Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim benim arkadasim ilk gorusme icin gitti Aret Kamar a cok memnun kalmisti. Ben onun videolarini hatmettim nerdeyse. Bence gitmelisin bi gorus
Suan aklımdaki doktor o cnm randevumu aldm ıkı hafta snra gidecegm inş umut verici seyler duyarz cnm rabbim şifayı bulacagmz doktorlvr tedavilerle karsılastırsn hepimize

cnm artık memorilde tedavi olmayacak mısın
Baska yontemler denemek istyrm cnm memorıal aynı yontemı sundu sadece pgt onerdi ekstra olarak. Bn düşük doz ilacla yum geliştrilsn belki daha kalıteli olur diye bu sekılde calısan bi doktr sececgm. 3. Tüp bebegm olacak ve bnm hiç dondrlmusum olmuyor tek embriyoyla transfere gdyrm o da kaliteli olmuyor bakalım inş bu sefer yüzümüz güler

anladım cnm ne diyeyım farklı yöntem denemekte fayda var... pgt bence çok embriyosu olan için iyi bir yöntem diğer türlü pek anlamı olmuyor... bizi de gelişmelreden haberdar et cnm Rabbim gönlüne göre versin inş

Amin cnm sizleride takip edyrm ztn inş herkes hayaline kavusur daha fazla ugrasmak zorunda kalmaz bnde bu sürecte öğrendgm edindiğim tüm deneyimleri paylasacagm ki belki işine yarayan arkadaslar olablr şifayı arayıp bulmaya calısyrz

A asifexisted canım Allah sabır huzur versin çok zor bir durum ve pgt olmuş bir embriyo ayrı üzücü. İnşallah Allah tez zamanda annelik kapılarını açar sana ve isteyen herkese

8. Günü test sonucum 0 olmadı. Dondurulmuşlarımı denemek istiyorum. İlk deneme için bu adetten hemen sonra yapılabiliyor mu . Hastanede. Arıyorlar mı biz mi söyküyoruz
geçmiş olsun cnm üzüldüm olmamasına ilk denemende dondurulmuş muydu pgt ye gitti mi

Önermiyoruz demekten başka bişey demiyor emre bey 2 hafta sonra semra hoca ile randevum var adetim yeni bitti bi sonraki adetle 2.defa başlayabiliriz dedi yücel bey ama bu iğne konusunu çözmeden içim rahat etmez transfer olsam bile stres olurum

Kızlar 17 kasımda düşük yaptım bugün rahim filmi çekildim yücel bey adet olunca 2. İçin başlayabiliriz dedi erken mi olur axaba aynı acıları aynı korkuları yaşamaktan korkuyorum birde memorial hariç diğer merkezler jel ike beraber iğne verirken memorial iğne vermiyor bu kafamı karıştırıyor

Kizlar ohss oldum galiba çok sancim var... daha once geciren varmi ne yaptiniz

Kizlar ohss oldum galiba çok sancim var... daha once geciren varmi ne yaptiniz

Canım geçmiş olsun yarın muhakkak hastaneye git bir baksınlar. Eğer uzaktaysan bulunduğun yerde git bazen ciddi sıkıntılar olabiliyor çünkü. İnşallah öyle olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…