Hayilisi olsunAynen canım benim de yarın transferim var . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Hayilisi olsun
ben ohss bilmiyordum,tek bildiğim sabaha kadar lavaboda canımdan can koparcasina sancı çektiğimi bilmekti. geçti ama çok uzun süreli san cim oldu anlayacagin.Hiç dr.veya ailede gitmedim.ama kesinlikle ohss olmuştum.Kizlar ohss oldum galiba çok sancim var... daha once geciren varmi ne yaptiniz
Dondurulmus transfer nasıl oluyor? Dondurulmus transferde şans daha çok artar mı? Birde ben daha önce Acıbadem’de denemişim bana tutunma iğnesi yapmışlardı başka merkezlerde deneyen arkadaşlarımızda konuşuyorum onlardan yapılmış acaba bana vermeyi mi unuttular tutunma iğnesi yapılan var mı?
ben dondurulmuş transfer oldum iğne falan verilmedi. Jel kullanıyorum ve estrofemDondurulmus transfer nasıl oluyor? Dondurulmus transferde şans daha çok artar mı? Birde ben daha önce Acıbadem’de denemişim bana tutunma iğnesi yapmışlardı başka merkezlerde deneyen arkadaşlarımızda konuşuyorum onlardan yapılmış acaba bana vermeyi mi unuttular tutunma iğnesi yapılan var mı?
Dondurulmus transfer nasıl oluyor? Dondurulmus transferde şans daha çok artar mı? Birde ben daha önce Acıbadem’de denemişim bana tutunma iğnesi yapmışlardı başka merkezlerde deneyen arkadaşlarımızda konuşuyorum onlardan yapılmış acaba bana vermeyi mi unuttular tutunma iğnesi yapılan var mı?
ben ohss bilmiyordum,tek bildiğim sabaha kadar lavaboda canımdan can koparcasina sancı çektiğimi bilmekti. geçti ama çok uzun süreli san cim oldu anlayacagin.Hiç dr.veya ailede gitmedim.ama kesinlikle ohss olmuştum.
sağol canim,ohoo o hafifse acaba gerçek ohss nasıldır!?gerçi cektiklerim havaya uçtu...nasip diyelim.Geçmiş olsun canım Allahtan hafif ohss olmuşsundur . Ciddi sorunlar oluşan çok hasta oluyor dikkatli olmak gerekir . Mutlaka Dr kontrolünde olmak lazım.
sağol canim,ohoo o hafifse acaba gerçek ohss nasıldır!?gerçi cektiklerim havaya uçtu...nasip diyelim.Eki Görüntüle 2089289
Bilmediğim için soruyorum ohss ne oluyor acaba?Geçmiş olsun canım Allahtan hafif ohss olmuşsundur . Ciddi sorunlar oluşan çok hasta oluyor dikkatli olmak gerekir . Mutlaka Dr kontrolünde olmak lazım.
Bilmediğim için soruyorum ohss ne oluyor acaba?
benım amh yüksek olmasına rağmen şükür ohss olmadım ... en düşük dozda ilaç kullandım gerçekten ilaç dozlarını hastsya göre ayarlıyorlarHayırlı cumalar canım . Şiddetli ohss ölüme bile sebep olabiliyor korkutmak gibi olmasında vücutta ciddi su toplama karaciğerde problemler hastaneye yatırılmak zorunda kalan insanlar var .
Ama böyle hastanelerde olacağını pek sanmıyorum çünkü dozajlari ona göre ayarliyorlar pko hastaları için olsa bile düşük seviyede sancı şeklinde vs.
Böyle yapma insan böyle düşündükçe olaylar öyle gelişiyor kızıma hamile kaldığımda hep bişey olcak hep kötü bişey olcak diye kendimi korkuttum sonra noldu biliyor musun binde bir olan ihtimal beni buldu 1 günde hayatım alt üst oldu ne olduğunu anlamadan doğum oldu iyi düşün iyi olsunBazen çok karamsar oluyorum arkadaşlar. Sperm sayı, hız düşük olup morf %1 olup hamile kalan yok mu? Erkek sorununda morf düşük olunca düşük olmasını ona bağlıyorlarmış. Tedaviye yeni başlıyorum başlangıçtan daha tutmayacak heralde diye üüzülüyorum. Böyle olup mutlu sona ulaşan var mı?
cnm karamsarlığa düşme lütfen bizimde morfoloji %1... Hepimizin sorunu var kimi kadın,kimi erkek kimi de genetik faktör... Hepimizin sorunları ayrı ayrı ama isteğimiz bir oda evlat... Rabbim nasip ederse elbette olacak...Bazen çok karamsar oluyorum arkadaşlar. Sperm sayı, hız düşük olup morf %1 olup hamile kalan yok mu? Erkek sorununda morf düşük olunca düşük olmasını ona bağlıyorlarmış. Tedaviye yeni başlıyorum başlangıçtan daha tutmayacak heralde diye üüzülüyorum. Böyle olup mutlu sona ulaşan var mı?
Yaa çok üzüldüm. Doğru diyorsun iyi düşünmek lazım her zaman. Bazen üzüntü çok oluyor. Az önce yine bir arkadaşımın hamileliğini öğrendim. Onun için çok çok sevindim. Sonra yine kendimi döndüm kendi üzüntüm yaşadıklarıım aklıma geldi. Rahatlamaya çalışıyorum. Üzerine birde diğer insanların eee sende düşün artık ne zaman düşüneceksin cevapları. Yaş geçiyor bakk. Ne diyeyim olmuyor uğraşıyorum mu diyeyim birde onları mı çekeyim. Birde bu insanlar anne oluyor anne dediğin daha hassas olmaz mı ya, daha ince olmaZ mı?Böyle yapma insan böyle düşündükçe olaylar öyle gelişiyor kızıma hamile kaldığımda hep bişey olcak hep kötü bişey olcak diye kendimi korkuttum sonra noldu biliyor musun binde bir olan ihtimal beni buldu 1 günde hayatım alt üst oldu ne olduğunu anlamadan doğum oldu iyi düşün iyi olsun
cnm çevremizde ki insanlar düşüncesiz olabilirler ama kötü niyetli değiller... Başına geçmeyen bu işlerin ne kadar zor olduğunu bilmez... sen Rabbim en hayırlı zamanı biliyordur de, insan olan anlar zaten ... Fazla da strese girme boşver çevreyi ,biz çocuğu kendimiz için yapıyoruz zaten, çevremizdeki insanları memmun etmek için değil... sen ilk çocuğunu doğurursun, bu sefer aman ikinciyi ara verme der, ikinci çocuğun olur bu sefer bunlar okula başlasın 3. çocuğuda doğur derler... yane anlıyacağin çevre baskısı hiçbir aman bitmezzz :))Üzerine birde çevre psikolojisi hepiniz bilirsiniz. Ee çocuk düşünmüyor musun yapsana artık. Ne kadar anlayışsız insanlar birde arkadaşlarımız olur olmadık yerde sorulan sorular. Bu sorular farkına varmadan karşımızdakini üzebilir. Ben hiç sormamaya çalışırım. 2-3 yıl evli çocuk yok dua et hayırlı zaman da rabbim versin inş. Ne üzüyoruz milleti. Her sorulduğunda eve gidip ağlıyorum biliyorum imtihan ve rabbim yardımcımız olsun. Kucağımızı boş bırakmasın. Bu mübarek cuma günü burada bebek isteyen tüm arkadaşlarımın duaları kabul olsun inş. Tedavileri hayırlısı ile sonuçlansın. Bu yıl bizim yılımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?