Kizlar merhaba sanırım heyecan basmaya basladi adet oldum randevu gunu ve saati bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah aklima takilan bi soru var size danismak istedim ben dun aksam saat 10 gibi hastalandim acaba cumartesi gitsem sizce sorun olur boyle bi durumla karsilastiniz mi malum bursadan gidicegim ve cuma işten izin alamiyorum
Aktif kanama öğleden sonra geldiyse o gün saymıyorlar ertesi gün 1. gün olarak sayılıyor
O yüzden cumartesi gidebilirsiniz sıkıntı yok.
Yarın arayıp cumartesi için randevu alabilirsiniz
kızlar ben şimdi daha önce tüp bebek yaptıgım merkezi aradım bahcecı fulyayı yani. bu tedavıden tam bır yıl önce orada tedavı gormustum , embrıyolojı laboratuvarıyla görüştüm sperm ve yumurtaya dair alınan notlar ve embrıyo gelişimlerimizi sorguladım onlara dair ayrı bir rapor hazırlayacaklarmıs. o dönemkı tedavıde yumurtada granul gibi birşey yokmus sperme dair de not düşülmemiş. her dönem yumurtalar bırbırınden farklı çıkabılıyor dedi. bu bana moral oldu aslında bu tedavıde granullu cıkması bır sonrakınde de oyle cıkacagnı gostermıyormus. Semra hoca bu sızın genetık yapınız demıstı ve bende hep bu sekilde yumurta ürettgımı düşünmüştüm. şuan umut oldu bu hbr bana. sizlere ek bir bilgi vereyım ben bahcecı ve memorıaldan tedavı sonrası epikriz raporu talep ettım bu raporda nekdr doz ilaç kullanıldı kac embrıyo toplandı dollendı ve transfer edıldı ve sonuc ne gbı bılgıler yer alıyor. laboratuvar aşamasındaki verileri yollamıyorlar, yani bence asıl önemlı olan kısım o yumurta ve sperm nasıl ekstra bır not alınmısmı, embrıyo kalıtelerı nasıl bunları vermıyorlar. ben ekstra iki merkezın embrıyolojı laboratuvarına baglandım ve bu verılerıde istedim sağolsunlar embrıyologlarda bır epikriz hazrlayıp yollayacaklar. diğer epikriz standart bir rapor arşiv kısmı hazırlıyormus. aklınızda olsun cunku bu tedavı gecmısleri bır sonrakı tedavı planları için önemli. yoksa her gttgmz merkez sıfırdan deneme tahtası muamalesı yapıyor bızler nedkr bılınclı olursk taleplerimizi okdr iyi belirtiyorz ve bazen doktoru bıle yonlendırebılıyrz.
Evet canım haklısın gerçekten katılıyorum sana insan önce kendi Dr u olmalı sonra da çalıştığı insanlara güven duymalı hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin imtihanı kolay olsun inşallah
Ben ilgi alaka konusunda memnunum canim yogunluktan belki henuz geri dönüş olmamıştır bende on gorusmeye gittigimde benden tekaralamami istedikleri testler vardi onlari yolladim o gun aksam doktorum kendi dondu endokrinle gorusmemi istedi bi kac gun sonrada endokrine gidip gitmedigimi sormak icin tekrar aradi bende sasirmistim bu ne ilgi alaka diye arada aksamalar oluyordur ama bence bu konuda titiz calisiyorlar ayrica cumartesi icin istedigini belirttin mi simdi sana yarin icin verebilirler bir daha degisiklik icin telefon bekleme istersen ara belirt canimUmarim valaha icimi rahatlattin gercekten cok tesekkur ederim :* aradim bugun randevu talebi icin ama hala geri donus yok
Ilgi alala biraz gevsek mi anlayamadim daha oncede tahlil sonuclarimi gonderdim doktor hnm gelmeden gonder eksik varsa tamamlarsin dmisti ama geri donus olmadi
Ben ilgi alaka konusunda memnunum canim yogunluktan belki henuz geri dönüş olmamıştır bende on gorusmeye gittigimde benden tekaralamami istedikleri testler vardi onlari yolladim o gun aksam doktorum kendi dondu endokrinle gorusmemi istedi bi kac gun sonrada endokrine gidip gitmedigimi sormak icin tekrar aradi bende sasirmistim bu ne ilgi alaka diye arada aksamalar oluyordur ama bence bu konuda titiz calisiyorlar ayrica cumartesi icin istedigini belirttin mi simdi sana yarin icin verebilirler bir daha degisiklik icin telefon bekleme istersen ara belirt canim
