- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Bugünngörüştük semra hanımla bi sebebi yok 100 de 100 değil hiçbişey dediPeki canım pgt olmasına ragmen neden düsük olmus birsey demediler mi?
Bugünngörüştük semra hanımla bi sebebi yok 100 de 100 değil hiçbişey dedi
Lekelenme varsa git tabikii. Memorialda ki hemşireye özellikle sormuştum vajinal ultrasonda sıkıtı olur mu hayır hiç bi sakıncası yom demişti. Gönlünü ferah tut belki son renglinden kalanlardır. Haber ver bizede.4+ 3 olacak canım o gün 5. Hafta içinde olacağım dayanamadım çünkü hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor ister istemez tedirgin oldum gitmek istedim kalp atışı olmaz ama kese görünür diye düşünüyorum hem içimiz rahat etsin dedik.
Bende alttan muayene olmak istemiyorum artık ama bu seferde katlanacagim sanırım . İnşallah herşey yolundadır.
Benim çikolata kistlerim var 3 tane.Kist ile transfer olan var mı
Kist ile transfer olan var mı
Lekelenme varsa git tabikii. Memorialda ki hemşireye özellikle sormuştum vajinal ultrasonda sıkıtı olur mu hayır hiç bi sakıncası yom demişti. Gönlünü ferah tut belki son renglinden kalanlardır. Haber ver bizede.
Cnm pgt dediğin ngs tekniği mi yapılmıştı inşallah bu denemende tutar ve sağlıkla kucağına alırsınİlk deneme pgt yapıldı 26 haftalık kaybım var bir de pgt yapıldı
Bencede drlar hep en kötüsünü söylüyor cnm peki senin 5aa kalitesinde embriyon varken 6aa neden transfer edildiAllahın izniyle tutar inşallah canım ben daha test sonucumu almadım transferimin 5.günü Sevinç hanım direkt en kötüsünü söyledi sanırım ama ben hiç öyle düşünmedim nihayetinde de şükürler olsun ki 9 tanesi döllendi elimde 3 tane sağlıklı embriyom kaldı 1i transfer edilde geride 2 sağlıklı embriyom daha var inşallah .. pazar günü sonucum belli olacak
Bugünngörüştük semra hanımla bi sebebi yok 100 de 100 değil hiçbişey dedi
6AA en iyisi dedi embriyolog .. 5.gün 5AA olan embriyo biyopsi alındıktan sonra gelişim göstermeye devam etmiş kabuğundan çıkmış öyle bişeyler dedi ondan 6AA olanı çözdük dediBencede drlar hep en kötüsünü söylüyor cnm peki senin 5aa kalitesinde embriyon varken 6aa neden transfer edildi
Onlar bizim için en iyisi neyse onu uyguluyorlar zaten demekki bir bildikleri var cnm sen içini ferah tut inşallah herşey güzel olucak6AA en iyisi dedi embriyolog .. 5.gün 5AA olan embriyo biyopsi alındıktan sonra gelişim göstermeye devam etmiş kabuğundan çıkmış öyle bişeyler dedi ondan 6AA olanı çözdük dedi
Bugün de bitti kaldı 4 :) iyice sabırsızlandım vakit geçmiyor sürekli burdayım kötü haber alınca da üzülüyorum içim kararıyor Allah yardımcımız olsunOnlar bizim için en iyisi neyse onu uyguluyorlar zaten demekki bir bildikleri var cnm sen içini ferah tut inşallah herşey güzel olucak
Arkadaşlar
Cirinone jel nasıl kullanılır?
Kullandıktan sonra yatmak mı ?
Kalkıp yürümek mi iyidir ?
15 20 dakika yürüyeceksiniz ilacın tamamen emilmesi için. evin içinde dolansaniz da olur
Burda okudum
2 tur attım
Yeterli mi ?
Dışına çıktı
Bilgilendirme yapılmadı merkezde
Sevgili arkadaşım. Dikkatimi çekti de son adet tarihine göre hamilelik takvimini hesaplayacaksin yani haftaya salı kalp atışını bile görebilirsin inşallah.4+ 3 olacak canım o gün 5. Hafta içinde olacağım dayanamadım çünkü hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor ister istemez tedirgin oldum gitmek istedim kalp atışı olmaz ama kese görünür diye düşünüyorum hem içimiz rahat etsin dedik.
Bende alttan muayene olmak istemiyorum artık ama bu seferde katlanacagim sanırım . İnşallah herşey yolundadır.
Ay güldürdünüz beni ya :) evin içinde attiysaniz 2 tur biraz daha atın en az bi 5 dk atın bari .
Birde ilacı iyice içeri sıkmak da önemli . İlacı sıktıktan sonra bir kaç dakika sıktığınız pozisyonda durun hemen ayağa kalkmayın . Sonrasında en az 10 dakika hareket edin .
Bekleyince vakit geçmiyor gibi görünüyor cnm ama bi bakıyosun o beklenen gün gelmiş hepsi sürecimizin bi parçası Allahın izniyle inşallah hayırlı haberlerini alıcaz içime pozitif doğuyorBugün de bitti kaldı 4 :) iyice sabırsızlandım vakit geçmiyor sürekli burdayım kötü haber alınca da üzülüyorum içim kararıyor Allah yardımcımız olsun
Sevgili arkadaşım. Dikkatimi çekti de son adet tarihine göre hamilelik takvimini hesaplayacaksin yani haftaya salı kalp atışını bile görebilirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?