Inşallah. .. ruh halim çok bozuk hiç birseyi saglikli dusunemiyorum. Neyse kizlar sizinde caninizi sikmayayim. Anlatacagim kimse olmayinca size yaziyorum işte hakkinizi helal edin..
Canim su an seni cok iyi anliyorum. Benimde 3 gunum zehir oldu. O iki tane ne olacak 5.gune gidecek mi ? Transferim olur mi iptal mi olur tedavi diye dusunuyodum. Ama ben dua ettim. Sende simdi bol bol dua et. Bosuna uzuluyosun hem kendini hem de esini yipratma daha bi seu belli degilInşallah. .. ruh halim çok bozuk hiç birseyi saglikli dusunemiyorum. Neyse kizlar sizinde caninizi sikmayayim. Anlatacagim kimse olmayinca size yaziyorum işte hakkinizi helal edin..
kızım sen hamilesinnn :))Eki Görüntüle 2088779 kizlar bugun yine sabah idrar testi yaptim daha da koyulasti. Esim dis gebelik olmasindan korkuyor. Bu kadar surede bu kadar koyu cikmasi normal mi sizce? Ya bi sevincimi bile dogru duzgun yasayamiyorum adam beni deli edecek...
Ya sorma tatlim fotosunu attim direk bana dis genelik olabilir temkinli olalim dedi yakızım sen hamilesinnn :))hem gebelık testinden dış gebelığik diye nasıl yorumluyor eşin çok şaşkınımmm
Tesekkur ederim aramicam ... onlari beklicemcnm çok merak ediyorsan sende arayaabılırsın ama 3. gün 13:30 dan sonra arıyorlar
Bencede hamilesin hayirli olsun..Eki Görüntüle 2088779 kizlar bugun yine sabah idrar testi yaptim daha da koyulasti. Esim dis gebelik olmasindan korkuyor. Bu kadar surede bu kadar koyu cikmasi normal mi sizce? Ya bi sevincimi bile dogru duzgun yasayamiyorum adam beni deli edecek...
sen boş ver eşini bizi dinle bal gibi hamilesin işte :))Ya sorma tatlim fotosunu attim direk bana dis genelik olabilir temkinli olalim dedi ya
1 sayfa kendı yazdıkları raporun dısında bzm verdgmz tahlıllerın fotokopısını bıze yolluyorlar:) bu bilginin başkalarının da işine yarayabılecgnı dusundum az emek vermıyoruz tedavının tum aşamalarını bilmek hakkımızAslında dosyalara koymaları gerekiyor 9 embriyom oluşmuştu bunlarla ilgili bilgi olursa bir sonraki tedavide yol göstersin, tedaviye başlamadan bende diğer iki hastaneden gidip talep edeceğim.Ki her tedaviden sonra bence hastaya verilmeli bu dosyalar,gerçi dosya istiyoruz 1 sayfa yazıp veriyorlar onları bizde biliyoruz önemli olan yumurta sperm embriyo durumu , sağol valla çok iyi oldu öğrendiğim
Canim sana dua ediyorum insallah embriyolarin kaliteli olurBencede hamilesin hayirli olsun..
Bugun kacinci gun ki 7 mi 8 mi bence gayet güzel 7. Gun kanda degerin epey yukselmis olami sonucta 5. Gun embriyosu bunlar gibi bir deger cikabilir buda idrarda böyle cikar bence sorun yok ama esin umutlanip hayal kirikligina ugramani istemiyor ondan öyle diyor iyi bilirim bu türü bizim evdede bi tane varEki Görüntüle 2088779 kizlar bugun yine sabah idrar testi yaptim daha da koyulasti. Esim dis gebelik olmasindan korkuyor. Bu kadar surede bu kadar koyu cikmasi normal mi sizce? Ya bi sevincimi bile dogru duzgun yasayamiyorum adam beni deli edecek...
Canim transferin 7. Gunu bugun 5.gun embriyosu bir tane konmustu.Bugun kacinci gun ki 7 mi 8 mi bence gayet güzel 7. Gun kanda degerin epey yukselmis olami sonucta 5. Gun embriyosu bunlar gibi bir deger cikabilir buda idrarda böyle cikar bence sorun yok ama esin umutlanip hayal kirikligina ugramani istemiyor ondan öyle diyor iyi bilirim bu türü bizim evdede bi tane vargarantici onlar dogunca sevinir artik
İstanbul tüp bebekte aret kamar hocayı takip ediyorum. Yumurta rezervi düşük olanlara iğne değilde hap tedavisi uyguluyormuş. Çok yumurta değil az ama kaliteli yumurta elde ediliyormuş buda başarı şansını arttırıyormuş. Canlı yayınları oluyor Çarşamba günleri. Diyor rezerv düşük basıyoruz iğneyi çok yumurta olsun diye evet oluyor ama kalitesi düşüyor. Artık o hastalara hap tedavisi uygulamayı tercih ediyoruz iki yumurta oluşsa bile kaliteli oluyor. Bence düşünmeye ön görüşme yapmaya değer. Nasip nerde bilinmez hayırlısı olsuncnm ben suan tüp bebek raporu için bir iki ay ugrasacagm snrasında istanbul tüp bebek merkezinde aret kamara gidecegım.