Ben 20 sinden sonra adet olacagim o zaman basliyorum buyuk ihtimal dondurulmus olacakAradim arkadasim simdi yine aradim kaydiniz gozukuyo sizi mutalaka bugun arayacagiz dediler cumartesi konusunda da ustune basa basa soyledim bakalim beklemedeyim
Benimle ayni surecte baslayan arkadas var mi
Açıkçası bende her ay aynı kalitede yumurta üretilmediğini düşünüyorum, sonuçta bir yumurtaya yada iki yumurtaya bakarak genetiği böyle demek başından savmak gibi olmuş. Moralini bozmadan yoluna devam etmelisin bence, buarada ben iki farkli hastaneden dosyamı aldım ama yumurta yada sperme dair bilgi yok,sadece kaç yumurta toplandı hangi yöntem uygulandı vs., yumurta sperm embriyo kalitesi ile ilgili raporu embriyologdan mı talep etmek gerekiyor?kızlar ben şimdi daha önce tüp bebek yaptıgım merkezi aradım bahcecı fulyayı yani. bu tedavıden tam bır yıl önce orada tedavı gormustum , embrıyolojı laboratuvarıyla görüştüm sperm ve yumurtaya dair alınan notlar ve embrıyo gelişimlerimizi sorguladım onlara dair ayrı bir rapor hazırlayacaklarmıs. o dönemkı tedavıde yumurtada granul gibi birşey yokmus sperme dair de not düşülmemiş. her dönem yumurtalar bırbırınden farklı çıkabılıyor dedi. bu bana moral oldu aslında bu tedavıde granullu cıkması bır sonrakınde de oyle cıkacagnı gostermıyormus. Semra hoca bu sızın genetık yapınız demıstı ve bende hep bu sekilde yumurta ürettgımı düşünmüştüm. şuan umut oldu bu hbr bana. sizlere ek bir bilgi vereyım ben bahcecı ve memorıaldan tedavı sonrası epikriz raporu talep ettım bu raporda nekdr doz ilaç kullanıldı kac embrıyo toplandı dollendı ve transfer edıldı ve sonuc ne gbı bılgıler yer alıyor. laboratuvar aşamasındaki verileri yollamıyorlar, yani bence asıl önemlı olan kısım o yumurta ve sperm nasıl ekstra bır not alınmısmı, embrıyo kalıtelerı nasıl bunları vermıyorlar. ben ekstra iki merkezın embrıyolojı laboratuvarına baglandım ve bu verılerıde istedim sağolsunlar embrıyologlarda bır epikriz hazrlayıp yollayacaklar. diğer epikriz standart bir rapor arşiv kısmı hazırlıyormus. aklınızda olsun cunku bu tedavı gecmısleri bır sonrakı tedavı planları için önemli. yoksa her gttgmz merkez sıfırdan deneme tahtası muamalesı yapıyor bızler nedkr bılınclı olursk taleplerimizi okdr iyi belirtiyorz ve bazen doktoru bıle yonlendırebılıyrz.
Sen bundan sonraki tedavi ni nerde planliyorsun. Inan kafam allak bullak koca gece uyumadim kafamda deli sorular bundan sonra nerde yaparim dr. Kim olur koca gece sadece onu düşündümcnm bnde cok üzüldüm , pgt den saglam gelmesı de tutunacagı anlamına gelmıyor demekkı ne zor süreçler bunlar. bnmde hep bır embrıyom 5. gune ulasıyıor onu pgtye gondermeyı onerdıler bndan snrakı tedavılerde ama pgtden saglam gelme ıhtımalı bıle dusuk tek embrıyonun. sınayacagmz baska embrıyo yok cunku. saglam gelıncede kesın gebelık degıl demekkı ben tutunur dıye düşünüyrdm. Sen şimdi tekrar gücünü toparlayana kdr kafanı dinlemye calıs. sonra mücadele kaldıgı yerden dvm edıyor cunku
öyleymiş cnm bnde bgn öğrendim. iki merkezdende epikriz raporu dedikleri tedavi özetini içeren bir rapor hazırladılar ama bahsettiğin bilgiler yazıyor. embrıyolojıyle gorusup talep edersen dosyanda hangi bilgiler varsa yolluyorlarmıs. şimdi bahcecınınkı geldı embrıyo hucre sayılarını not etmişler kacıncı kac hucrelı fln o bilgiler geldi. bir başka doktora gösterdgmde embrıyo gelişimlerini daha net görür bnm anlatımımdan daha iyi olacak bir raporla doktor karsına gıtmekAçıkçası bende her ay aynı kalitede yumurta üretilmediğini düşünüyorum, sonuçta bir yumurtaya yada iki yumurtaya bakarak genetiği böyle demek başından savmak gibi olmuş. Moralini bozmadan yoluna devam etmelisin bence, buarada ben iki farkli hastaneden dosyamı aldım ama yumurta yada sperme dair bilgi yok,sadece kaç yumurta toplandı hangi yöntem uygulandı vs., yumurta sperm embriyo kalitesi ile ilgili raporu embriyologdan mı talep etmek gerekiyor?
