Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dondurulmuş transferi ohss riski olanlara pgt yapılacaklara vs uyguluyorlar nasipse benimde dondurulmuş transfer olacak çok fazla hormon aldığımız için rahim de dinlendirilmiş oluyor

Beni şuan nasıl mutlu ettiniz anlatamam. Tabi ki verecek olan Allah onu çok iyi biliyorum. En azından insanın umudu oluyor sizin yazdıklarınızla. İçimde biyerde hep ümit var olacağım. Nasıl üzülüyordum anlatamam. Morf sayı hız ne olacak diye. Hep olumsuz yorumlar okuyorum örnekler duyuyorum. Herkesin hayatı farklı tabi aynı değil ama buradaki sıkıntımız hepimizin ortak. İnş sizin gibi müjdeler almak nasip olsun bize.

Aynı sorun ve ruh hali bende de var cnm ilk tedavim olacak morfoloji 1 hız 1 sayı şükür iyiydi 23milyondan 60milyona çıkmıştı ama morfolojide 8den 1e hız 40dan 1e düşmüştü memorialde yapılan spermiyogram çok farklı çıktı eşim 20gün neofortil kullandı benim rezervime iyi dendi ama 5.güne 5tane embriyom ulaşabildi dr um pgt yaptırın diye her muayenemde söyleyince pgt yaptırmaya karar verdik sonucu bekliyorz ama nedense hep olmayacak tutmayacakmış gibi hissediyorum pozitif düşünmeye çalışsamda içime işleyen bu karamsarlığı nasıl atıcam bilmiyorum pgt embriyoya zarar veriyor diyenler var yaptırmasaydım bu kezde acaba bir kromozomsal bozukluk olur muydu diye düşünecektim Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah

Arkadaşlar affınıza sığınarak cinsel ilişki tedavi süreci hangi aşamalarda yasak doktor bize hiçbişey demedi bende soramadım .. başladığımızdan beri ayıp olmasın hiç ilişkiye girmedik yasaktır diye internetten baktım bazı merkezler yasaklamış bazısı yasaklamamış doktorla görüşen var mı bu konuyu transfer öncesi sakıncalı mıdır ?

Zorlu bir süreç atlatmışsınız cnm Allah mükafatını vermiş gözünüz aydın tutunmasına çok sevindim darısı başımıza diyelim nelere dikkat ettiniz transfer öncesi sonrası önerileriniz var mı

Canım dün bana hemşire yumurtalar geliştikten sonra ilişkiye girmeyin dedi erken çatlatırmış Allah korusun perhizini kendi yapsın dedi

Masallah ne guzel bize umut oldunuz insallah Allah bizede o gunleri yasatir.benimde memorialde 5.denemem

Yazma gereği duydum çünkü içinizdeki karamsarlıklarının aynılarını zamanında fazlasıyla yaşadım
İnş çok güzel bir sonuçla sonuçlanır tedaviniz

Allah razı olsun inş tutunam bebeğimi Rabbim kucağıma sağlıkla almamızı nasip eder
Transfer öncesi diye genellemek istemiyorum
Tedaviye başlamamızşa beraber
Şampuan hariç kimyasal bişi kullamamaya özen gösterdim parfüm deoderant makyajdan uzak durdum
Tavuk hiç tükemedim halada tüketmiyorum
Tamamen sağlıklı beslenmeye geçtim
Transferin ilk haftası kuru incir ananas kabak çekirdeği tükettim aşırıya kaçmayarak
Transferden sonra evin içinde yürüyüşler hariç çok fazla işler yapmadım bol bol dualar ettim
Bunlar elimdeb gelenler takdir Allahın
İnş seninde güzel haberlerini alırız cnm

Masallah ne guzel bize umut oldunuz insallah Allah bizede o gunleri yasatir.benimde memorialde 5.denemem
Ara ara umutsuz arkadaşlarımı görünce yazıp içinize umut olmak istiyorum
İnş Rabbim sizlerimde güzel haberlerini bize gösterir
Benim 2 tedavim memorila
3.tedavimdeki 2 dondurulmuş negatifim bahçecide oldu
Herşey nasip kısmet.

