- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Çatlatma iğnesi nasıl tutabilir canım onu anlamadım?
ne kadarlık olacak? Ben kalp atışına kadar bekledim 6+3 te karından usg ile duymuştum.Daha degil canim haftaya salı günü gideceğim yine de erken olacak ama dayanamadım
6AA hiç duymamıştım en iyi 5aa oluyor diye biliyordum. Az kaldı sonuca herşey çok güzel olacakAmin inşallah canım sayı iyiydi onda hiç sıkıntı olmadı tam hatırlayamadım şuan morf 0 .. 12 yumurtam toplandı 9 u döllendi 6 tane iyi kalite 3 orta kalit olarak 5.güne geldiler 6 tanesi pgt ye gitti ordan da 3 tane sağlıklı döndü 6AA olan transfer oldu bakalım hayırlısı artık .. Sevinç Hanım bana hiç döllenme olmayabilir demişti bende orasını Allah bilir diyip çıkmıştım odasından moralimi bozmadım
İnşallah canım inşallah .. Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı6AA hiç duymamıştım en iyi 5aa oluyor diye biliyordum. Az kaldı sonuca herşey çok güzel olacak
İlk deneme pgt yapıldı 26 haftalık kaybım var bir de pgt yapıldıİlk denememiydi canım, sorun neydi sizde tam olarak?
Amin inşallah canım sayı iyiydi onda hiç sıkıntı olmadı tam hatırlayamadım şuan morf 0 .. 12 yumurtam toplandı 9 u döllendi 6 tane iyi kalite 3 orta kalit olarak 5.güne geldiler 6 tanesi pgt ye gitti ordan da 3 tane sağlıklı döndü 6AA olan transfer oldu bakalım hayırlısı artık .. Sevinç Hanım bana hiç döllenme olmayabilir demişti bende orasını Allah bilir diyip çıkmıştım odasından moralimi bozmadım
Allahın izniyle tutar inşallah canım ben daha test sonucumu almadım transferimin 5.günü Sevinç hanım direkt en kötüsünü söyledi sanırım ama ben hiç öyle düşünmedim nihayetinde de şükürler olsun ki 9 tanesi döllendi elimde 3 tane sağlıklı embriyom kaldı 1i transfer edilde geride 2 sağlıklı embriyom daha var inşallah .. pazar günü sonucum belli olacakCok uzuldum ben sanki pgt yapildiktan sonra transfer edilen embiryolar tutar diye hayal ediyordum en azindan kendim icin. Neden hic dollenme olmayabilr demis ki anlayamiyorum. Bir de bu A harfler ne demek arkadaslar kalite kactan kaca gidiyor neye gore. bizim yumurtamizla spermin ayri ayri mi kaltesiin goruyorlar yoksa embiryonun mu kalitesini gorup degerlendiriyorlar
6AA ne oluyor dedim 5.gün biyopsi aldıktan sonra gelişim göstermeye devam etmiş kabupundan çıkmış falan dedi fotoğrafı bilgiden öncr elimize verince pek dinleyemedim açıkcası :))Allahın izniyle tutar inşallah canım ben daha test sonucumu almadım transferimin 5.günü Sevinç hanım direkt en kötüsünü söyledi sanırım ama ben hiç öyle düşünmedim nihayetinde de şükürler olsun ki 9 tanesi döllendi elimde 3 tane sağlıklı embriyom kaldı 1i transfer edilde geride 2 sağlıklı embriyom daha var inşallah .. pazar günü sonucum belli olacak
Allahın izniyle tutar inşallah canım ben daha test sonucumu almadım transferimin 5.günü Sevinç hanım direkt en kötüsünü söyledi sanırım ama ben hiç öyle düşünmedim nihayetinde de şükürler olsun ki 9 tanesi döllendi elimde 3 tane sağlıklı embriyom kaldı 1i transfer edilde geride 2 sağlıklı embriyom daha var inşallah .. pazar günü sonucum belli olacak
Ay inşallah ya valla hepimize dua ediyorum .. benim dozum 150 idi en yüksek 175 vurdum 2 kere ben bile fena şişmiştim :) İnşallah yavrularımız şişirsin göbüşlerimizi :)hadi hayirlisi insallah benim de dozumu 225 den 235 e cikardilar karnim o kadar sisti ki hava limaninda hamile misiniz dediler Allah mi soyletiyor nedir :)
Ay inşallah ya valla hepimize dua ediyorum .. benim dozum 150 idi en yüksek 175 vurdum 2 kere ben bile fena şişmiştim :) İnşallah yavrularımız şişirsin göbüşlerimizi :)
Peki canım pgt olmasına ragmen neden düsük olmus birsey demediler mi?İlk deneme pgt yapıldı 26 haftalık kaybım var bir de pgt yapıldı
Bilmiyorum ki canım aşılamada ben klomen kullanmıştım .. tüp tedavimde de ilk denemem .. dozu yumurtaların gelişimine göre ayarlıyorlar diye biliyorum e2 de etkili olabilir ayarlamada :)Ya bu dozlari neye gore ayarliyorlar 65 kg yum ben ondan mi ya da yasim 34 diye mi? Asilamada bende 150 vurulmustum ohss olmustum. Ama benim icin cok tuhaf oluyor cunku ben 70 kg olsam da hic gobeklenmem hep bacak kalcadan alirdim... bu hormon ilaclari direk noel baba yapti beni :) 4 gun daha nasil dayanacagim bilemiyorum.
Bende bunu çok merak ettimPeki canım pgt olmasına ragmen neden düsük olmus birsey demediler mi?
ne kadarlık olacak? Ben kalp atışına kadar bekledim 6+3 te karından usg ile duymuştum.
Bende bunu çok merak ettim
Evet orası öyle ama tekrarlayan düşükler için pgt öneriliyorsa ve yine düşük oluyrsa pgt ne işe yaradı işte onu merak ediyorumKızlar pgt de olsa tutunma şansı herzaman yarı yarıya oluyor . yani işin o kısmı artık nasip . İnşallah Rabbim hepimize sağlıkla nasip eder. Açıklama kısmında bizi bu konuda memnun edecek cevaplar olduğunu sanmıyorum Hiçbir zaman .
Ya bu dozlari neye gore ayarliyorlar 65 kg yum ben ondan mi ya da yasim 34 diye mi? Asilamada bende 150 vurulmustum ohss olmustum. Ama benim icin cok tuhaf oluyor cunku ben 70 kg olsam da hic gobeklenmem hep bacak kalcadan alirdim... bu hormon ilaclari direk noel baba yapti beni :) 4 gun daha nasil dayanacagim bilemiyorum.
Evet orası öyle ama tekrarlayan düşükler için pgt öneriliyorsa ve yine düşük oluyrsa pgt ne işe yaradı işte onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?