Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim en son yaptirdgim igne catlatma ignesi benim o da ayin 21 inde yapildi aksam saat 22.15 te yani ustunden 13 gun gecti ama bu kullandigimiz jelden dolayi boyle cikiyorsa biomiyorum. Baska da igne olmadim cunku.
İnşâAllah canım benim Rabbim yüzünü güldürsün

Belli değil bakalım yarın gidince öğrencem muhtemelen cumartesi olur

Çatlatma iğnesi olarak ne kullandınız henüz almadım reçetede ne yazıyor anlamadım evde geçen tedavimden kalma iğnelerim sebzeliktw duruyor keşke onları kullandırsa da boşuna almasam

Canim en son yaptirdgim igne catlatma ignesi benim o da ayin 21 inde yapildi aksam saat 22.15 te yani ustunden 13 gun gecti ama bu kullandigimiz jelden dolayi boyle cikiyorsa biomiyorum. Baska da igne olmadim cunku.
Çatlatma iğnelerinin bazılarında testi etkiliyor sen hangisini kullandın bana opudan sonra yapmışlardı prengly ben kendi pozitifimi ona yordum tabi ki herkesin aynı olacak değil burda okuyoruz hep blastosist transferlerde erkenden öğrenenleri inşâAllah bebiş habercisidir canım bi kaç gün bekle kan testi yaptır ben evde yapmıştım üst üste ilkin koyu çizgi sonra sonra silik çıkmıştı

8. Günü test sonucum 0 olmadı. Dondurulmuşlarımı denemek istiyorum. İlk deneme için bu adetten hemen sonra yapılabiliyor mu . Hastanede. Arıyorlar mı biz mi söyküyoruz
Merhaba çok üzüldüm insallah dondurulmusun pozitif olur. Yarin ara onlar seni yonlendirir.

8. Günü test sonucum 0 olmadı. Dondurulmuşlarımı denemek istiyorum. İlk deneme için bu adetten hemen sonra yapılabiliyor mu . Hastanede. Arıyorlar mı biz mi söyküyoruz
İnşallah bu sefer olur canım Allah sabır versin çok üzülüyorum negatif sonuç olunca ama en azından dondurulmuşun var ona da sevindim ..

Yok malesef iki tane pgt den sağlam gelmişti biri çözülürken gitti diğeride tutmadı
cnm bnde cok üzüldüm , pgt den saglam gelmesı de tutunacagı anlamına gelmıyor demekkı ne zor süreçler bunlar. bnmde hep bır embrıyom 5. gune ulasıyıor onu pgtye gondermeyı onerdıler bndan snrakı tedavılerde ama pgtden saglam gelme ıhtımalı bıle dusuk tek embrıyonun. sınayacagmz baska embrıyo yok cunku. saglam gelıncede kesın gebelık degıl demekkı ben tutunur dıye düşünüyrdm. Sen şimdi tekrar gücünü toparlayana kdr kafanı dinlemye calıs. sonra mücadele kaldıgı yerden dvm edıyor cunku

Canim ben ovitrelle kullandim opudan 1 gun once baska da igne kullanmadim.

kızlar ben şimdi daha önce tüp bebek yaptıgım merkezi aradım bahcecı fulyayı yani. bu tedavıden tam bır yıl önce orada tedavı gormustum , embrıyolojı laboratuvarıyla görüştüm sperm ve yumurtaya dair alınan notlar ve embrıyo gelişimlerimizi sorguladım onlara dair ayrı bir rapor hazırlayacaklarmıs. o dönemkı tedavıde yumurtada granul gibi birşey yokmus sperme dair de not düşülmemiş. her dönem yumurtalar bırbırınden farklı çıkabılıyor dedi. bu bana moral oldu aslında bu tedavıde granullu cıkması bır sonrakınde de oyle cıkacagnı gostermıyormus. Semra hoca bu sızın genetık yapınız demıstı ve bende hep bu sekilde yumurta ürettgımı düşünmüştüm. şuan umut oldu bu hbr bana. sizlere ek bir bilgi vereyım ben bahcecı ve memorıaldan tedavı sonrası epikriz raporu talep ettım bu raporda nekdr doz ilaç kullanıldı kac embrıyo toplandı dollendı ve transfer edıldı ve sonuc ne gbı bılgıler yer alıyor. laboratuvar aşamasındaki verileri yollamıyorlar, yani bence asıl önemlı olan kısım o yumurta ve sperm nasıl ekstra bır not alınmısmı, embrıyo kalıtelerı nasıl bunları vermıyorlar. ben ekstra iki merkezın embrıyolojı laboratuvarına baglandım ve bu verılerıde istedim sağolsunlar embrıyologlarda bır epikriz hazrlayıp yollayacaklar. diğer epikriz standart bir rapor arşiv kısmı hazırlıyormus. aklınızda olsun cunku bu tedavı gecmısleri bır sonrakı tedavı planları için önemli. yoksa her gttgmz merkez sıfırdan deneme tahtası muamalesı yapıyor bızler nedkr bılınclı olursk taleplerimizi okdr iyi belirtiyorz ve bazen doktoru bıle yonlendırebılıyrz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…