- 20 Aralık 2017
- 183
- 265
- 18
- 37
Canım cok zor tahmin edebiliyorum ama Allahım inşallah bu sefer nasip edecek diye bak ne olur olumlu düsün. Belki iclerinden biri busefer bebisin olacak dualarım seninle. Lütfen kötü düsünme.Aslinda o kadar cabaliyoruz ki dengeli beslenmeye calisiyoruz eşim ve ben vitamin kullandik 3 aydır arisutu kullandik falan genede sonuc bu. Neden umitsizim cunku ilk tedavimde 27 yum toplandi 10 dollendi 5. Gune 2 kaldi. 2 tedavimde 16 yum toplandi. 8 dollendi gene 2 kaldi. 3. Tedavimde kac toplandi unuttum ama gene 2 kaldi. 4. Tedavimde 7 toplandi 5 dollendi 1 tane kaldi ve pgt bozuk geldi transfer iptal oldu. Bu 5. Tedavim 7 toplandi 3 dollendi... yani ben uzulmeyimde kim uzulsun. Yeni yilda küçük cocuk bile yenge senin niye çocuğun yok birlikte oynardik diye ortalikta konustu...kizmadim ... ama çok uzgunum .. kusura bakmayin..
Canim o zaamn dua edecegiz senin icin :)Aslinda o kadar cabaliyoruz ki dengeli beslenmeye calisiyoruz eşim ve ben vitamin kullandik 3 aydır arisutu kullandik falan genede sonuc bu. Neden umitsizim cunku ilk tedavimde 27 yum toplandi 10 dollendi 5. Gune 2 kaldi. 2 tedavimde 16 yum toplandi. 8 dollendi gene 2 kaldi. 3. Tedavimde kac toplandi unuttum ama gene 2 kaldi. 4. Tedavimde 7 toplandi 5 dollendi 1 tane kaldi ve pgt bozuk geldi transfer iptal oldu. Bu 5. Tedavim 7 toplandi 3 dollendi... yani ben uzulmeyimde kim uzulsun. Yeni yilda küçük cocuk bile yenge senin niye çocuğun yok birlikte oynardik diye ortalikta konustu...kizmadim ... ama çok uzgunum .. kusura bakmayin..
Üzülme demek istemiyorum biz deyince üzüntü geçmiyor ama ümitsiz olma ümidini kesme. İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda bir evlat verir evine neşe katacak sağlıklı melek yüzlü bir bebek..Aslinda o kadar cabaliyoruz ki dengeli beslenmeye calisiyoruz eşim ve ben vitamin kullandik 3 aydır arisutu kullandik falan genede sonuc bu. Neden umitsizim cunku ilk tedavimde 27 yum toplandi 10 dollendi 5. Gune 2 kaldi. 2 tedavimde 16 yum toplandi. 8 dollendi gene 2 kaldi. 3. Tedavimde kac toplandi unuttum ama gene 2 kaldi. 4. Tedavimde 7 toplandi 5 dollendi 1 tane kaldi ve pgt bozuk geldi transfer iptal oldu. Bu 5. Tedavim 7 toplandi 3 dollendi... yani ben uzulmeyimde kim uzulsun. Yeni yilda küçük cocuk bile yenge senin niye çocuğun yok birlikte oynardik diye ortalikta konustu...kizmadim ... ama çok uzgunum .. kusura bakmayin..
Cnm ne diyeceğimi bilemiyorum seni çok iyi anlıyoruz ama elimizden de birsey gelmiyor. Rabbim en hayırlısını nasip edecektir inşYok hiç kizarmiyim ben size. Ayni seyleri paylasiyoruz burda. Hepinizden Allah razi olsun. Allahim insallah hepimizin evine bir neşe nasip eder. Bu arada beni 4. Gun kont cagirdilar aranizda oyle opu sonrasi kont giden oldumu hiç.
Merhaba simdi biraz kendime geldim ve yazdiklarinizi anlayabiliyorum bizdede sperm faktoru var. Insallah benimde 2 tane kaliteli embriyom olusur insallah seninde pozitif olurCanım ümitsizliğe kapılma dua edelim . Kötüyü çağırma sen inşallah öyle birşey olmaz hiç belli olmuyor bu işler. Opudan çıktığımda 3 yumurta topladık dediler o kadar üzüldüm ki çünkü sperm sıkıntımız var ve dollenip dollenmeyecekleri meçhuldu. Şuan o yumurtalar dan 2 tane kaliteli embriyom var . Rabbim eğer nasip edecekse Hertürlü olur o yüzden sakin olmaya çalış lütfen.
