- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Hayır normal iğnelerle oldum tedavimi transfer ilaçsız sadeceTransferi anladım da yumurta toplama nasıl oldu ilaçsız mı yumurta büyütüldü ve toplandı
anladım tatlım teşekkür ederim :))) sen tüp bebekle mi hamile kaldın?Evet cnm 2. Tedavide 3. Tedavide bir miktar indirim oluyor ama net fiyat bilmiyorum isteraeb arayıp daha doğrı bilgiye ulaşabilirsin
Benim kafa gitmiş birde normal siklusta oluşan yumurtayı alıp onu transfer ediyorlar ya öyle sandım hayırlı olsun canımHayır normal iğnelerle oldum tedavimi transfer ilaçsız sadece
Opu günü sayılmıyor, ertesi gün 1. Gün oluyor.Kızlar bişey sorcam size benim 8 Ocak'ta opu oldu aradım bugün 6. Gün mü dedim hayır bugün 5. Gün dedi nasıl oluyor diğer iki tedavimde ilk günü sayıp 6. Gün diyorlardı anlamadım sizlere nasıl söylediler
E o zaman benim diğerleride 5. Gündü başka bir merkezde 2 dondurulmuşum vardı 6. Gün dedim semra hanım 5. Gün tercihimiz demiştiOpu günü sayılmıyor, ertesi gün 1. Gün oluyor.
3.gün yada 5.gün transferi oluyor hep belki istisnalar vardır ama transfer günleri 3. 5.günler oluyor.E o zaman benim diğerleride 5. Gündü başka bir merkezde 2 dondurulmuşum vardı 6. Gün dedim semra hanım 5. Gün tercihimiz demişti
Evet canım ilk günü saymıyorlarmış bugün 5. Günümüzmüş donduruldu yavrucuklarım :) bende adet oldum 1 hafta erken olacaksın demişti hemşire gerçekten de oldum :/3.gün yada 5.gün transferi oluyor hep belki istisnalar vardır ama transfer günleri 3. 5.günler oluyor.
Evet cnmanladım tatlım teşekkür ederim :))) sen tüp bebekle mi hamile kaldın?
MerhabaS sinkar canım ne yaptın başladın mi tedaviye? Bu arada BurdaMutlu1anne diye bi arkadaş vardı uzun zamandır girmemiş transfer sonrası ne oldu acaba ?
Alt göbek çıktı ama daha dışarıdan hamile olduğum pek anlaşılmıyor. Bende transfer oldu tuttu bu kız artık yazmıyor dedim . :) Rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu gün yüzde yüz kız dedi doktor bebeğin cinsiyetine kanama alanları varmış üst tarafta moralim bozuldu progestan başlattı . Inşallah hayırlısıyla doğurup bu korkulardan kurtulurum .Merhabaxra221 opudan sonra girmedim evet biraz dinlenmek istedim. Son zamanlarda tekrar girmeye başlsdım:) çok teşekkür ederim ilgine. Benim embriyolarım donduruldu tüpümde ki enfeksiyon için mart gibi laparoskopi olacağım. Sonrasında transfer olacak nasipse. Sen nasılsın baya ilerledi gebelik her şry yolunda mı göbüş büyüdü mü:)
Ahh çok sevindim canım benim maşallah prensese. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım. Bozma moralini geçecek bugünlerde ne günler geçirdik öyle değil mi bugünlerimize hamdolsun. Yok yok ben transfer olup pozitifi alsamda bırakmıcam burayı bir çok kişiye umut olmak istiyorum tabi Nasip olursa:)Alt göbek çıktı ama daha dışarıdan hamile olduğum pek anlaşılmıyor. Bende transfer oldu tuttu bu kız artık yazmıyor dedim . :) Rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu gün yüzde yüz kız dedi doktor bebeğin cinsiyetine kanama alanları varmış üst tarafta moralim bozuldu progestan başlattı . Inşallah hayırlısıyla doğurup bu korkulardan kurtulurum .
Ayy inşallah canım ben arada okuyabiliyorum özellikle eskileri takip ediyorum dualarım sizinle hepiniz hamile kalın bu defa da bebek topigi kuralım inşallahAhh çok sevindim canım benim maşallah prensese. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım. Bozma moralini geçecek bugünlerde ne günler geçirdik öyle değil mi bugünlerimize hamdolsun. Yok yok ben transfer olup pozitifi alsamda bırakmıcam burayı bir çok kişiye umut olmak istiyorum tabi Nasip olursa:)
Aminn canım benim inşallahAyy inşallah canım ben arada okuyabiliyorum özellikle eskileri takip ediyorum dualarım sizinle hepiniz hamile kalın bu defa da bebek topigi kuralım inşallah
Cnm bugün adet oldum yarına randevu aldım başlayacağım inş :) sen nasılsınS sinkar canım ne yaptın başladın mi tedaviye? Bu arada BurdaMutlu1anne diye bi arkadaş vardı uzun zamandır girmemiş transfer sonrası ne oldu acaba ?
Tedavin hayırlı olsun. Güzel haberler almak nasip olur inşallahCnm bugün adet oldum yarına randevu aldım başlayacağım inş :) sen nasılsın
Geçmiş olsun canımKızlar düşük ypıyorum kürtaj olcakmşm dua edn bana rabbim hepmze yrdm etsn şu zor sınavları biran önce sağlıkla atlatmak nasp etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?