cnm ben suan tüp bebek raporu için bir iki ay ugrasacagm snrasında istanbul tüp bebek merkezinde aret kamara gidecegım.Sen bundan sonraki tedavi ni nerde planliyorsun. Inan kafam allak bullak koca gece uyumadim kafamda deli sorular bundan sonra nerde yaparim dr. Kim olur koca gece sadece onu düşündüm
Merhaba kizlar bugun embriyolarin 3. Gunu ve halen arayan olmadi. Esim aramami istemiyor aramazlarsa sen sakın arama diyor. Çünkü bu gun çok gerginim ve sadece tartışıyoruz. .. insallah hayirlisi ile iyi haber alirim...
Inşaallah ama ne bileyim eskiden 8 embriyodan ancak 2 tane kaliyordu simdi 3 embriyom var. O yuzden çok korkuyorumCanim sknti yapma kendine 12 gibi ariyolar zaten. Sen iyi dusun iyi olsunn :)
Inşallah. .. ruh halim çok bozuk hiç birseyi saglikli dusunemiyorum. Neyse kizlar sizinde caninizi sikmayayim. Anlatacagim kimse olmayinca size yaziyorum işte hakkinizi helal edin..cnm ben suan tüp bebek raporu için bir iki ay ugrasacagm snrasında istanbul tüp bebek merkezinde aret kamara gidecegım.
erbil yagmur ve aret kamardan randevu aldım. yumurta rezervı az olan zor hasta gruplaryla çalıştıklarını okudum, düşük doz ilaçla tedavi olmak istyrm bu sefer. belkı yumurtalar daha kalıtelı olur saglıklı embrıyo döllenır dıye. rapor gectıği için aret kamarda deneyecgm sanırım görüşmede olumsuz bir izlenim almazsam tabi. bndan snrakı surecte bırkac tup bebek denemenız gerekeblr demıstı semra hoca o yuzden malıyetı de dusunmek zorunda kaldık. denemelere ara vermeden daha sık deneyeblmek için raporlu tedavi işimizi kolaylastrcak. bülent tıraşı fln da aradım öngörüşme yapmıyormus baya yuksek bır meblagla muayene yapıyormus fikir almk için giderim diyordum ama vazgectım acıbadem ıcın olumsz yorumlarda okudum. senın daha embrıyo gelişimlerin bir belli olsun cnm şimdiden bir sonraki tedavıyı düşünme sakın. bakarsın elin kolun dolu ayrılırsn.
Aslında dosyalara koymaları gerekiyor 9 embriyom oluşmuştu bunlarla ilgili bilgi olursa bir sonraki tedavide yol göstersin, tedaviye başlamadan bende diğer iki hastaneden gidip talep edeceğim.Ki her tedaviden sonra bence hastaya verilmeli bu dosyalar,gerçi dosya istiyoruz 1 sayfa yazıp veriyorlar onları bizde biliyoruz önemli olan yumurta sperm embriyo durumu , sağol valla çok iyi oldu öğrendiğimöyleymiş cnm bnde bgn öğrendim. iki merkezdende epikriz raporu dedikleri tedavi özetini içeren bir rapor hazırladılar ama bahsettiğin bilgiler yazıyor. embrıyolojıyle gorusup talep edersen dosyanda hangi bilgiler varsa yolluyorlarmıs. şimdi bahcecınınkı geldı embrıyo hucre sayılarını not etmişler kacıncı kac hucrelı fln o bilgiler geldi. bir başka doktora gösterdgmde embrıyo gelişimlerini daha net görür bnm anlatımımdan daha iyi olacak bir raporla doktor karsına gıtmek
Canim benimde 7 tanden son gune sadece 3 tane kaldi. Sonra bi tanesidr surpriz yapti. Transferden bi gun sonra iyi kalite oldugu icin donduruldu. Yani bi sey soylemek icin cok erkenInsall
Inşaallah ama ne bileyim eskiden 8 embriyodan ancak 2 tane kaliyordu simdi 3 embriyom var. O yuzden çok korkuyorum
cnm çok merak ediyorsan sende arayaabılırsın ama 3. gün 13:30 dan sonra arıyorlarMerhaba kizlar bugun embriyolarin 3. Gunu ve halen arayan olmadi. Esim aramami istemiyor aramazlarsa sen sakın arama diyor. Çünkü bu gun çok gerginim ve sadece tartışıyoruz. .. insallah hayirlisi ile iyi haber alirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?