- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
Hmm anladım canım anladığım kadarıyla yine aynı döngü başlıyo git geller ama sadece rahim kalınlığı ve yumurta takibi yapılıyo ilaç kullanmıyoruz rahim kalınlığına ve adete görede transfer günü belirleniyo yani dimiBenim transfer biraz uzadı canım. Geçen ay histeroskopi oldum bu ay da transfer.
Adetin 2 günü başladım yumurta takibi yapıldı sadece folikasit kullandım. Birde yumurta çatlatma iğnesi . Adetle beraber 18. Gün transfer olacak tabi bünyeye göre değişebilir adet döngüsüne göre olduğu için
Canım bol dua ve tevekkül biz me yaparsak yapalım olucaksa zaten oluyo Rabbim masip edicekse ediyo benim opuda 4 yumurtam toplandı ve hiç kötü düşünmedim 2 tanesi iyi gitti ama 1 tanesi sağlıklı şekilde 5.güne gidip donduruldu demem o ki nasipten ötesi yok biz mücadele ediyoruz Allahım emeklerimizin karışılığını evlat haberiyle bizi sevindirerek versin inşaAllahMerhaba simdi biraz kendime geldim ve yazdiklarinizi anlayabiliyorum bizdede sperm faktoru var. Insallah benimde 2 tane kaliteli embriyom olusur insallah seninde pozitif olur
Hmm anladım canım anladığım kadarıyla yine aynı döngü başlıyo git geller ama sadece rahim kalınlığı ve yumurta takibi yapılıyo ilaç kullanmıyoruz rahim kalınlığına ve adete görede transfer günü belirleniyo yani dimi
Amin canim insallah olumlu olurCanım bol dua ve tevekkül biz me yaparsak yapalım olucaksa zaten oluyo Rabbim masip edicekse ediyo benim opuda 4 yumurtam toplandı ve hiç kötü düşünmedim 2 tanesi iyi gitti ama 1 tanesi sağlıklı şekilde 5.güne gidip donduruldu demem o ki nasipten ötesi yok biz mücadele ediyoruz Allahım emeklerimizin karışılığını evlat haberiyle bizi sevindirerek versin inşaAllah
Canım üzülme desekte üzüleceksin ama belki de o 3 embriyonun hepsi 5.günü görecek bilemeyiz dua edelim inşallah Allah sana evlat olarak nasip etsin son tedavin olsunMerhaba kizlar kendimi çok kötü hissediyorum olmuyacak galiba. . Dün opum vardi 9 yum top. Ama bugun aradilar sadece 3 tane dollendi dediler offfff. Daha once 8 dollenir anca 2 kalirdi şimdi 3 tane dollenmis yasiyacakta 5.gune gidecek te bana bir mucize lazim. Kizlar lutfen yardim edin dualarinizi bekliyorum.
Gebelik durumunu anlamak için idrar testinde dikkat etmekgereken bir durum var mı. Yani ben gün içinde 2 litre su içtim idrarıö baya açık renk bu yüzden yanıltıcı olur mu yoksa fark etmez mi transferimin 7. Günü
Ağrıdan kıvranıyorum hala adet olamadım uuff olsam da bi an önce transfer günüm gelse son zamanda ne olduysa bana geçmiyor günler
İğne zamanları çabuk geçmişti bana da test sonucumdan sonra gün geçmiyor .. ilk defa da adet olayım diye bekliyorum o da ilginç :)) hangi iğne ağrı yapıyor ?Bende iğne ağrısıyla uzanıyorum
Bir ay geçse hemen
İğne zamanları çabuk geçmişti bana da test sonucumdan sonra gün geçmiyor .. ilk defa da adet olayım diye bekliyorum o da ilginç :)) hangi iğne ağrı yapıyor ?
İğne zamanları çabuk geçmişti bana da test sonucumdan sonra gün geçmiyor .. ilk defa da adet olayım diye bekliyorum o da ilginç :)) hangi iğne ağrı yapıyor ?
Evet ilk iki gün beni de yakmıştı sonra olmadı hafiflemiştiGonal ağrı yapmıyor
Cetrotide yakıcı
Yok canım transfer olacağım inşallah daha olmadım o yüzden adeti bekliyorum :)Tutmadı mı cnm ?
Evet ilk iki gün beni de yakmıştı sonra olmadı hafiflemişti
Yok canım transfer olacağım inşallah daha olmadım o yüzden adeti bekliyorum :)
Toplama işlemi zor mu ?Yok canım transfer olacağım inşallah daha olmadım o yüzden adeti bekliyorum :)
Canım toplama işlemi zor değil zaten uyuyorsun .. benim toplam 18 bin tuttu embriyolarıma bişey olmazsa 2 tane de donrurulacak kalacak inşallah o da 2 bin sanırım 20 bin olacak .. transfer için adetin ikinci günü muayene oluyorsun .. rahim kalınlığına falan bakılıyormuş ..Toplama işlemi zor mu ?
Cumartesi son kontrol
Pazartesi toplama benim
büyük ihtimal doktorum öyle söyledi
Birde ne kadar ödüyorsunuz ortalama
Bizim 12 bin TL buluyor
Benim embriyolarıma pgt yapıldı dondurulmuş transfer olacak o yüzden adeti bekliyorumCanım transfer için adet mi bekleniyor da ?
Canım toplama işlemi zor değil zaten uyuyorsun .. benim toplam 18 bin tuttu embriyolarıma bişey olmazsa 2 tane de donrurulacak kalacak inşallah o da 2 bin sanırım 20 bin olacak .. transfer için adetin ikinci günü muayene oluyorsun .. rahim kalınlığına falan bakılıyormuş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?