaz hiç belli olmuyor bu işler. Opudan çıktığımda 3 yumurta topladık dediler o kadar üzüldüm ki çünkü sperm sıkıntımız var ve dollenip dollenmeyecekleri meçhuldu. Şuan o yumurtalar dan 2 tane kaliteli embriyom var . Rabbim eğer nasip edecekse Hertürlü olur o yüzden sakin olmaya çalış lütfen.
Allah razi olsun.ama kendimi cok kotu hissediyorum benim cocugum olmayacak mi diye...
Allah bu kadar sıkıntıdan sonra ne mucizeler verir bak gör; hiç kapılma ümitsizliğe; hamile kalma olasılığı sıfır olan kaç kadın okudum gördüm;onlar bile ümitsizliğe kapılmamış ve evlatlarını bağrına basan çok olmuş;senin benim başkasının en azından daha fazla şansımız var,dua et canım Allah çok büyükAslinda o kadar cabaliyoruz ki dengeli beslenmeye calisiyoruz eşim ve ben vitamin kullandik 3 aydır arisutu kullandik falan genede sonuc bu. Neden umitsizim cunku ilk tedavimde 27 yum toplandi 10 dollendi 5. Gune 2 kaldi. 2 tedavimde 16 yum toplandi. 8 dollendi gene 2 kaldi. 3. Tedavimde kac toplandi unuttum ama gene 2 kaldi. 4. Tedavimde 7 toplandi 5 dollendi 1 tane kaldi ve pgt bozuk geldi transfer iptal oldu. Bu 5. Tedavim 7 toplandi 3 dollendi... yani ben uzulmeyimde kim uzulsun. Yeni yilda küçük cocuk bile yenge senin niye çocuğun yok birlikte oynardik diye ortalikta konustu...kizmadim ... ama çok uzgunum .. kusura bakmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?