Hadi inş. Meleğine kavuşursunEses07
Yok canım senden istememiş pgt istese söylerdi senin taze transfer olacak sanırım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yok canım senden istememiş pgt istese söylerdi senin taze transfer olacak sanırım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canım pgt istese söylerdi embriyo başına 295 dolar ödüyorsun çünkü ve onayını alması lazım ..Bilemedim şimdi
o gelır cnm korkma fazla jeli vücut dışarıya atıyor.Insallah oyledir canim kullandigim jelde minik minik pembe geldi bu sabah korktum.
Hayır sadece rahmin içine bakıyorlar herhangi bir sıkıntı kist miyom gibi terslik varmı ve yumurtalıklara bakıyorlar. Yani bende öyle olduArkadaşlar transfer hazırlığı için adetin ikinci günü muayenede kan tahlili falan yapılıyor mu ona göre kahvaltı yapacağım da :)
Tamam teşekkür ederimHayır sadece rahmin içine bakıyorlar herhangi bir sıkıntı kist miyom gibi terslik varmı ve yumurtalıklara bakıyorlar. Yani bende öyle oldu
Canım pgt istese söylerdi embriyo başına 295 dolar ödüyorsun çünkü ve onayını alması lazım ..
Arkadaşlar transfer hazırlığı için adetin ikinci günü muayenede kan tahlili falan yapılıyor mu ona göre kahvaltı yapacağım da :)
Arkadaşlar transfer hazırlığı için adetin ikinci günü muayenede kan tahlili falan yapılıyor mu ona göre kahvaltı yapacağım da :)
Sağolasın canımHayır canım yap kahvaltını güzelce. Sonrası için istedi benden sevinç hanım o da prolaktin tsh filan .
Canım ya sen beni yanlış anlıyosun ya ben seni :) bizim genel olarak bir sıkıntı vardı bu yüzden pgt yani genetik test istedi ve dondurulmuş transfer olacağım .. sizin testlik bir durumunuz yoktu demekki istememiş ben sadece pgt oldu mu diye merak ettim ondan sordum :)Konuştuk dondurma daha iyi olur dedi ama bilemedim şimdi
Canım ya sen beni yanlış anlıyosun ya ben seni :) bizim genel olarak bir sıkıntı vardı bu yüzden pgt yani genetik test istedi ve dondurulmuş transfer olacağım .. sizin testlik bir durumunuz yoktu demekki istememiş ben sadece pgt oldu mu diye merak ettim ondan sordum :)
Önemli değil canım kafan karışmasın yani gerekli olsa isterdiBizde herhangi bir sorun yok
Polikistikover var yumurta oluşuyor
Ben ilk olduğu için anlamıyor olabilirim
Özür dilerim
8. Günü test sonucum 0 olmadı. Dondurulmuşlarımı denemek istiyorum. İlk deneme için bu adetten hemen sonra yapılabiliyor mu . Hastanede. Arıyorlar mı biz mi söyküyoruz
Aynen canim hayirlisi olsun eger bende negatif sonuc alirsam 1 ay ara verip dondurulmuslari denemek istiyorum. Bence 1 ay ara ver rahmin de dinlenmis olur.8. Günü test sonucum 0 olmadı. Dondurulmuşlarımı denemek istiyorum. İlk deneme için bu adetten hemen sonra yapılabiliyor mu . Hastanede. Arıyorlar mı biz mi söyküyoruz
Önemli değil canım kafan karışmasın yani gerekli olsa isterdi
Perhiz süresini bilip bilmemek değil opu zamanını tahmini bildirmekO aşamaya gelene kadar bir çok kez sperm veriliyor ve artık perhiz süresini öğrenmiş oluyorsun .. bize de birşey demediler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?