Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar yumurta toplama günü eşimizde spermogram verecek ya bunun için neden bizi hiç uyarmıyorlar cinsel perhiz için 3-5 gün olması lazım ama kimsenin birşey dediği yok

Kızlar yumurta toplama günü eşimizde spermogram verecek ya bunun için neden bizi hiç uyarmıyorlar cinsel perhiz için 3-5 gün olması lazım ama kimsenin birşey dediği yok
O aşamaya gelene kadar bir çok kez sperm veriliyor ve artık perhiz süresini öğrenmiş oluyorsun .. bize de birşey demediler ..

Canim en son yaptirdgim igne catlatma ignesi benim o da ayin 21 inde yapildi aksam saat 22.15 te yani ustunden 13 gun gecti ama bu kullandigimiz jelden dolayi boyle cikiyorsa biomiyorum. Baska da igne olmadim cunku.

Canim en son yaptirdgim igne catlatma ignesi benim o da ayin 21 inde yapildi aksam saat 22.15 te yani ustunden 13 gun gecti ama bu kullandigimiz jelden dolayi boyle cikiyorsa biomiyorum. Baska da igne olmadim cunku.
Cnm bn transfer gnünü saymazsak 5.gün test yaptm ve çkmştı sende git kan yaptr eğer dayanmıyosan ama bncede poztf stres yapmaman için test yptrablrsn 32çıkmştı bnm

Senin opu tarihi ne zaman cnm beni sevinç hanım opu dan bir önceki muayenemde bilgilendirmişti eşin cinsel perhizine başlasın demişti hafta sonu opu yapabiliriz dedi ama tahlil sonıcumdan sonraki mesajda perşembe günü opu yapılacağı yazıyordu 3günlük cinsel perhiz oldu yani

Canim cok tesekkur ederim cok sagol burdaki herkese dua ettim dun gece :) Ben kan testinde gormeden inanmiycam sanirim esimde ilaclarin etkisi o diyor
bence ilacın etkısı değil bu hamilelık ... kan testi yaparsan daha iyi kesinlesişir cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…