Gençler nedir bu karamsarlık 7 yıldan sonra oldu bu minnak ve hiç gebelik görmedim bu da olumsuz olacak dedim ama kendisi 3 aylık azıcık rahat olun gevşeyin bak bizim şu an ki derdimizde sağlıkla kucağımıza almak 2 3 4 testleri hiç birini yaptırmak istemedim ben size sizde bana dua edin ama hep bi soru olacak aklınız da tutunacak mı tutunsa sağlıklı olacak mı doğum nasıl olacak doğduktan sonra bu olacakmı şu olacakmı bi bakmışsınız bunların içinde bulacaksınız kendinizi

Canım dün bana hemşire yumurtalar geliştikten sonra ilişkiye girmeyin dedi erken çatlatırmış Allah korusun perhizini kendi yapsın dedi
O aşamaları geçtik biz o zamanlar yapmadık bişi :)) şimdi transfer olcam inşallah o aşamadayız kasım ayında başladık ocak oldu usluyuz :))transfer öncesi bişey olursa sakıncası var mıdır onu merak ettim çok sağol canım

Gercekten hic bitmiyor ha baktin rahata eriyorsun bide kardeşi olsun istiyorsunuz bakınız ben

Hayır canım o zaman bir sakıncası yok

S sus_panda bende yumurtlama döneminde kimyasal bir şey kullanmamaya dikkat ettim sağlıklı beslenmeye çalıştım transferden sonra ananas yiyip yememekte kararsızım bazı yorumlarda kan sulandırıcı etkisi olduğu için kan sulandırıcı ilaç kullanınca iyi olmayabilir falan yazmışlar, onun haricinde transfere kadar arı sütü bal polen yiyicem balık yağı ve dvit içicem tabiki birde folic asite devam edicem vücudum hormon ilaçlarından iyice arınsın istiyorum

Tabiki ananas konusunda çok abartmamamk lazım bende ilk 1 hafta yedim kan sulandırıcı kullanmıyordum
Bol sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış
Ben sebze yemeklerime bile kıyma kullanarak yapmıştım.
Bunlar ve dua elimizden gelen şeyler
İnş güzel haberlerini alırız cnm

Kizlar ilaclar icin indirimli satan eczane biliyo musunuz malum pahali surec ben ilk 2 tedavimde eczane onermisti doktor iskontolu vermisti ilaclari eczane

Ben kan sulandırıcı kullanmıcam ananas yiyebilirim o zaman dimi test sonucumda pıhtı var dedi testi yaptığım hastane Gönül hanım iğneye gerek yok dedi yiyim o zaman ben ananas varsa sulandırsın :)

Kizlar ilaclar icin indirimli satan eczane biliyo musunuz malum pahali surec ben ilk 2 tedavimde eczane onermisti doktor iskontolu vermisti ilaclari eczane
Hastaneye getiriyormuş bir eczane ilaçları hemşireye sorun isterseniz.. idilde de gonal f 260 tl idi en son diğeri 240 a veriyormuş

Transferden sonra hergün 1 dilim yesem iyi midir

Hastaneye getiriyormuş bir eczane ilaçları hemşireye sorun isterseniz.. idilde de gonal f 260 tl idi en son diğeri 240 a veriyormuş

Tesekkur ederim pek bilmiyorum istanbul u iyiki tanismisim sizlerle ❤ igne kullandim daha onceki tedavilerde burda metot farkli mi igne yerine jel mi oneriyolar

Ben kan sulandırıcı kullanmıcam ananas yiyebilirim o zaman dimi test sonucumda pıhtı var dedi testi yaptığım hastane Gönül hanım iğneye gerek yok dedi yiyim o zaman ben ananas varsa sulandırsın :)

Transferden sonra hergün 1 dilim yesem iyi midir
Canım inanki illa ye diyemem sana ama
Şunu diyebilirim tutmuş olan transferlerimde ananas ve kabak çekirdeği yediğimi farkettim
Bununla tutması arasında bi ilişki varmıdır bilemem ama denemeye değer
Ben transferden 1 hafta öncesinde ve 1 hafta sonrasında 1 dilim yedim abartmadım
Yiyeceksen eğer transferden sonra 1 hafta ye kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…