Benim embriyolarıma pgt yapıldı dondurulmuş transfer olacak o yüzden adeti bekliyorum
Anladım canım pgt yapılmayacak galibaHmm bizim daha yeni toplama olacak
Anladım canım pgt yapılmayacak galiba
Benim de ilk canım .. embriyolara genetik test yapılıyor ..O nedir cnm
kusura bakma
İlk olunca hiç bilmiyorum
Anladım canımm çağırırsalarda sıkıntı yok evladıma kavuşıyımda inan hiç yorulmadımEvet aynen . Yumurta toplama aşaması kadar kontrole gitmiyorsun 3 kere çağırdılar beni o kadar yorucu geçmiyor
Benim de ilk canım .. embriyolara genetik test yapılıyor ..
Bana da bırak demişti ben başladım 5 gündür içiyorumKızlar opu işleminden sonra hemşire folik asit içmeyi bırakabilirsin dedi benim nasipse şubat ayında dondurulmuş transfer olacak gebelikten önce folik asit içilmesi gerekiyor diye okumuştum siz içmeye devam ediyor musunuz
Yok canım senden istememiş pgt istese söylerdi senin taze transfer olacak sanırım hakkında hayırlısı olsun inşallahToplayınca yapıyor mu bilmiyorum canım henüz toplanmadı ya haber ederim
Rahim duvarı kalınlığı 12 mm iyi dedi
Yumurtalar 11 m 9 m vs dedi
Cumartesi ye büyür dedi
İğnelere devam cumartesi görüşelim dedi
Devam et canım bende bu ay transfer olcam inşallah o yüzden başladımVücutta depolanmıyormuş nasılsa bende içmeye devam edicem B Bir mucize
Ben folik asit kullanmaya şubatta başladım. Yani Bebek kararı verince ve hiç bırakmadım. Normalde Bebek düşünenlerin iki yada üç ay önceden başlaması iyiymiş. Bir zararı Yok vitamin bırakmayın zaten gebe kalıncada devam ediliyorKızlar opu işleminden sonra hemşire folik asit içmeyi bırakabilirsin dedi benim nasipse şubat ayında dondurulmuş transfer olacak gebelikten önce folik asit içilmesi gerekiyor diye okumuştum siz içmeye devam ediyor musunuz
Ya kizlar nerdesiniz bugun transferimin 6. Gunu sevinmek icin cok mu erken sizce? Ilaclardan dolayida boyle cikmis olabilir mi?
Canim ya tesekkur ederim. Ama esim ilaclardan deyip sinirimi bozuyor. Ucuz bir test o yuzden cokta guvememedim. Hassas testte bulamadim.Tatlim hayirlisi olsun gözün aydin bence hamilesin rabbim tamamina erdirsin
Hayırlı olsun canım gözünüz aydınYa kizlar nerdesiniz bugun transferimin 6. Gunu sevinmek icin cok mu erken sizce? Ilaclardan dolayida boyle cikmis olabilir mi?
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın
Insallah canim Allah gonlune gore versin insallah :)Bende adet oldum yarın gidiyorum inşallah :) bekle bebeğim annen seni alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?