Canim benim arkadasim ilk gorusme icin gitti Aret Kamar a cok memnun kalmisti. Ben onun videolarini hatmettim nerdeyse. Bence gitmelisin bi goruscnm bgn 3. gün ise sen ara ben hep kendım aradım onların aramasını beklemedım. sonucta embrıyolarının 3. gunuyle ilgili bilgi almak hakkın
Teşekkür ederim canım benim seninde hayırlı olsun şimdiden Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım :)B Bir mucize cnm hayırlı olsun yeni tedavin benim de bat 15 ocak bende bu ay başlıyacagım inş... Benımde naturel siklus olacak
bende ilk tedavimde çok heyacanlıydım şimdi nötürüm inş senin son heyacanın olur ilk seferde kavuşursun bebeğine inş :)Teşekkür ederim canım benim seninde hayırlı olsun şimdiden Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım :)
Suan aklımdaki doktor o cnm randevumu aldm ıkı hafta snra gidecegm inş umut verici seyler duyarz cnm rabbim şifayı bulacagmz doktorlvr tedavilerle karsılastırsn hepimizeCanim benim arkadasim ilk gorusme icin gitti Aret Kamar a cok memnun kalmisti. Ben onun videolarini hatmettim nerdeyse. Bence gitmelisin bi gorus
Baska yontemler denemek istyrm cnm memorıal aynı yontemı sundu sadece pgt onerdi ekstra olarak. Bn düşük doz ilacla yum geliştrilsn belki daha kalıteli olur diye bu sekılde calısan bi doktr sececgm. 3. Tüp bebegm olacak ve bnm hiç dondrlmusum olmuyor tek embriyoyla transfere gdyrm o da kaliteli olmuyor bakalım inş bu sefer yüzümüz gülercnm artık memorilde tedavi olmayacak mısın
anladım cnm ne diyeyım farklı yöntem denemekte fayda var... pgt bence çok embriyosu olan için iyi bir yöntem diğer türlü pek anlamı olmuyor... bizi de gelişmelreden haberdar et cnm Rabbim gönlüne göre versin inşBaska yontemler denemek istyrm cnm memorıal aynı yontemı sundu sadece pgt onerdi ekstra olarak. Bn düşük doz ilacla yum geliştrilsn belki daha kalıteli olur diye bu sekılde calısan bi doktr sececgm. 3. Tüp bebegm olacak ve bnm hiç dondrlmusum olmuyor tek embriyoyla transfere gdyrm o da kaliteli olmuyor bakalım inş bu sefer yüzümüz güler
İnşallah canım hepimizin son olsunbende ilk tedavimde çok heyacanlıydım şimdi nötürüm inş senin son heyacanın olur ilk seferde kavuşursun bebeğine inş :)
Amin cnm sizleride takip edyrm ztn inş herkes hayaline kavusur daha fazla ugrasmak zorunda kalmaz bnde bu sürecte öğrendgm edindiğim tüm deneyimleri paylasacagm ki belki işine yarayan arkadaslar olablr şifayı arayıp bulmaya calısyrzanladım cnm ne diyeyım farklı yöntem denemekte fayda var... pgt bence çok embriyosu olan için iyi bir yöntem diğer türlü pek anlamı olmuyor... bizi de gelişmelreden haberdar et cnm Rabbim gönlüne göre versin inş
geçmiş olsun cnm üzüldüm olmamasına ilk denemende dondurulmuş muydu pgt ye gitti mi8. Günü test sonucum 0 olmadı. Dondurulmuşlarımı denemek istiyorum. İlk deneme için bu adetten hemen sonra yapılabiliyor mu . Hastanede. Arıyorlar mı biz mi söyküyoruz
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm olmamasına Allah sabır versinOlmadı malesef benimde
Önermiyoruz demekten başka bişey demiyor emre bey 2 hafta sonra semra hoca ile randevum var adetim yeni bitti bi sonraki adetle 2.defa başlayabiliriz dedi yücel bey ama bu iğne konusunu çözmeden içim rahat etmez transfer olsam bile stres olurumİğne başladığı merkeze hbr bile vermemiştim
2.değerimi mail attığımda dönüş oldu
Katlanma güzel jeli günde 1e düşürün dedi
Dedim ne diyorsunun lekelenme yaşadım iğneye başladım ben aa öylemi o zaman iğneye başladıysanız iğne yeterli jeli kullanmayın dedi
Ama gittiğim kadın doğumcum ilk 5 gün ikisinede devam et dedi devam ettim
Peki sen emre beye sordunmı neden desteklemiyor ki acaba?
Kaç kere sorduysam hiç bi cvp alamadım
Transfer öncesi bilgilendiren bayana ısrarla söyledim dosyanıza jel yazılmış düşünmeyelim şimdi onu atın kafanızdan dedi
Ama içim hep bir rahatsızdı
Transfer oldum odada yatıyorum eşim gidip ilgili hemşirelere tekrar söyledi alınan kan değerleri sonucu gerek görüşmemiştir bu tedavide denilmiş
İnanırmısın tabi Allah ne derse o olur ama iğneya başladığımdan beri kendimi zırh lı gibi hissediyorum
İğne iğne diye mutlaka diretin derim ben
Kızlar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.Defrent sen ne durumdasın ?
Kizlar ohss oldum galiba çok sancim var... daha once geciren varmi ne yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?