Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım cok zor tahmin edebiliyorum ama Allahım inşallah bu sefer nasip edecek diye bak ne olur olumlu düsün. Belki iclerinden biri busefer bebisin olacak dualarım seninle. Lütfen kötü düsünme.

Canim o zaamn dua edecegiz senin icin :)

Üzülme demek istemiyorum biz deyince üzüntü geçmiyor ama ümitsiz olma ümidini kesme. İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda bir evlat verir evine neşe katacak sağlıklı melek yüzlü bir bebek..
Şöyle düşün 27 yumurta olmasi zaten ilaclarla olan birşey evet bi yandan güzel ama sagliksiz olanda gelişiyor o ilaclarla saglikli olanda sayinin azalmasi saglikli olusacak embriyo sayısını artirmiyor sansi arttiyor gibi gozuksede bak genelde senin hep 2 embriyon onde gitmiş insallah yine öyle olacak ve bu kez sonunda karninda can bulur. Umarim yazarken kiracak birseyler yazmiyoruzdur. Insan bu donemde cok hassaa oluyor kuşun yelinden etkileniyor. Allah im tez zamanda saglikli evlar nasip etsin butun isteyip el acip dua esen bekleyenlere

Yok hiç kizarmiyim ben size. Ayni seyleri paylasiyoruz burda. Hepinizden Allah razi olsun. Allahim insallah hepimizin evine bir neşe nasip eder. Bu arada beni 4. Gun kont cagirdilar aranizda oyle opu sonrasi kont giden oldumu hiç.
Cnm ne diyeceğimi bilemiyorum seni çok iyi anlıyoruz ama elimizden de birsey gelmiyor. Rabbim en hayırlısını nasip edecektir inş

Merhaba simdi biraz kendime geldim ve yazdiklarinizi anlayabiliyorum bizdede sperm faktoru var. Insallah benimde 2 tane kaliteli embriyom olusur insallah seninde pozitif olur

Merhaba simdi biraz kendime geldim ve yazdiklarinizi anlayabiliyorum bizdede sperm faktoru var. Insallah benimde 2 tane kaliteli embriyom olusur insallah seninde pozitif olur
cnm senınde sınavın zor cok emek vermışsin inş emeklerının karıslıgı senı bulacak. her nasip vaktine esirdir derler beklıyoruz meleklerımızın nasip olacagı gunu. ozmna kdr tedavıler negatıfler yıpranıyoruz elbet ama bu cektıklerımızın mğkafatı mutlaka bır yerde var. Rabbım emeklerımızı karsılıksız bırakamyacak ben böyle inanıp güç bulmaya calısıyrm. bızdede sperm ve yumurtada genetık olarak kalıte bozuklugu varmıs o yuzden bnmde 1 embrıyom 5. gunu görüyor aralarından secme şansımız bile kalmıyor iyi olanı transfer edelim diye. ama inanıyorum birgün o birtanesi bana evlat olacak. yılmadan dvm edecegz. inş gelişen embrıyoların kalıtelıdır en önemlisi o bir tane olsun saglıklı olsun. sen strese sokma kendını hormonların rahmın fln stresten etkılenır bebegıne güzel bir yatak olman lazım. duanı et inş güzel olacak

Amin canım inşallah iyi haberlerin gelir dualarımız hepimize

Hadi hayırlısı canım peki 2.adetindemi gittin sende? Naturelde Kaçıncı gününde transfer yapılıyo?

Benim transfer biraz uzadı canım. Geçen ay histeroskopi oldum bu ay da transfer.
Adetin 2 günü başladım yumurta takibi yapıldı sadece folikasit kullandım. Birde yumurta çatlatma iğnesi . Adetle beraber 18. Gün transfer olacak tabi bünyeye göre değişebilir adet döngüsüne göre olduğu için

Yok hiç kizarmiyim ben size. Ayni seyleri paylasiyoruz burda. Hepinizden Allah razi olsun. Allahim insallah hepimizin evine bir neşe nasip eder. Bu arada beni 4. Gun kont cagirdilar aranizda oyle opu sonrasi kont giden oldumu hiç.

Canım opu sonrası kontrol ohss olanlara yapabiliyorlar seninde çok yumurtaların olduğu için belki o yüzden olabilir bir de taze olabilirsin ya ondan bir bakmak istemiş olabilirler

Canım opu sonrası kontrol ohss olanlara yapabiliyorlar seninde çok yumurtaların olduğu için belki o yüzden olabilir bir de taze olabilirsin ya ondan bir bakmak istemiş olabilirler
Merhaba acikcasi bundan once bir kere tedavinin ortasinda sag tarafta birden 20 ustu kucuk yumurtam olusmustu tabii hepsi çöp oldu o opuda bile kontrele cagirmamislardi herhalde simdide son gundemi acaba birden birsürü yum gelisti anlamadim bir aciklamada yapmadilar. Bakalim persembe gunu artık soylerler diye tahmin ediyorum cunku opu oncesi muayene edip fotoğrafını cektiler dr. Elinde gordum bakalim hayirlisi bu sefer hersey farkli ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…