Round head, tapered sperm, büyük baş küçük baş uzun baş hepsi var. Boyun ve kuyruk anomalisi de var. Oradaki değerler ne kadar önemli onu bilmiyorum. Benimde bildiğim hafif amorf baş önenmli o %1 işte. Sizin değerler nasıldı peki?
Transfer için gittiğinde doktora söyle dosyadan gösterir. Fotoğrafını çekmiştik biz. Hayırlı olsun.Merhaba kızlar nasılsınız hangi aşamalara geldiniz benim 3. Denemem olacak dün opu oldu bişey sorayım size eşimizin opu günü verdiği spermogramların değer çıktısını veriyorlar mı
Bizim de memorial da verdiğimiz testte morfoloji sıfırdı. Hatta hız ve sayıda düşüktü. 2 tedavimde de 8 er yumurtam toplandı 16 yumurtanın 15 ı olgun çıktı sadece 1 tanesi döllenmedi. Diğer döllennen yumurtalarım hep 5. günü gördü. Benim yaşım ilkinde 37 2.de 38di bunu da düşün. Toplam 6 blast embriyom oldu. 2 defa hamile kaldım. İmsi ile seçildiği için sorun olmuyor bizimde amorf baş 66 idi.Arkadaşlar moralim çok bozuk eşimin sperm testinde morf sıfır çıktı. Bu şekilde hamile kalabilecek miyim;((
Merhaba bizdede morfoloji 0 .... semen analizinin sag alt kisminda ozette birsey yazmasi lazim mesala bizde kuyruk ile ilgili birsey yaziyordu aslinda galiba orasi onemli..Elimde sonucum ama tam olarak neye bakılacağını anlamadım. Mesela amor baş %72 hafif amorf baş anamolisi %1 şiddeetli %71 bu biraz beni korkutuyor. Serbest baş normal %0 serbest baş anormal morf %1. Stoplazmik droplet %15 pin head %12 ilk baktığım şeyler. Ne anlama geliyor bilmiyorum. Semra hoca henüz yorumlamadı ama siz incelediğiniz ve size söylenen kadarı ile hangisi önemli acaba
Teşekkür ederim çok sağolTransfer için gittiğinde doktora söyle dosyadan gösterir. Fotoğrafını çekmiştik biz. Hayırlı olsun.
A abraxass01Defrent kızlar sizin naturel değil mi. Allah muaffak etsin. Bu arada hamile kalan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşaAllah. Ben de Semra hocaya danışıp başlamak istiyorum hayırlısıyla. Dualarda buluşalım
Çok teşekkür ederim birde biri moralimi bozdu şiddetli amorf baş+stoplazmik+pin head toplanıyormuş o zamn yüksek bir değer çıkıyor. Dna hasar testi yaptırın diyorlar siz onu yaptırdınız mı pekiAnladım bazı baş çeşitleri kesinlikle kullanılamıyor o yüzden sordum hangileri var diye . Hafif amorf bizde % 2 di . Sizde de bulunacağına inanıyorum içinizi karartmayın lütfen
Ya nasıl içimi mutlu ettiniz anlatamam. Yaşım 28 benimde. Amorf baş 72 pin head ve stoplazmik ritukulum topluyorlarmış %99 oluyor bu toplama bakılıyormuş diye okudum bu kulüpte kahroldum anlatamam. Kesinlikle dna hasar var tüp bebek denemeyin o düzelmeden tutmaz diyorlar neye bakılıyor bu semen analizde o zaman sadece amorf baş mı? Semra hanıma henüz ulaşamadım detaylı bilgi istyeceğim ama heryeri okumaktan beynim yandı.Bizim de memorial da verdiğimiz testte morfoloji sıfırdı. Hatta hız ve sayıda düşüktü. 2 tedavimde de 8 er yumurtam toplandı 16 yumurtanın 15 ı olgun çıktı sadece 1 tanesi döllenmedi. Diğer döllennen yumurtalarım hep 5. günü gördü. Benim yaşım ilkinde 37 2.de 38di bunu da düşün. Toplam 6 blast embriyom oldu. 2 defa hamile kaldım. İmsi ile seçildiği için sorun olmuyor bizimde amorf baş 66 idi.
