Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

6AA hiç duymamıştım en iyi 5aa oluyor diye biliyordum. Az kaldı sonuca herşey çok güzel olacak

Kızlar bant kullanan var mı aranzfa benim kanamam azdı bu ay hatta biteck kısa süreck sanıordm bant kullandıktn sonra kanamam arttı sizker de de oldu mu böyle birşy

Cok uzuldum ben sanki pgt yapildiktan sonra transfer edilen embiryolar tutar diye hayal ediyordum en azindan kendim icin. Neden hic dollenme olmayabilr demis ki anlayamiyorum. Bir de bu A harfler ne demek arkadaslar kalite kactan kaca gidiyor neye gore. bizim yumurtamizla spermin ayri ayri mi kaltesiin goruyorlar yoksa embiryonun mu kalitesini gorup degerlendiriyorlar

Allahın izniyle tutar inşallah canım ben daha test sonucumu almadım transferimin 5.günü Sevinç hanım direkt en kötüsünü söyledi sanırım ama ben hiç öyle düşünmedim nihayetinde de şükürler olsun ki 9 tanesi döllendi elimde 3 tane sağlıklı embriyom kaldı 1i transfer edilde geride 2 sağlıklı embriyom daha var inşallah .. pazar günü sonucum belli olacak

6AA ne oluyor dedim 5.gün biyopsi aldıktan sonra gelişim göstermeye devam etmiş kabupundan çıkmış falan dedi fotoğrafı bilgiden öncr elimize verince pek dinleyemedim açıkcası :))

hadi hayirlisi insallah benim de dozumu 225 den 235 e cikardilar karnim o kadar sisti ki hava limaninda hamile misiniz dediler Allah mi soyletiyor nedir :)

hadi hayirlisi insallah benim de dozumu 225 den 235 e cikardilar karnim o kadar sisti ki hava limaninda hamile misiniz dediler Allah mi soyletiyor nedir :)
Ay inşallah ya valla hepimize dua ediyorum .. benim dozum 150 idi en yüksek 175 vurdum 2 kere ben bile fena şişmiştim :) İnşallah yavrularımız şişirsin göbüşlerimizi :)

Ya bu dozlari neye gore ayarliyorlar 65 kg yum ben ondan mi ya da yasim 34 diye mi? Asilamada bende 150 vurulmustum ohss olmustum. Ama benim icin cok tuhaf oluyor cunku ben 70 kg olsam da hic gobeklenmem hep bacak kalcadan alirdim... bu hormon ilaclari direk noel baba yapti beni :) 4 gun daha nasil dayanacagim bilemiyorum.

Ay inşallah ya valla hepimize dua ediyorum .. benim dozum 150 idi en yüksek 175 vurdum 2 kere ben bile fena şişmiştim :) İnşallah yavrularımız şişirsin göbüşlerimizi :)

Bilmiyorum ki canım aşılamada ben klomen kullanmıştım .. tüp tedavimde de ilk denemem .. dozu yumurtaların gelişimine göre ayarlıyorlar diye biliyorum e2 de etkili olabilir ayarlamada :)

ne kadarlık olacak? Ben kalp atışına kadar bekledim 6+3 te karından usg ile duymuştum.

4+ 3 olacak canım o gün 5. Hafta içinde olacağım dayanamadım çünkü hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor ister istemez tedirgin oldum gitmek istedim kalp atışı olmaz ama kese görünür diye düşünüyorum hem içimiz rahat etsin dedik.
Bende alttan muayene olmak istemiyorum artık ama bu seferde katlanacagim sanırım . İnşallah herşey yolundadır.

Evet orası öyle ama tekrarlayan düşükler için pgt öneriliyorsa ve yine düşük oluyrsa pgt ne işe yaradı işte onu merak ediyorum

Dozlar vücut kitle endeksiniz yaşınız ve hormonlariniza göre ayarlaniyor o yüzden herkeste farklılıklar olabilir. Aşılama dan da farklı çünkü aşılama dan daha fazla yumurta elde etmek istiyorlar .

Her bünye farklı sizinki de ılaca tepki veriyor ilaç dozunuz bu da göz önünde bulundurularak ayarlaniyordur . İnşallah sıkıntısız atlatirsiniz.

Evet orası öyle ama tekrarlayan düşükler için pgt öneriliyorsa ve yine düşük oluyrsa pgt ne işe yaradı işte onu merak ediyorum

Ben açıkçası pgt nin artık sadece anomali olan embriyoların ayıklanması olarak görüyorum. Pgt Sadece tek başına düşügü engellediği söylenemez sadece önlem amaçlı bir yöntem olduğunu düşünüyorum.
Şöyle bakarsak pgt ye gidip gelen embriyolar sağlıklı Allahın izniyle sağlıklı özürü olmayan çocuklar demek . Ama bu da yine de tutma olasılığını kesinlestirmez.

Yani benim gözümde pgt gönül rahatlığı demek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…