Tam girdim sana bakıcaktım yazmışsın. Çok sevindim. O zaman bu ay başlıyorsun hayırlısıyla. Çok daha güzel haberlerini alırız inşallah.Kediligelin cnm eşimle benim genetik testimiz temiz çıktı şükür
cnm senınde sınavın zor cok emek vermışsin inş emeklerının karıslıgı senı bulacak. her nasip vaktine esirdir derler beklıyoruz meleklerımızın nasip olacagı gunu. ozmna kdr tedavıler negatıfler yıpranıyoruz elbet ama bu cektıklerımızın mğkafatı mutlaka bır yerde var. Rabbım emeklerımızı karsılıksız bırakamyacak ben böyle inanıp güç bulmaya calısıyrm. bızdede sperm ve yumurtada genetık olarak kalıte bozuklugu varmıs o yuzden bnmde 1 embrıyom 5. gunu görüyor aralarından secme şansımız bile kalmıyor iyi olanı transfer edelim diye. ama inanıyorum birgün o birtanesi bana evlat olacak. yılmadan dvm edecegz. inş gelişen embrıyoların kalıtelıdır en önemlisi o bir tane olsun saglıklı olsun. sen strese sokma kendını hormonların rahmın fln stresten etkılenır bebegıne güzel bir yatak olman lazım. duanı et inş güzel olacakMerhaba simdi biraz kendime geldim ve yazdiklarinizi anlayabiliyorum bizdede sperm faktoru var. Insallah benimde 2 tane kaliteli embriyom olusur insallah seninde pozitif olur
Hadi hayırlısı canım peki 2.adetindemi gittin sende? Naturelde Kaçıncı gününde transfer yapılıyo?Yok tatlım nasipse cuma günü inşallah.
Hadi bakalım inşâAllah olumlu pozitif sonuçlar alırsınMerhaba canım
Sağol
İlk deneme olacak
Heyecanlıyım
Merhaba simdi biraz kendime geldim ve yazdiklarinizi anlayabiliyorum bizdede sperm faktoru var. Insallah benimde 2 tane kaliteli embriyom olusur insallah seninde pozitif olur
Hadi hayırlısı canım peki 2.adetindemi gittin sende? Naturelde Kaçıncı gününde transfer yapılıyo?
Yok hiç kizarmiyim ben size. Ayni seyleri paylasiyoruz burda. Hepinizden Allah razi olsun. Allahim insallah hepimizin evine bir neşe nasip eder. Bu arada beni 4. Gun kont cagirdilar aranizda oyle opu sonrasi kont giden oldumu hiç.
Ewt cnm bu ay başlayacağım inş. Güzel haberi paylaşmakta nasip olur inşTam girdim sana bakıcaktım yazmışsın. Çok sevindim. O zaman bu ay başlıyorsun hayırlısıyla. Çok daha güzel haberlerini alırız inşallah.
Olabilir sizde ama benim 3 doktorum öyle bir şey demedi ve çok iyi doktorlardıBilmiyorum ama 2.doktorum bu ikisi de aynı teşhis
Merhaba acikcasi bundan once bir kere tedavinin ortasinda sag tarafta birden 20 ustu kucuk yumurtam olusmustu tabii hepsi çöp oldu o opuda bile kontrele cagirmamislardi herhalde simdide son gundemi acaba birden birsürü yum gelisti anlamadim bir aciklamada yapmadilar. Bakalim persembe gunu artık soylerler diye tahmin ediyorum cunku opu oncesi muayene edip fotoğrafını cektiler dr. Elinde gordum bakalim hayirlisi bu sefer hersey farkli ilerliyor.Canım opu sonrası kontrol ohss olanlara yapabiliyorlar seninde çok yumurtaların olduğu için belki o yüzden olabilir bir de taze olabilirsin ya ondan bir bakmak istemiş olabilirler
Olabilir sizde ama benim 3 doktorum öyle bir şey demedi ve çok iyi doktorlardı
Hadi bakalım inşâAllah olumlu pozitif sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?