Ya nasıl içimi mutlu ettiniz anlatamam. Yaşım 28 benimde. Amorf baş 72 pin head ve stoplazmik ritukulum topluyorlarmış %99 oluyor bu toplama bakılıyormuş diye okudum bu kulüpte kahroldum anlatamam. Kesinlikle dna hasar var tüp bebek denemeyin o düzelmeden tutmaz diyorlar neye bakılıyor bu semen analizde o zaman sadece amorf baş mı? Semra hanıma henüz ulaşamadım detaylı bilgi istyeceğim ama heryeri okumaktan beynim yandı.
Evet orada şu yazıyır %12 pin head %14 uzun baş %15 stoplazmik droplet dikkat çekmektedir diyor.Merhaba bizdede morfoloji 0 .... semen analizinin sag alt kisminda ozette birsey yazmasi lazim mesala bizde kuyruk ile ilgili birsey yaziyordu aslinda galiba orasi onemli..
İnş güzel güzel sonuçlar alırsınız bnada öyle dedilr ama içeriğini karıştırmaya başlayınca canım çok sıkıldı. Amorf baş pin head fln ne oluyor dedim. Anlamıyıruz tabi sadece araştırıp duruyoruz ne görsek duysak hayal kırıklığı oluyor;( sizin haberinize çok sevindim. Güzel güzel gelişsinler mutlu sona ulaşın inş.Benimde eşimin morfoloji 1 çıktı sayı ml'de 8 milyon dr bulunur muhakkak içinden IMSI uygulanacak dedi dün 12 yumurtam toplandı bugün aradılar 10 tanesi iyi gidiyor dedi Perşembe tekrar arayacaklarmış inşâAllah hayırlısıyla güzel kalitelidirler
Tutmaz demiyoruz canım sonuçta her çocuk istediğinde tüp bebek mi yaptıracaksın, eşinin sağlığı açısından neyden kaynaklandığını bulman için yol gösterdik.Bizde de morfoloji düşük neyden kaynaklanıyor bulmak için yaptırdık DNA testi şimdi vitamin kullanıyoruz Şubatta da tedaviye başlayacağız, zamanınız varsa bi araştırın düzelmeyecek değerler değiller sonuçtaYa nasıl içimi mutlu ettiniz anlatamam. Yaşım 28 benimde. Amorf baş 72 pin head ve stoplazmik ritukulum topluyorlarmış %99 oluyor bu toplama bakılıyormuş diye okudum bu kulüpte kahroldum anlatamam. Kesinlikle dna hasar var tüp bebek denemeyin o düzelmeden tutmaz diyorlar neye bakılıyor bu semen analizde o zaman sadece amorf baş mı? Semra hanıma henüz ulaşamadım detaylı bilgi istyeceğim ama heryeri okumaktan beynim yandı.
Tedaviye başlayalım diyoruz aynı zamanda dna testi yaptıracağız. Çift traflı varikosel çıktı onunda etkisi olabilir diye düşünüyoruz. İlk denemyi tüp yapıp, daha sonra ameliyat ve tedavi ile desteklwyeceğiz. Sadece tüpte şansımız var mı onu göreceğiz. İnş tutar hepimiz için. Üroloji dr unun dönüşünü bekliyoruz. Tedavi önerisi ne olacak bklmTutmaz demiyoruz canım sonuçta her çocuk istediğinde tüp bebek mi yaptıracaksın, eşinin sağlığı açısından neyden kaynaklandığını bulman için yol gösterdik.Bizde de morfoloji düşük neyden kaynaklanıyor bulmak için yaptırdık DNA testi şimdi vitamin kullanıyoruz Şubatta da tedaviye başlayacağız, zamanınız varsa bi araştırın düzelmeyecek değerler değiller sonuçta
Varikoselde etkiliyor evet bizede bir doktor var dedi diğer doktorlar yok dedi valla varikosel ameliyatı sonrası 1 yılı bulabiliyormuş normale dönmesi, bu durumda deneme yapmak daha mantıklı haklısınızTedaviye başlayalım diyoruz aynı zamanda dna testi yaptıracağız. Çift traflı varikosel çıktı onunda etkisi olabilir diye düşünüyoruz. İlk denemyi tüp yapıp, daha sonra ameliyat ve tedavi ile desteklwyeceğiz. Sadece tüpte şansımız var mı onu göreceğiz. İnş tutar hepimiz için. Üroloji dr unun dönüşünü bekliyoruz. Tedavi önerisi ne olacak bklm
Birde şeyi soracağım amorf baş 66 demişsiiniz ya o toplam amorf baş. Normal amorf baş 1 şiddetli amorf baş 71 toplam amorf baş 72. Sizin içeriği nasıldıBizim de memorial da verdiğimiz testte morfoloji sıfırdı. Hatta hız ve sayıda düşüktü. 2 tedavimde de 8 er yumurtam toplandı 16 yumurtanın 15 ı olgun çıktı sadece 1 tanesi döllenmedi. Diğer döllennen yumurtalarım hep 5. günü gördü. Benim yaşım ilkinde 37 2.de 38di bunu da düşün. Toplam 6 blast embriyom oldu. 2 defa hamile kaldım. İmsi ile seçildiği için sorun olmuyor bizimde amorf baş 66 idi.
