- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canım Allah hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. @Defrent sen ne durumdasın ?
İnş olacak inş burda herkes sevinecek. Morf için ekstra bişey yapıyor musunuz? Eşiniz tedavi gördü mü? Hiç oldu mu denemeniz daha önce canım? Yeni başlıyorum korku ile beraber karışık duygularım var;(cnm karamsarlığa düşme lütfen bizimde morfoloji %1... Hepimizin sorunu var kimi kadın,kimi erkek kimi de genetik faktör... Hepimizin sorunları ayrı ayrı ama isteğimiz bir oda evlat... Rabbim nasip ederse elbette olacak...
Ne güzel vaktiniz gelmiş transferler peşpeşe Allahım sana da hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah dualarımız sizlerleAynen canım benim de yarın transferim var . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Zaten o insanlar olmasa sabrımız taşmayacak daha kolay vereceğiz sınavımızı Allah onların kalbine merhamet iyilik güzellik versin yaramızı gören elinde tuzla geliyor .. bence gereken cvbı verin biz sustukça üstümüze üstümüze geliyorlar tüp tedavisine başladığımdan beridir ben herkese payını verdim ve rahatladım sizde öyle yapın onlar düşünsün biz değil bizim sıkıntımız bize yetiyor !Yaa çok üzüldüm. Doğru diyorsun iyi düşünmek lazım her zaman. Bazen üzüntü çok oluyor. Az önce yine bir arkadaşımın hamileliğini öğrendim. Onun için çok çok sevindim. Sonra yine kendimi döndüm kendi üzüntüm yaşadıklarıım aklıma geldi. Rahatlamaya çalışıyorum. Üzerine birde diğer insanların eee sende düşün artık ne zaman düşüneceksin cevapları. Yaş geçiyor bakk. Ne diyeyim olmuyor uğraşıyorum mu diyeyim birde onları mı çekeyim. Birde bu insanlar anne oluyor anne dediğin daha hassas olmaz mı ya, daha ince olmaZ mı?
Hepsi de iyi niyetli değil canım benim olmadığını doktorlarda uğraştığımı bile bile hergün görse hergün soran ya da iğneleyen insanlar var gerçekten onlara sadece Allah merhamet versin diyorum .. he artık umursamıyorum ben o ayrı :))cnm çevremizde ki insanlar düşüncesiz olabilirler ama kötü niyetli değiller... Başına geçmeyen bu işlerin ne kadar zor olduğunu bilmez... sen Rabbim en hayırlı zamanı biliyordur de, insan olan anlar zaten ... Fazla da strese girme boşver çevreyi ,biz çocuğu kendimiz için yapıyoruz zaten, çevremizdeki insanları memmun etmek için değil... sen ilk çocuğunu doğurursun, bu sefer aman ikinciyi ara verme der, ikinci çocuğun olur bu sefer bunlar okula başlasın 3. çocuğuda doğur derler... yane anlıyacağin çevre baskısı hiçbir aman bitmezzz :))
Oo çevreye bakarsak ölmemiş kazım ben doğum yaptım hepsi bebeği gördü cenazeye geldiler bana şimdi sanki hiç çocuğum olmamaış muamelesi yapıyolar insanlar böyle bu süreçlerden geçenlerde unutuyor bu durumları can yakıyolar ben artık akrabalardan uzak duruyorum çümkü beni üzüyorlar düşük yaptığmda da kmseye söylemedim çünkü yine saçma sapan konuşcakkardı seni üzücek insanlardan bu süreçte uzak dur cnmYaa çok üzüldüm. Doğru diyorsun iyi düşünmek lazım her zaman. Bazen üzüntü çok oluyor. Az önce yine bir arkadaşımın hamileliğini öğrendim. Onun için çok çok sevindim. Sonra yine kendimi döndüm kendi üzüntüm yaşadıklarıım aklıma geldi. Rahatlamaya çalışıyorum. Üzerine birde diğer insanların eee sende düşün artık ne zaman düşüneceksin cevapları. Yaş geçiyor bakk. Ne diyeyim olmuyor uğraşıyorum mu diyeyim birde onları mı çekeyim. Birde bu insanlar anne oluyor anne dediğin daha hassas olmaz mı ya, daha ince olmaZ mı?
