Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ananas yerken dikkat edilmesi gerekiyor. Kanınızdan emin olun pıhtılaşma varmı yokmu ona göre tüketin.
Kan sulandırıcı ilaç kullanan kişiler için de uygun bir meyve değildir. Çünkü ananas kan pıhtılaşmasına yol açabilir.

Anladım cnm haklısın abartmamak lazım ilk 5gün bir dilim yenmesi yeterliymiş inşallah güzel haberler veririm bende sağolasın

Tamam canım öyle yapayım sağolasın

Diğer tedavimde dondurulmak bişey kalmamıştı 3. Gün transfer oldum doktor 5. Gün olsaydı iğneyi transferden sonra odada yapıp yolluyoruz ama 3 olduğu için bu iğneyi al 5 . Gün yaptır tutunması için dedi . Yaptırdım ama embriyo kalitem kötüydü zaten tutmadı.

Memorıalde sadece jel verdiler bana bide folik asit başka birşeye gerek yok dediler .kan sulandırıcı , tutunma iğnesi , prıgestan ayrıca iğne. Kullanmıştım diğer yerde bunları kullanan var mı . Acıbadem verdi acaba burda ne görüldüler verilmedi kullanan varmı aslında onu merak ettım

Ben bugun basladim tedaviye bana igne verdi bilemiyorum ama tedavi kisiye ozel mutlaka vardir bi sebebi sana jel vermesinin

Anladım canım sıkıntını . Sen şuan tedavide misin. Ne durumdasın. Bu dediğin takviyeleri gerekli değilse vermiyor hastane . Mesela trombofili normal geldiyse kan sulandırıcı vermiyorlar .

Siz gittiğiniz de sorun hatta semra hanımla konuşun bunları aklınızda acaba kalmasın. Çünkü bir tedavi onca emek para ve umut demek kolay değil. Bunları boşa harcadığınızı düşündürecek hicbirsey olmamalı.

Transfere mi hazırlanıyorsun acaba

Ben bugun basladim tedaviye bana igne verdi bilemiyorum ama tedavi kisiye ozel mutlaka vardir bi sebebi sana jel vermesinin

Canım sen daha yumurta oluşturma asamasindasın hayirlisiyla kaliteli güzel yumurtaların embriyoların olsun inşallah. Arkadaş farklı şeyler soruyor şuan ama dedigin gibi herkes bir değil duruma göre ilerliyorlar.

Semra Hanım bilimsel ispatı olmayan herhangi bir şey uygulamıyor. Size tutunma iğnesi adı altında verilen nedir bilemiyorum. Onun haricinde progesteron için crinone jel kullanılıyor. Kan sulandırıcı kişinin pıhtılaşma ile ilgili bir sorunu varsa kullanılıyor. Bir çok merkez sorunu olsun olmasın herkese kan sulandırıcı kullandırtıyor ve buna ihtiyacı olmayan kişilerde daha fazla kanama şikayetine sebep olabiliyor. Bir de dondurulmuş transferlerde östrojen kullanılıyor estrofem veya klimara fort bant olarak.

Merhaba kızlar, bugün kontrol randevusu için gönül hocaya gittim sonuçlara baktı adetinin 2. Günü ara dedi başka hiibirşey demedi çok soğuktu hiç güleryüzlü değildi. Sevinç hanımdan çok memnun kalmıştım . Çok canım sıkıldı sanki zorla bakıyormuş gibiydi. Hep böylemidir?

Hayır kesinlikle değil ilk muyanemde benimde çok kötü geçmişti ikinci ve diğerlerinde çok güzel geçti destek oldu moral verdi .. mutlaka kendi canı sıkkındır ya da çok yoğundur ..

Yumurta takiplerinin tamamını gönül hoca mı yapar?

Bir de adetin 2 . Gününden sonraki kontroller ortalama ne kadar sürüyor?

Hayır kesinlikle değil ilk muyanemde benimde çok kötü geçmişti ikinci ve diğerlerinde çok güzel geçti destek oldu moral verdi .. mutlaka kendi canı sıkkındır ya da çok yoğundur ..

Yumurta takiplerinin tamamını gönül hoca mı yapar?

Bir de adetin 2 . Gününden sonraki kontroller ortalama ne kadar sürüyor?
İzinli değilse evet isterseniz başka doktor istiyorum diyebilirsiniz tabii .. ben genelde 2 günde bir gittim .. 3 ve 4. muayenem peşpeşe oldu bir de son iki muayenem

Merhaba erkek dr. Sikintiniz yoksa emre beyde iyi bir doktor

Cnm bu trombofiliye ne zaman bakılıyor transferden önceki adet döneminde mi bakacaklar acaba gidince unutmiyim bende sormayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…