Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bir şey soracağım benim gün işinde çamaşırım sürekli ıslak değiştirmekten sıkıldım. Bu normalmi. Cirinon jelin etkisimi. Çok su akıyor. Offff
Cnm bndede var su dökmüşsün gbi bazen aşırı aluyı bazen olmyo çok ayakta kaldğmda daha çok su gelyo sanrm yada akntı jel neyse bnide çok rahatsz edyo

Cnm bndede var su dökmüşsün gbi bazen aşırı aluyı bazen olmyo çok ayakta kaldğmda daha çok su gelyo sanrm yada akntı jel neyse bnide çok rahatsz edyo
Sabah bendede su dökülmüş gibi aktı duştan sonra sıktım uzandım giyinirsen aman allahım noluyoruz dedim o zaman çok korkmayayım. Aynı etkiler ama temkinli olmak gerek

5.gün embriyosu .Pgt yapılmış iyi kalite embriyo idi.Suyun gelmesi için kesin bi sebep bulunamadi ancak çok az idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlillerde belki o sebep olmuş olabilir.Enfeksiyon da ancak 1 hafta evvel filan başlamış olabilir çünkü ben de doktorum çalıştığım hastanede sık sık idrar kan tahlilleri yaptıriyodum;bu konuya özellikle dikkat ettim hastanede lavabolari kullanmamak için öğle arasında eve gidip geliyodum,evimde de eşimle bile kullandigimiz banyolar ayrı.Dışarda yemek yememeye çalıştım özellikle salata vs iyi yıkanmamis olabilir düşüncesiyle.Hamileligimde de en ufak bi sorun yaşamamıstim ama nasip değilse olmuyor. ALLAH hepimize sağlıklı evlatlar versin sabrimizi artirsin yarin tekrar tedaviye başliyoruz doktorum Gönül Hanim çok memnunum.

D dntst32 pgt yaptırmana o kadar dikkat etmene rağmen olmadıysa vadesi yokmuş cnm sen elinden gelen herşeyi yapmışsın inşallah bidahaki denemende sağlıkla kucağına almak nasip olur benim de 5.gün embriyosuna pgt yapıldı sonucun gelmesini bekliyorum drum sevinç hnmdı ama ayrılmış bende gönül hanımla devam etmek istiyorum hayırlısı bakalım

Bu da bir imtihan işte; yazıklar olsun yaaa, insanın hassas noktasını bilip üzerine gelen insanlara... Allah çok büyük...

Bebeğin sağlıklı olduğunu 16. Haftayı bitirince anlıyoruz demişti eski doktorum bana,yani 16. Haftaya kadar düşme riski oluyormuş;o haftadan sonra tutunmayı sağlıklı sayıyorlarmış

Cnm sen doktra gttn mi kese için gtmedysen ne zmn gtçeksn
yok canım burda öyle kolay olmuyor valla. bir özel yer buldum cumaya büyük olasılık gideceğim. kalbinide göreceğimi belkide duyacağımı düşünüyorum. allah bebeğimi bana bağışlar inşallah. yaşadığım ülkenin şartları biraz değişik. sabırla bekliyorum inşallah güzel haberler paylaşmaya devam ederiz

Memorialle görştm ayın 20 sinde gel dedi neden o kadar ızak tarih verdi blmym grçen hafta pazartesi gttm burda başka doktora kese gözkmyo henz dedi değerm o zmn ztn 554tü oda iki hafta veya üç hafta snra tekrar bakarız dedi sana sorayım dedim

Canım stres yaratma kendine
Beta 2000lerde olmadan kese görünmüyormuş
Bende 2000ler civarı gittim
Seni bence kalp atışlarınıda görmek için o kadar uzak bi tarihe gün vermişlerdir.ama ben kendi kadın doğumcuma gittim memıriale değil
Ama senin için rahat etmezse başka bir dr a git keseni görürsünüz cnm

Tmm cnm teşekkür ederim

Ananas tüketimi düşük yaptırıyor cnn bence hiç yeme onun yerine saraçoğlu havuç suyu öneriyor

Ananas tüketimi düşük yaptırıyor cnn bence hiç yeme onun yerine saraçoğlu havuç suyu öneriyor
Cnm peki havucun suyunu katı meyva sıkacağı ile mi çıkarıyorsunuz bende yok almayı düşünüyorum havucu bütünüyle yiyince aynı faydayı sağlamıyor mu

Cnm peki havucun suyunu katı meyva sıkacağı ile mi çıkarıyorsunuz bende yok almayı düşünüyorum havucu bütünüyle yiyince aynı faydayı sağlamıyor mu

Ye kız kütür kütür ye :) bende yiyeceğim sonuçta aynı şey uğraşamam sıkmakla.

Ye kız kütür kütür ye :) bende yiyeceğim sonuçta aynı şey uğraşamam sıkmakla.
:) dimi aynı şey günde bi tane yerim fazla da abartmamak lazım portakal suyu da iyi diyolar ama ka yapayım derken göz çıkarmayalım

:) dimi aynı şey günde bi tane yerim fazla da abartmamak lazım portakal suyu da iyi diyolar ama ka yapayım derken göz çıkarmayalım

Doğal ve dengeli beslenmeye devam paketlerden uzak dur yeter bence. Meyva lari posasiyla yemek lazım onu da sıkma canın istediğinde ye :)

Cnm bnm transferim geçen ay 21inde oldu seninki kaç haftalık dendi keseyi gördğnde benden kaç gün önce veya sonra oldu transfern

Doğal ve dengeli beslenmeye devam paketlerden uzak dur yeter bence. Meyva lari posasiyla yemek lazım onu da sıkma canın istediğinde ye :)
Evet cnm sıkıp içince canan karatay kan şekerini yükseltiyor diyor ama insanın aklı karışıyor işte kimi faydalı diyor ona faydası olan başkasına olmuyor çokta kurcalamamak lazım heralde:)

Ben katı meyve sokacağı ile çıkardım cnm bence aynı etki olmaz çünkü 5 havuçtan çıkıyor o su birinden emanet alamaz mısın cmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…