cnm ben memorile gidene kadar eşimin morfolojisinin düşük olduğunu bile bilmiyordum kı sayı ve hız iyi ama morfoloji %1 ekstra hiçbirsey yapmadık hemen tüp bebeğe başladık... 15 yumurta toplandı ve 11 tanesi blast oldu , donduruldu ... Eylül ayında ilk denemem oldu negatif , şimdi de 2. deneme için adeti bekliyorum ...İnş olacak inş burda herkes sevinecek. Morf için ekstra bişey yapıyor musunuz? Eşiniz tedavi gördü mü? Hiç oldu mu denemeniz daha önce canım? Yeni başlıyorum korku ile beraber karışık duygularım var;(
Ne diyorsun cevap olarak ya birde öyle bir ortamda söylüyor ki 3-4 kişi beraberiz eee sen düşünmüyor musun, kaç sene oldu. Tedaviyi söylesen hepsi birden öğreneck birde onu soracaklar. Geçen yine biri sordu hem de işteydim yeni çoğu olmuş almış gelmiş onla beraber ee bak buna canım sende düşün yani. Nasıl canım yandı burnumun direkleri sızladı ya rabbim den bana yaşattığı bu üzüntüyü bir şekilde tatmasını istedim o çok büyük.Zaten o insanlar olmasa sabrımız taşmayacak daha kolay vereceğiz sınavımızı Allah onların kalbine merhamet iyilik güzellik versin yaramızı gören elinde tuzla geliyor .. bence gereken cvbı verin biz sustukça üstümüze üstümüze geliyorlar tüp tedavisine başladığımdan beridir ben herkese payını verdim ve rahatladım sizde öyle yapın onlar düşünsün biz değil bizim sıkıntımız bize yetiyor !
Canım bizim herşey sıfır :) sadece sperm sayısı iyi .. ben hiç öyle düşünmüyorum daha transfer olmadım adetin 18.günü falan olacağım inşallah pgt den 3 tane sağlıklı embriyom geldi bize Sevinç hanım dölleme olmayabilir demişti bende Allah bilir diyip çıkmıştım ve sonra aksini düşünmedim herşey güzel gelişti sonrası da öyle olur inşallah içini ferah tut olacak inşallahBazen çok karamsar oluyorum arkadaşlar. Sperm sayı, hız düşük olup morf %1 olup hamile kalan yok mu? Erkek sorununda morf düşük olunca düşük olmasını ona bağlıyorlarmış. Tedaviye yeni başlıyorum başlangıçtan daha tutmayacak heralde diye üüzülüyorum. Böyle olup mutlu sona ulaşan var mı?
Bu süreçten geçenler zaten ayrı bi alem. Tüp bebek tedsvisini biliyorsun zamanında gidiyordu geliyordu sorsan cevap vermiypr. Tüp bebek yapmamış o normal olmuş. Dediğin gibi uzak durman laZım ama özellikle çalışıyorsan bu insanlar hep çevrende olabiliyorOo çevreye bakarsak ölmemiş kazım ben doğum yaptım hepsi bebeği gördü cenazeye geldiler bana şimdi sanki hiç çocuğum olmamaış muamelesi yapıyolar insanlar böyle bu süreçlerden geçenlerde unutuyor bu durumları can yakıyolar ben artık akrabalardan uzak duruyorum çümkü beni üzüyorlar düşük yaptığmda da kmseye söylemedim çünkü yine saçma sapan konuşcakkardı seni üzücek insanlardan bu süreçte uzak dur cnm
Benim olmadığını herkes bildiği için herşeyi inada yaptıklarını düşündüğüm için artık susmuyorum .. ne sorarsa ne yaparsa ona göre veriyorum cvbını .. mesela bana kocanın yaşı geldi yap artık çocuğu dedi biri herkesin içinde .. bende dedim ki biz yapıyoruz olmuyor var mı bunun taktiği ? Varsa söyleyin adamın yaşı geçmesin :) e el şıklatınca da olmuyor ki bu veled Rabbimin ol demesini bekliyoruz sizin var mı öyle güçleriniz tövbe haşa .. yani onlar utanmıyorsa ben neden utanayım .. bi çocuğu beceremedin diyeni bile gördüm ben arkadaşlar bi yerden sonra sabır taşıyor ..Ne diyorsun cevap olarak ya birde öyle bir ortamda söylüyor ki 3-4 kişi beraberiz eee sen düşünmüyor musun, kaç sene oldu. Tedaviyi söylesen hepsi birden öğreneck birde onu soracaklar. Geçen yine biri sordu hem de işteydim yeni çoğu olmuş almış gelmiş onla beraber ee bak buna canım sende düşün yani. Nasıl canım yandı burnumun direkleri sızladı ya rabbim den bana yaşattığı bu üzüntüyü bir şekilde tatmasını istedim o çok büyük.
