- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Trombofiliyi benden ilk tedaviye başlarken istediCnm bu trombofiliye ne zaman bakılıyor transferden önceki adet döneminde mi bakacaklar acaba gidince unutmiyim bende sormayı
Cnm bu trombofiliye ne zaman bakılıyor transferden önceki adet döneminde mi bakacaklar acaba gidince unutmiyim bende sormayı
Benim ilk tedavim olduğu için istenmedi heralde ailede de genetik bir kalp rahatsızlığı yok sorun olmaz inşallah canım sağolasın bilgi içinBelirli bir zaman aralığı yok istediğiniz zaman yapılabilir . Normalde düşük yaşayan vakalarda birde ailede genetik kalp rahatsızlığı olanlardan özellikle yapılması isteniyor. Sizde yaptırmak istiyorsanız hemen yaptırın derim ben . Devlette yaptiracaksan iz çıkması uzun sürüyor 2 ay kadar . Memorial daki fiyat ise 1200 lira .
Benim ilk tedavim olduğu için istenmedi heralde ailede de genetik bir kalp rahatsızlığı yok sorun olmaz inşallah canım sağolasın bilgi için
Benimde ilk tedavim ve kalp rahatsızlığı olan yok :) kan pıhtılaşması varsa onu öğrenmiş olursun en azından devlet hastanelerinde 10 15 günde çıkıyor sonuçBenim ilk tedavim olduğu için istenmedi heralde ailede de genetik bir kalp rahatsızlığı yok sorun olmaz inşallah canım sağolasın bilgi için
Genetik testten bahsettin sanırım trombofili o kadar uzun sürmüyorBelirli bir zaman aralığı yok istediğiniz zaman yapılabilir . Normalde düşük yaşayan vakalarda birde ailede genetik kalp rahatsızlığı olanlardan özellikle yapılması isteniyor. Sizde yaptırmak istiyorsanız hemen yaptırın derim ben . Devlette yaptiracaksan iz çıkması uzun sürüyor 2 ay kadar . Memorial daki fiyat ise 1200 lira .
Genetik testten bahsettin sanırım trombofili o kadar uzun sürmüyor
Hmm benim genetik testim 2 ay 1 hafta da çıktı trombofili ise 17 gündeFakülte hastanesinin bana söylediği süre o kadar . Genlere de bakıyorlar çünkü. Oraya da kan verdim ama geç olduğu için memorial da da yaptırdım . Memorial da 10 15 güne çıkıyor ama .
Hmm benim genetik testim 2 ay 1 hafta da çıktı trombofili ise 17 gündeFakülte hastanesinin bana söylediği süre o kadar . Genlere de bakıyorlar çünkü. Oraya da kan verdim ama geç olduğu için memorial da da yaptırdım . Memorial da 10 15 güne çıkıyor ama .
Teşekkür ederim merkezle ilgili fikrim oldu çok sağol. Tutunma iğnesi aslında 4 günlük jel ıhtıyacını karşılayabilecek bir Protestan iğnesi diğer merkezlerde verilip burda verilmeyince acaba unutulduğu diye düşündüm ama bilimsel iptal olmayınca verilmiyor diyince sen içim rahatladı çok sağolSemra Hanım bilimsel ispatı olmayan herhangi bir şey uygulamıyor. Size tutunma iğnesi adı altında verilen nedir bilemiyorum. Onun haricinde progesteron için crinone jel kullanılıyor. Kan sulandırıcı kişinin pıhtılaşma ile ilgili bir sorunu varsa kullanılıyor. Bir çok merkez sorunu olsun olmasın herkese kan sulandırıcı kullandırtıyor ve buna ihtiyacı olmayan kişilerde daha fazla kanama şikayetine sebep olabiliyor. Bir de dondurulmuş transferlerde östrojen kullanılıyor estrofem veya klimara fort bant olarak.
Hmm benim genetik testim 2 ay 1 hafta da çıktı trombofili ise 17 günde
Trombofili panelinin genetik kısmı geç çıkıyor ama biyokimya kısmı 1 hafta civarında çıkıyor. Bizden de ilk tedavi öncesi istenmedi ailede kalple ilgili ciddi bir hikaye olmadığı için. 2.tedaviye başlarken tedbir amaçlı yaptırmak istedik ve genetik trombofili de bikaç faktör heterozigot çıktı. Biyokimyada sorun çıkmadı. Ama 2.tedavimde opu sonrasında ve transfer sürecinde estrofem kullandığım için kan sulandırıcı kullandım.Benim ilk tedavim olduğu için istenmedi heralde ailede de genetik bir kalp rahatsızlığı yok sorun olmaz inşallah canım sağolasın bilgi için
Genetik trombofilide de biyokimya trombofilide de sorun yoksa Memorial kan sulandırıcı kullandırmıyor. Sanırım siz farklı bir yerde tedavi oldunuz.Trombofili normalse pıhtılaşma yok demek mi?benim test sonucum normal dondurulmuş transfer oldum iki kez kan sulandırıcı iğne kullandım acaba neden hiç sormak aklıma gelmedi
İzmirde tedavi oldum genetik trombofili sanırım normal yazıyor,göbekten iğne yaptım hepGenetik trombofilide de biyokimya trombofilide de sorun yoksa Memorial kan sulandırıcı kullandırmıyor. Sanırım siz farklı bir yerde tedavi oldunuz.
Ayyy çok uzuldum Allah birdaha yasatmasin çok geçmiş olsunCrinojel etkisi olabilir ama temkinli olup en kisa zamanda doktora gitmenizi öneririm.Martta hamile kaldım ;15.haftaya kadar sorun yoktu.Cumartesi bebeği ultrasonda sağlıklı ve haraketli gördüm hersey yolundaydi Salı günü hiç ağrı sizi kanama olmadan suyum geldi 2 gün memorilade yattım ama suyu azalan bebek anne için de hayati risk oluşturuyor dedi doktorumuz ve cuma günü ölü doğum yapmak zorunda kaldım. İnş siz canlı ve sağlıklı doğum yaparsınız.
Allah sabır versin kötü şeyler yaşamışsın. Allah tekrar yaşatmasın. Ne sana nede başkasınaCrinojel etkisi olabilir ama temkinli olup en kisa zamanda doktora gitmenizi öneririm.Martta hamile kaldım ;15.haftaya kadar sorun yoktu.Cumartesi bebeği ultrasonda sağlıklı ve haraketli gördüm hersey yolundaydi Salı günü hiç ağrı sizi kanama olmadan suyum geldi 2 gün memorilade yattım ama suyu azalan bebek anne için de hayati risk oluşturuyor dedi doktorumuz ve cuma günü ölü doğum yapmak zorunda kaldım. İnş siz canlı ve sağlıklı doğum yaparsınız.
Allah sabır versin canım Allah bir daha yaşatmasın ne sana ne de bizlere inşallah bidahaki denemende yüzün güler, sebebi neymiş peki dr açıklama yaptı mı cnm kaçıncı gün embriyosuyduCrinojel etkisi olabilir ama temkinli olup en kisa zamanda doktora gitmenizi öneririm.Martta hamile kaldım ;15.haftaya kadar sorun yoktu.Cumartesi bebeği ultrasonda sağlıklı ve haraketli gördüm hersey yolundaydi Salı günü hiç ağrı sizi kanama olmadan suyum geldi 2 gün memorilade yattım ama suyu azalan bebek anne için de hayati risk oluşturuyor dedi doktorumuz ve cuma günü ölü doğum yapmak zorunda kaldım. İnş siz canlı ve sağlıklı doğum yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?