Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ikinci denemede ne fark oluyor peki ilk denemede neden genellikle olumsuz oluyor

hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

ikinci denemede ne fark oluyor peki ilk denemede neden genellikle olumsuz oluyor
cnm tam bilemeyecegım benım mesala ilk denemem ilaçlıydı ,şimdi naturel olacak şans daha fazlaymış naturel transferde bazılarının 2. denemesinde embriyosu pgt ye gidiyor , bazılarına rahme çizik atılıyor... yane ihtimalleri artıracak şeyler yapılıyor...

anladım cnm inşallah naturelde şansın yaver gider hakkımızda hayırlısı olsun

Canim cok sevindim Insallah sag salim kucagina da alirsin. Bende haftaya gideccegim kalp atislari icin her seyin hayirlisi gercekten. Igne falan verdi mi sana doktor ?

Hanımlar Merhaba
Ben de tedaviye perşembe günü başlayacağım. Bir kimyasal gebelik ve bir de aşılama oldum netice yok. Perşembe günü Semra Hanım ve Fulya Hanıma göründüm. Çikolata kistim olduğunu tüpümün birini kısmi tıkadığını söyledi. Yumurta toplama yapacaklar. Sonrasında dondurma ya da transfer dondurma yaparlarsa da laroskopi ameliyatıyla tüplerden birini bağlama ihtimiali var.

Şimdi sizlere iki sorum var. Birinici şehir dışından geliyorum. Nerde kalabilirim.İstanbulda kalabilceğim arkadaşlarım var Ama uygun nezih bir otel bulursam yürüme mesafesinde oteli tercih ederim. Bir de toplu ulaşım olarak metrobüsle mi gidiliyor? değil mi?

İkincisi Fulya Hanımdan memnun musunuz? Kiminle devam etmem gerekir.

Eşimde gelmeyecek tek bşaıma geliyorum ve çok stresliyim. Arkadaşlarıma da tedavi olacağımı söylemedim. sadece test olacağımı söyledim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende tedavi süremde yalnızdım. K süit otelde kalmıştım. Transfer için gittiğimde Şişli merkezde bir otelde kaldım. Merkezde kalmanı tavsiye ederim. Hem her yere yakın hem hareketli hastaneye 25 dakika mesafede zaten merkez Şişli cami civarları. Kaldığım otelde gayet ilgili temiz bir yerdi. Merkezde seçenek çok fazla. Ben listana otelde kalmıştım. 25 dakika hastaneye.

Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz. Ben istanbulda ikamet ediyorum ama burada yazılanlardan tempo çağlayan otel ile ilgili iyi yorumlar var. Dışardan gelen arkadaşlar yine yardımcı olur. Ulaşım metrobüsle uygun ama hastanenin önünde otobüs durağı da var. Moovit uygulaması var oradan da faydalanabilirsiniz.
Fulya hanıma gelince. Fulya hanım kadroya yeni katılmış bikaç gün önce hastanenin sitesinde gördüm. İnternette de kendisiyle ilgili fazla bilgi yok. Burda da hiç bahsi geçmedi. Günseli hanım da yeni başladı ama onun bikaç kez bahsi geçti ikisi de yrd.doç. Daha önceden tecrübeliler de. Zaten Semra hoca kadroya kolay dahil etmiyor birilerini. Memnun kalmazsanız tatmin olmazsanız da doktor değiştirebilirsiniz.
Tedavi süreci zaten zor. Dışardan gelince ekstra operasyon gerekince falan daha da zorlaşıyor ama emin ellerdesiniz. İnşallah memnun kalırsınız ve sonu mutlu biter.

Transfer günü Gönül hanım yoksa kim olacak erkek doktor istemiyorum Günseli hanım ya da başkasını istemiyorum ben ya sanırım hiç muayene olmadığım için Gönül hanıma odakladım kendimi inşallah hastanede olur

Arkadaşlar merhaba memorial de Dr Öner’iniz lütfen ve tedavi ilaçlarla 9000i geçiyor sanırım?bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşşekürler

Hayırlı olsun tedaviniz pgt nedir ilk defa duydum

Hayırlı olsun tedaviniz pgt nedir ilk defa duydum
İlaçlarla benim 10bin i geçti. İlaç miktarı kişiye göre değişiyor. Yumurtaların gelişimi ile alakalı. Benim doktorum emre beydi memnunum kendisinden. Pgt embriyolara yapılan genetik tanı işlemi. 38 yaş üstü ve gebelikte kayıp düşük yaşayanlara öneriliyor. Hayırlısı olsun inşallah şansınız açık nasibiniz bol olsun

Tam benlik o zamanfiyatı ne kadar acaba

Cümlemizin AMİNNN inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…