Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar moralim çok bozuk eşimin sperm testinde morf sıfır çıktı. Bu şekilde hamile kalabilecek miyim;((

Kızlar ben dün sonuçlarımı mail olarak gönderdim. İki gün arayla yaptırdığım kan testlerini ama bana hiç dönüş olmadı. Jelle ilgili vs. ben mi arasam sizce?

Arkadaşlar moralim çok bozuk eşimin sperm testinde morf sıfır çıktı. Bu şekilde hamile kalabilecek miyim;((

Bizim de sıfır . Birçok örnek gördüm o şekilde çok var yani rahatlayın biraz . İlk öğrenince bi kötü oluyor insan evet ama bir sürü örnek var inşallah bizde o örneklerden biri olacağız.

Bizim de sıfır . Birçok örnek gördüm o şekilde çok var yani rahatlayın biraz . İlk öğrenince bi kötü oluyor insan evet ama bir sürü örnek var inşallah bizde o örneklerden biri olacağız.
Önemli olan dna hasarı imiş. Morf sonunda yorum olarak bişeyler yazıyor o sayıların dışında dna hasarsız mı anlamadım. Düşük olmasını morfolj ye bağlıyorlar ondan çok üzüldüm.

Canım ya tabiki kalabilirsin bu şekilde hamile var ben burda çok okudum...
Artık o kadar üzüldüm ki insan okuduklarına bile inanamıyor. Morf önemli diyen var değil diyen var. İyi de embriyo kalitesi için önem taşımıyor mu, kan da kromozom testi de istedi dr onun içinde kan verdi eşim onun sonucunda ne oluyor acaba

Canım araştır bilgilen ama lütfen karamsar olma. Bende ilk öğrendiğim zaman yapmadığım araştırma kalmadı sonuç değişen birşey yok sadece bilgi edindim tedavisi yok ve bazilari etkilemiyor dese de pek inandirici gelmiyor bana ..

Neofortil promotil proxeed en çok neofortil kullandı ama . Omega 3 omepa q10 kuru incir nohut hurma ceviz fındık bal polen arı sütü keciboynuzu yemeye çalıştı biraz miz miz bu konularda . E vitamini olan şeyler yedir bol bol

Ben katı meyve sokacağı ile çıkardım cnm bence aynı etki olmaz çünkü 5 havuçtan çıkıyor o su birinden emanet alamaz mısın cmm
alacağım kimse yok canım bi araştırayım makinayı alırım belki sağolasın dediğin gibiyse 5havucu yiyemeyiz zaten mecbur sıkıcaz

Cnm bnm transferim geçen ay 21inde oldu seninki kaç haftalık dendi keseyi gördğnde benden kaç gün önce veya sonra oldu transfern
Benim 18 aralıl oldu cnm
Keseyi gördüğümüzde 5+1dim
Geçen hafta perşembe günü gördük
Şimdi kalp atışı için bekliyoruz ama o sırada kendi kalbim sıkışıyor korkulardan

Siz başladınız mı tedaviye peki?

Benim 18 aralıl oldu cnm
Keseyi gördüğümüzde 5+1dim
Geçen hafta perşembe günü gördük
Şimdi kalp atışı için bekliyoruz ama o sırada kendi kalbim sıkışıyor korkulardan
Hangi gün gideceksin kalp atışı için ben randevu alamadım yarın tekrar gideceğim cumaya büyük ihtimal olur inşallah herşey yolundadır

Hangi gün gideceksin kalp atışı için ben randevu alamadım yarın tekrar gideceğim cumaya büyük ihtimal olur inşallah herşey yolundadır
Cnm cuma çağırdı beni dr ama 6+2 oluyor kalp atışı için erken geliyor banada
Ama içimde büyük korkular var keseyi içinde bebeği yolk keseaini görse ona bile razıyım cuma günü
Kalp atışı için haftaya tekrar çağırsa neden demem çünlü 6+2 erken geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…