Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar transfer hazırlığı için adetin ikinci günü muayenede kan tahlili falan yapılıyor mu ona göre kahvaltı yapacağım da :)
Hayır sadece rahmin içine bakıyorlar herhangi bir sıkıntı kist miyom gibi terslik varmı ve yumurtalıklara bakıyorlar. Yani bende öyle oldu

Konuştuk dondurma daha iyi olur dedi ama bilemedim şimdi
Canım ya sen beni yanlış anlıyosun ya ben seni :) bizim genel olarak bir sıkıntı vardı bu yüzden pgt yani genetik test istedi ve dondurulmuş transfer olacağım .. sizin testlik bir durumunuz yoktu demekki istememiş ben sadece pgt oldu mu diye merak ettim ondan sordum :)

Bizde herhangi bir sorun yok
Polikistikover var yumurta oluşuyor
Ben ilk olduğu için anlamıyor olabilirim
Özür dilerim

8. Günü test sonucum 0 olmadı. Dondurulmuşlarımı denemek istiyorum. İlk deneme için bu adetten hemen sonra yapılabiliyor mu . Hastanede. Arıyorlar mı biz mi söyküyoruz

8. Günü test sonucum 0 olmadı. Dondurulmuşlarımı denemek istiyorum. İlk deneme için bu adetten hemen sonra yapılabiliyor mu . Hastanede. Arıyorlar mı biz mi söyküyoruz

Canım hayırlısı olsun inşallah dondurulmuslar tutar . Taze transfer di sanırım . Bence siz arayın beklemeye gerek yok . Pespese yapılabiliyor diye biliyorum ama çok da emin değilim .

Aynen canim hayirlisi olsun eger bende negatif sonuc alirsam 1 ay ara verip dondurulmuslari denemek istiyorum. Bence 1 ay ara ver rahmin de dinlenmis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…