- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Korkma canım neden yanlış olsun inşallah bebeğin seninle yarın yine test yaparsınCanim cok sagol Allah im isteyen herkeese nasip etsin ama korkiyorum test yanlis olabilir diye
Amiinn inşallah kendime geldim ya bi kaç gündür bir karamsarlık bir korku vardı içimdi adet oldum rahatladım :)))Insallah canim Allah gonlune gore versin insallah :)
Dondurulmis mu transfer olacak canim ?Amiinn inşallah kendime geldim ya bi kaç gündür bir karamsarlık bir korku vardı içimdi adet oldum rahatladım :)))
Evet canım inşallah pgt ye gitmiştiDondurulmis mu transfer olacak canim ?
Haydi insallah o zaman hayirlisi olsun :)Evet canım inşallah pgt ye gitmişti
cnm bence sen hamilesin tebrik ederım :))Ya kizlar nerdesiniz bugun transferimin 6. Gunu sevinmek icin cok mu erken sizce? Ilaclardan dolayida boyle cikmis olabilir mi?
Hadi inş. Meleğine kavuşursunToplayınca yapıyor mu bilmiyorum canım henüz toplanmadı ya haber ederim
Rahim duvarı kalınlığı 12 mm iyi dedi
Yumurtalar 11 m 9 m vs dedi
Cumartesi ye büyür dedi
İğnelere devam cumartesi görüşelim dedi
Hcg içerikli iğne yapmadıysan sonuç pozitif ben hcg içerikli iğne yapılmıştım benim de böyle çıkmıştı ama maalesef olmadı inşâAllah çizgilerin hep böyle devam eder bol pozitifli bi hafta olsun inşâAllahEki Görüntüle 2088028 kizlar sabah yaptimm bi bakar misiniz ?
Hadi gözün aydın canım pozitif görünüyor testin çatlatma iğnesinin etkisi 10 günmüş galiba 10günü geçtiyse testine etkisi olmaz diye düşünüyorum sen hep pozitif düşün cnmEki Görüntüle 2088028 kizlar sabah yaptimm bi bakar misiniz ?
O aşamaya gelene kadar bir çok kez sperm veriliyor ve artık perhiz süresini öğrenmiş oluyorsun .. bize de birşey demediler ..Kızlar yumurta toplama günü eşimizde spermogram verecek ya bunun için neden bizi hiç uyarmıyorlar cinsel perhiz için 3-5 gün olması lazım ama kimsenin birşey dediği yok
Hadi bakalım hayırlı olsun canım alda gel bebeğini artık annesine kavuşsunBende adet oldum yarın gidiyorum inşallah :) bekle bebeğim annen seni alacak
Sağol canım inşallah herşey güzel olur bugün çok pozitifim :)Hadi bakalım hayırlı olsun canım alda gel bebeğini artık annesine kavuşsun
Canim en son yaptirdgim igne catlatma ignesi benim o da ayin 21 inde yapildi aksam saat 22.15 te yani ustunden 13 gun gecti ama bu kullandigimiz jelden dolayi boyle cikiyorsa biomiyorum. Baska da igne olmadim cunku.Hcg içerikli iğne yapmadıysan sonuç pozitif ben hcg içerikli iğne yapılmıştım benim de böyle çıkmıştı ama maalesef olmadı inşâAllah çizgilerin hep böyle devam eder bol pozitifli bi hafta olsun inşâAllah
cnm bence sen hamilesin tebrik ederım :))
Cnm bn transfer gnünü saymazsak 5.gün test yaptm ve çkmştı sende git kan yaptr eğer dayanmıyosan ama bncede poztf stres yapmaman için test yptrablrsn 32çıkmştı bnmCanim en son yaptirdgim igne catlatma ignesi benim o da ayin 21 inde yapildi aksam saat 22.15 te yani ustunden 13 gun gecti ama bu kullandigimiz jelden dolayi boyle cikiyorsa biomiyorum. Baska da igne olmadim cunku.
Sagol canim yarin gidicem insallahCnm bn transfer gnünü saymazsak 5.gün test yaptm ve çkmştı sende git kan yaptr eğer dayanmıyosan ama bncede poztf stres yapmaman için test yptrablrsn 32çıkmştı bnm
Senin opu tarihi ne zaman cnm beni sevinç hanım opu dan bir önceki muayenemde bilgilendirmişti eşin cinsel perhizine başlasın demişti hafta sonu opu yapabiliriz dedi ama tahlil sonıcumdan sonraki mesajda perşembe günü opu yapılacağı yazıyordu 3günlük cinsel perhiz oldu yaniKızlar yumurta toplama günü eşimizde spermogram verecek ya bunun için neden bizi hiç uyarmıyorlar cinsel perhiz için 3-5 gün olması lazım ama kimsenin birşey dediği yok
bence ilacın etkısı değil bu hamilelık ... kan testi yaparsan daha iyi kesinlesişir cnm :))Canim cok tesekkur ederim cok sagol burdaki herkese dua ettim dun gece :) Ben kan testinde gormeden inanmiycam sanirim esimde ilaclarin etkisi o diyor
Insallah oyledir canim kullandigim jelde minik minik pembe geldi bu sabah korktum.bence ilacın etkısı değil bu hamilelık ... kan testi yaparsan daha iyi kesinlesişir cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?