Allah yardımcımız olsun cnmBu süreçten geçenler zaten ayrı bi alem. Tüp bebek tedsvisini biliyorsun zamanında gidiyordu geliyordu sorsan cevap vermiypr. Tüp bebek yapmamış o normal olmuş. Dediğin gibi uzak durman laZım ama özellikle çalışıyorsan bu insanlar hep çevrende olabiliyor
Allah affetsin benimde çok çok kötü şeyler söyleyesim geliyor. Bana da herkesin içinde biri aynısını dedi eşinin de seninde yaşın geçiyor yap çocuk diye. Bende sen yapta bana ver bari bi tane eşimin de yaşı geçmez hem deyip bozayım mı dedim ama dur dedim sonra kendime. Ama bidaha derse diyeceğim. Sabır taşıyor evet arkadaşlar çok canlar yanıyor. İnş güzel atlatırız. İnsanlar ile her zaman mücadele yaşayacağa benziyoruZ maalesefBenim olmadığını herkes bildiği için herşeyi inada yaptıklarını düşündüğüm için artık susmuyorum .. ne sorarsa ne yaparsa ona göre veriyorum cvbını .. mesela bana kocanın yaşı geldi yap artık çocuğu dedi biri herkesin içinde .. bende dedim ki biz yapıyoruz olmuyor var mı bunun taktiği ? Varsa söyleyin adamın yaşı geçmesin :) e el şıklatınca da olmuyor ki bu veled Rabbimin ol demesini bekliyoruz sizin var mı öyle güçleriniz tövbe haşa .. yani onlar utanmıyorsa ben neden utanayım .. bi çocuğu beceremedin diyeni bile gördüm ben arkadaşlar bi yerden sonra sabır taşıyor ..
Halbuki bunu yapıyorlarda imtihanı neyle yaşayacaklarını biliyorlar mı acaba? Ya rabbim çocukları ile imtihan ederse Allah büyük herşeyi gören duyan işiten ve bilen. İçimizi en iyi o biliyor.Allah sağlık sıhhat versin evladında hayırlı sağlıklısını versin konu komşu akraba eş dost kim varsa onlarında hayılısını versin ben bana kısır kahvaltı menüsü vereni de gördüm hepsi acımı dipdiri tuttu yüzüme yüzüme vurdu güldüm geçtim onlara hiç göstermedim göstermemde her söylediklerine içim kan ağlasada gülerek cvp verdim beni yıkamadıkları için onlar daha çok kudurdu bir dahakine daha acımasız geldi ben bu sefer kahkahamla cvp verdim .. İnşallah rabbim bizim yüzümüzü gerçekten güldürsün iyi insanlarla karşılaştırsın
Kızlar memorialde 2. Transfer olan var mı? Bir de düşük yapalı 3 ay olucak 2.transderde inş bu süre ben
1.negatiften sonra 2.adetimle 2.tedaviye basladim..2. Negatifimi aldım.. Semra hocayla negatif gorusmem olucak sonra tekrar 3. Tedaviye 2. Adetle baslamayı düşünüyorum Allah yardimcimiz olsun.
İyi tamam canım o zaman ilaç etkisi değildir sımsıkı tutunsun inşâAllah:))Canim ben ovitrelle kullandim opudan 1 gun once baska da igne kullanmadim.
Ne güzel bir konuya değinmişsiniz çevremizde dolu bu tür insanlar benimde tüpümün biri alındı diğerinde alınacak ve doğal yolla gebelik şansım sıfır olacak ve ben bunu hiç kimseye anlatamıyorum aileme bile insanların benim için üzülüp acıması acımı daha da beter hale getiriyor Rabbim dermansız dert vermesin inşâAllah tüp bebekle şansımız yüksek olur da bebeğimiz olur kim bizim için ne düşünüyorsa Rabbim bin mislini versin bi komşuma geçmiş olsuna gittim beni kızına şöyle tanıttı: hani çocuğu olmayan komşum gülsem mi ağlasam mı insanlar içinde ki etiketimiz! Bi günde yine çok samimi olmadığım bi amca yanında ki kadına diyor ki bak bunun da çocuğu olmuyormuş pess dedim yok Artık ya bu ne böyle çok sinir bozucuHalbuki bunu yapıyorlarda imtihanı neyle yaşayacaklarını biliyorlar mı acaba? Ya rabbim çocukları ile imtihan ederse Allah büyük herşeyi gören duyan işiten ve bilen. İçimizi en iyi o biliyor.
Canım hiç ümitsiz olmaBazen çok karamsar oluyorum arkadaşlar. Sperm sayı, hız düşük olup morf %1 olup hamile kalan yok mu? Erkek sorununda morf düşük olunca düşük olmasını ona bağlıyorlarmış. Tedaviye yeni başlıyorum başlangıçtan daha tutmayacak heralde diye üüzülüyorum. Böyle olup mutlu sona ulaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?