Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Inşallah. .. ruh halim çok bozuk hiç birseyi saglikli dusunemiyorum. Neyse kizlar sizinde caninizi sikmayayim. Anlatacagim kimse olmayinca size yaziyorum işte hakkinizi helal edin..

Tatlım bizimle paylasacaksin tabi ki . İçinde ki fırtınaları anlayabiliyoruz. Şuan herşeyi sorguluyorsun bu çok normal . Ama kendine haksızlık etme ve ve biraz zaman tanı . Hele ki önemli karar almamani tavsiye ederim şuan hiç zamanı değil .
Biliyorum ki şuan nereye gitsem ne yapsam hangi Dr u bulsam ya da nerede yanlış yaptım diye düşünüyorsun.

Sakin acele etme birde ortalık umut taciri dolu bu piyasada bu kadar rant varken bizim cektiklerimizin hiç bir anlamı yok onlar için dikkatli olmalıyız.
Biraz zaman ver kendine eşine sarıl teselli birbiriniz de . Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Inşallah. .. ruh halim çok bozuk hiç birseyi saglikli dusunemiyorum. Neyse kizlar sizinde caninizi sikmayayim. Anlatacagim kimse olmayinca size yaziyorum işte hakkinizi helal edin..
Canim su an seni cok iyi anliyorum. Benimde 3 gunum zehir oldu. O iki tane ne olacak 5.gune gidecek mi ? Transferim olur mi iptal mi olur tedavi diye dusunuyodum. Ama ben dua ettim. Sende simdi bol bol dua et. Bosuna uzuluyosun hem kendini hem de esini yipratma daha bi seu belli degil

kızım sen hamilesinnn :)) hem gebelık testinden dış gebelığik diye nasıl yorumluyor eşin çok şaşkınımmm

1 sayfa kendı yazdıkları raporun dısında bzm verdgmz tahlıllerın fotokopısını bıze yolluyorlar:) bu bilginin başkalarının da işine yarayabılecgnı dusundum az emek vermıyoruz tedavının tum aşamalarını bilmek hakkımız

Bugun kacinci gun ki 7 mi 8 mi bence gayet güzel 7. Gun kanda degerin epey yukselmis olami sonucta 5. Gun embriyosu bunlar gibi bir deger cikabilir buda idrarda böyle cikar bence sorun yok ama esin umutlanip hayal kirikligina ugramani istemiyor ondan öyle diyor iyi bilirim bu türü bizim evdede bi tane var garantici onlar dogunca sevinir artik

Canim transferin 7. Gunu bugun 5.gun embriyosu bir tane konmustu.

İstanbul tüp bebekte aret kamar hocayı takip ediyorum. Yumurta rezervi düşük olanlara iğne değilde hap tedavisi uyguluyormuş. Çok yumurta değil az ama kaliteli yumurta elde ediliyormuş buda başarı şansını arttırıyormuş. Canlı yayınları oluyor Çarşamba günleri. Diyor rezerv düşük basıyoruz iğneyi çok yumurta olsun diye evet oluyor ama kalitesi düşüyor. Artık o hastalara hap tedavisi uygulamayı tercih ediyoruz iki yumurta oluşsa bile kaliteli oluyor. Bence düşünmeye ön görüşme yapmaya değer. Nasip nerde bilinmez hayırlısı olsun

banada bu yaklasım cok mantıklı geldı ztn ıkı seferdır iğneli tedavı oldum ve sonuc ortada ucuncu tedavıyıde aynı yontemle yapıp farklı sonuc beklemek cok mantıklı değil. o yuzden az ama kalıtelı yumurta toplansın gerekıyorsa ıkı uc kere opu yapılsın diyorum. o yuzden aret beyle gorusmeye gıdecegım 2 hafta snra randevum var bakalım inş olumlu gecer

Merhaba kimse aramadi esimde aramami istemiyor.. kasik agrida cok artti bakalim artik yarin kontrolum var o zaman ogrenecegiz. Insallah bende ohss olmam cunku agrim ara ara artiyor.

Merhaba kimse aramadi esimde aramami istemiyor.. kasik agrida cok artti bakalim artik yarin kontrolum var o zaman ogrenecegiz. Insallah bende ohss olmam cunku agrim ara ara artiyor.
cnm bgn 3. gün ise sen ara ben hep kendım aradım onların aramasını beklemedım. sonucta embrıyolarının 3. gunuyle ilgili bilgi almak hakkın

İlaçsız mini tüp bebek tedavi diye birşey görmüştüm o da yumurta rezervi az olanlar içinmiş fiyat olarak daha uygunmuş

Canım neden aramayacaksın ki ara bence boşuna stres yapmamış olursun

cnm artık memorilde tedavi olmayacak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…