Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hmm anladım canım anladığım kadarıyla yine aynı döngü başlıyo git geller ama sadece rahim kalınlığı ve yumurta takibi yapılıyo ilaç kullanmıyoruz rahim kalınlığına ve adete görede transfer günü belirleniyo yani dimi

Merhaba simdi biraz kendime geldim ve yazdiklarinizi anlayabiliyorum bizdede sperm faktoru var. Insallah benimde 2 tane kaliteli embriyom olusur insallah seninde pozitif olur
Canım bol dua ve tevekkül biz me yaparsak yapalım olucaksa zaten oluyo Rabbim masip edicekse ediyo benim opuda 4 yumurtam toplandı ve hiç kötü düşünmedim 2 tanesi iyi gitti ama 1 tanesi sağlıklı şekilde 5.güne gidip donduruldu demem o ki nasipten ötesi yok biz mücadele ediyoruz Allahım emeklerimizin karışılığını evlat haberiyle bizi sevindirerek versin inşaAllah

Evet aynen . Yumurta toplama aşaması kadar kontrole gitmiyorsun 3 kere çağırdılar beni o kadar yorucu geçmiyor

Amin canim insallah olumlu olur

Ağrıdan kıvranıyorum hala adet olamadım uuff olsam da bi an önce transfer günüm gelse son zamanda ne olduysa bana geçmiyor günler

Canım üzülme desekte üzüleceksin ama belki de o 3 embriyonun hepsi 5.günü görecek bilemeyiz dua edelim inşallah Allah sana evlat olarak nasip etsin son tedavin olsun

Gebelik durumunu anlamak için idrar testinde dikkat etmekgereken bir durum var mı. Yani ben gün içinde 2 litre su içtim idrarıö baya açık renk bu yüzden yanıltıcı olur mu yoksa fark etmez mi transferimin 7. Günü

Test yapacağınız zaman sabah ilk idrarla yapın

Yok canım transfer olacağım inşallah daha olmadım o yüzden adeti bekliyorum :)
Toplama işlemi zor mu ?
Cumartesi son kontrol
Pazartesi toplama benim
büyük ihtimal doktorum öyle söyledi
Birde ne kadar ödüyorsunuz ortalama
Bizim 12 bin TL buluyor

Toplama işlemi zor mu ?
Cumartesi son kontrol
Pazartesi toplama benim
büyük ihtimal doktorum öyle söyledi
Birde ne kadar ödüyorsunuz ortalama
Bizim 12 bin TL buluyor
Canım toplama işlemi zor değil zaten uyuyorsun .. benim toplam 18 bin tuttu embriyolarıma bişey olmazsa 2 tane de donrurulacak kalacak inşallah o da 2 bin sanırım 20 bin olacak .. transfer için adetin ikinci günü muayene oluyorsun .. rahim kalınlığına falan bakılıyormuş ..

Baktı benim
Bugün bitti adet
Toplamayı pazartesi yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…