Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bişey sorcam size benim 8 Ocak'ta opu oldu aradım bugün 6. Gün mü dedim hayır bugün 5. Gün dedi nasıl oluyor diğer iki tedavimde ilk günü sayıp 6. Gün diyorlardı anlamadım sizlere nasıl söylediler

Opu günü sayılmıyor, ertesi gün 1. Gün oluyor.

3.gün yada 5.gün transferi oluyor hep belki istisnalar vardır ama transfer günleri 3. 5.günler oluyor.
Evet canım ilk günü saymıyorlarmış bugün 5. Günümüzmüş donduruldu yavrucuklarım :) bende adet oldum 1 hafta erken olacaksın demişti hemşire gerçekten de oldum :/

S sinkar canım ne yaptın başladın mi tedaviye? Bu arada Burda Mutlu1anne diye bi arkadaş vardı uzun zamandır girmemiş transfer sonrası ne oldu acaba ?
Merhaba xra221 opudan sonra girmedim evet biraz dinlenmek istedim. Son zamanlarda tekrar girmeye başlsdım:) çok teşekkür ederim ilgine. Benim embriyolarım donduruldu tüpümde ki enfeksiyon için mart gibi laparoskopi olacağım. Sonrasında transfer olacak nasipse. Sen nasılsın baya ilerledi gebelik her şry yolunda mı göbüş büyüdü mü:)

Alt göbek çıktı ama daha dışarıdan hamile olduğum pek anlaşılmıyor. Bende transfer oldu tuttu bu kız artık yazmıyor dedim . :) Rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu gün yüzde yüz kız dedi doktor bebeğin cinsiyetine kanama alanları varmış üst tarafta moralim bozuldu progestan başlattı . Inşallah hayırlısıyla doğurup bu korkulardan kurtulurum .

Ahh çok sevindim canım benim maşallah prensese. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım. Bozma moralini geçecek bugünlerde ne günler geçirdik öyle değil mi bugünlerimize hamdolsun. Yok yok ben transfer olup pozitifi alsamda bırakmıcam burayı bir çok kişiye umut olmak istiyorum tabi Nasip olursa:)

Ayy inşallah canım ben arada okuyabiliyorum özellikle eskileri takip ediyorum dualarım sizinle hepiniz hamile kalın bu defa da bebek topigi kuralım inşallah

maşallah bol bebisler olsun insallah bende sisli memorial de tedavi görüp bir kız annesi oldum çok şükür.semra hanım çok başarılı.simdi de 2.cocuk için Kayseri memoriale gitmeyi düşünüyoruz merkezler arası fark varmıdır acaba.

kızlar bir sorum olacak size ben ve eşim kistik fibroz tasiyicisiyiz bunu bile bile eşim tup bebek yapalım diyor genetik testleri yapmayı kabul etmiyor ne yapacağımı bilemiyorum aynı durumu yaşayan varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…