erbil yagmur ve aret kamardan randevu aldım. yumurta rezervı az olan zor hasta gruplaryla çalıştıklarını okudum, düşük doz ilaçla tedavi olmak istyrm bu sefer. belkı yumurtalar daha kalıtelı olur saglıklı embrıyo döllenır dıye. rapor gectıği için aret kamarda deneyecgm sanırım görüşmede olumsuz bir izlenim almazsam tabi. bndan snrakı surecte bırkac tup bebek denemenız gerekeblr demıstı semra hoca o yuzden malıyetı de dusunmek zorunda kaldık. denemelere ara vermeden daha sık deneyeblmek için raporlu tedavi işimizi kolaylastrcak. bülent tıraşı fln da aradım öngörüşme yapmıyormus baya yuksek bır meblagla muayene yapıyormus fikir almk için giderim diyordum ama vazgectım acıbadem ıcın olumsz yorumlarda okudum. senın daha embrıyo gelişimlerin bir belli olsun cnm şimdiden bir sonraki tedavıyı düşünme sakın. bakarsın elin kolun dolu ayrılırsn.
banada bu yaklasım cok mantıklı geldı ztn ıkı seferdır iğneli tedavı oldum ve sonuc ortada ucuncu tedavıyıde aynı yontemle yapıp farklı sonuc beklemek cok mantıklı değil. o yuzden az ama kalıtelı yumurta toplansın gerekıyorsa ıkı uc kere opu yapılsın diyorum. o yuzden aret beyle gorusmeye gıdecegım 2 hafta snra randevum var bakalım inş olumlu gecerİstanbul tüp bebekte aret kamar hocayı takip ediyorum. Yumurta rezervi düşük olanlara iğne değilde hap tedavisi uyguluyormuş. Çok yumurta değil az ama kaliteli yumurta elde ediliyormuş buda başarı şansını arttırıyormuş. Canlı yayınları oluyor Çarşamba günleri. Diyor rezerv düşük basıyoruz iğneyi çok yumurta olsun diye evet oluyor ama kalitesi düşüyor. Artık o hastalara hap tedavisi uygulamayı tercih ediyoruz iki yumurta oluşsa bile kaliteli oluyor. Bence düşünmeye ön görüşme yapmaya değer. Nasip nerde bilinmez hayırlısı olsun
cnm bgn 3. gün ise sen ara ben hep kendım aradım onların aramasını beklemedım. sonucta embrıyolarının 3. gunuyle ilgili bilgi almak hakkınMerhaba kimse aramadi esimde aramami istemiyor.. kasik agrida cok artti bakalim artik yarin kontrolum var o zaman ogrenecegiz. Insallah bende ohss olmam cunku agrim ara ara artiyor.
İlaçsız mini tüp bebek tedavi diye birşey görmüştüm o da yumurta rezervi az olanlar içinmiş fiyat olarak daha uygunmuşİstanbul tüp bebekte aret kamar hocayı takip ediyorum. Yumurta rezervi düşük olanlara iğne değilde hap tedavisi uyguluyormuş. Çok yumurta değil az ama kaliteli yumurta elde ediliyormuş buda başarı şansını arttırıyormuş. Canlı yayınları oluyor Çarşamba günleri. Diyor rezerv düşük basıyoruz iğneyi çok yumurta olsun diye evet oluyor ama kalitesi düşüyor. Artık o hastalara hap tedavisi uygulamayı tercih ediyoruz iki yumurta oluşsa bile kaliteli oluyor. Bence düşünmeye ön görüşme yapmaya değer. Nasip nerde bilinmez hayırlısı olsun
Canım neden aramayacaksın ki ara bence boşuna stres yapmamış olursunMerhaba kimse aramadi esimde aramami istemiyor.. kasik agrida cok artti bakalim artik yarin kontrolum var o zaman ogrenecegiz. Insallah bende ohss olmam cunku agrim ara ara artiyor.
cnm artık memorilde tedavi olmayacak mısınbanada bu yaklasım cok mantıklı geldı ztn ıkı seferdır iğneli tedavı oldum ve sonuc ortada ucuncu tedavıyıde aynı yontemle yapıp farklı sonuc beklemek cok mantıklı değil. o yuzden az ama kalıtelı yumurta toplansın gerekıyorsa ıkı uc kere opu yapılsın diyorum. o yuzden aret beyle gorusmeye gıdecegım 2 hafta snra randevum var bakalım inş olumlu gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?