Benim eşim ameliyat oldu tek taraflıydı ve olan sperm de 0 a düştü 2 sene boyunca aklınıza gelebilecek her ilacı kürü kullandı ama 1 tane bile yükselmedi malesef ki .. tüp bebek tedavisine başladık en sonVarikoselde etkiliyor evet bizede bir doktor var dedi diğer doktorlar yok dedi valla varikosel ameliyatı sonrası 1 yılı bulabiliyormuş normale dönmesi, bu durumda deneme yapmak daha mantıklı haklısınız
Eşimde varikosel ameliyatı olsam mı dedi yok dedim beklemek istemiyorum bendeBenim eşim ameliyat oldu tek taraflıydı ve olan sperm de 0 a düştü 2 sene boyunca aklınıza gelebilecek her ilacı kürü kullandı ama 1 tane bile yükselmedi malesef ki .. tüp bebek tedavisine başladık en son
Ya nasıl içimi mutlu ettiniz anlatamam. Yaşım 28 benimde. Amorf baş 72 pin head ve stoplazmik ritukulum topluyorlarmış %99 oluyor bu toplama bakılıyormuş diye okudum bu kulüpte kahroldum anlatamam. Kesinlikle dna hasar var tüp bebek denemeyin o düzelmeden tutmaz diyorlar neye bakılıyor bu semen analizde o zaman sadece amorf baş mı? Semra hanıma henüz ulaşamadım detaylı bilgi istyeceğim ama heryeri okumaktan beynim yandı.
Yaşın genç maşallah bu çok büyük bir avantaj. Şöyle söyleyim biz asıl sorunumuzu memorial da tedaviye başlarken verdiğimiz tahlilde öğrendik. Ondan oncesinde elimizde sadece 1 tane özel lab da yapılmış sperm testi vardı ve gayet iyiydi sonuçlar. Biz yaşımızdan dolayı yine de tedaviye baaladik. Memorial da tekrar yapılınca çıkan sonuç önceki ile hiç alakası yoktu ve ben de şu an senin durumunda idim. Eşim hemen murat beyle görüştü varikoselden de öyle haberim oldu. Bu değerler bizim için yeterli dediler. Herhangi bir tedavi önerilmedi ama zaten iğnelere başladığım için bir anlamı da yoktu o zaman. 7 embriyom da 5.güne geldi ama sadece ikisi blast oldu. Ayrı ayrı transfer edildi biri negatif biri düşükle sonuçlandı. 2.tedavi öncesi görüşmede de eşim için bişeye gerek yok dedi semra hanım. O öyle deyince de eşim zaten hiç bişeye yanaşmıyor. Sadece arı sütüne razı edebildim onu içiyor. 2. Tedavide 4 embriyo blast oldu pgt yapıldı 1i sağlıklı geldi ama dış gebelik ile sonuçlandı tüpüm alındı. Zorunlu bekleme süreci olduğu için eşim ameliyat olsa ya da bi tedavi olsa dedim hiç bişeye gerek yok bence dedi çıktı. Neyse dna hasar testine ikna ettim. Kaan aydos un hasar düşükse ameliyat önermediginı gördüm. Düzende test verdik tekrar bu sefer baş anomalisi 97 çıktı. Kalan 3 ün de 2 sinde boyun ve kuyruk anomalisi çıktı. Neyseki %1 normal ve ben buna sevindim. Hasar da %23 çıktı. Öyle olunca ameliyat mevzusunu kapattım.Birde şeyi soracağım amorf baş 66 demişsiiniz ya o toplam amorf baş. Normal amorf baş 1 şiddetli amorf baş 71 toplam amorf baş 72. Sizin içeriği nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?