Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugünngörüştük semra hanımla bi sebebi yok 100 de 100 değil hiçbişey dedi

Cok gecmis olsun cnm rabbim bir daha yasatmasin tez zamanda yavrunu kucagina al insallah.
Bir sey merak ettim pgt li embriyolardi demissin bu yeni genetik test ngs mi ? Yoksa pgt önceden yapilan arastirmamiydi.

Lekelenme varsa git tabikii. Memorialda ki hemşireye özellikle sormuştum vajinal ultrasonda sıkıtı olur mu hayır hiç bi sakıncası yom demişti. Gönlünü ferah tut belki son renglinden kalanlardır. Haber ver bizede.

Aşırı bir şey olmayınca çok stres yapmadım ama yine de oluyor işte ister istemez . İçimi rahatlattınız sağol canım . Haber veririm ..

Bencede drlar hep en kötüsünü söylüyor cnm peki senin 5aa kalitesinde embriyon varken 6aa neden transfer edildi

Bencede drlar hep en kötüsünü söylüyor cnm peki senin 5aa kalitesinde embriyon varken 6aa neden transfer edildi
6AA en iyisi dedi embriyolog .. 5.gün 5AA olan embriyo biyopsi alındıktan sonra gelişim göstermeye devam etmiş kabuğundan çıkmış öyle bişeyler dedi ondan 6AA olanı çözdük dedi

6AA en iyisi dedi embriyolog .. 5.gün 5AA olan embriyo biyopsi alındıktan sonra gelişim göstermeye devam etmiş kabuğundan çıkmış öyle bişeyler dedi ondan 6AA olanı çözdük dedi
Onlar bizim için en iyisi neyse onu uyguluyorlar zaten demekki bir bildikleri var cnm sen içini ferah tut inşallah herşey güzel olucak

Onlar bizim için en iyisi neyse onu uyguluyorlar zaten demekki bir bildikleri var cnm sen içini ferah tut inşallah herşey güzel olucak
Bugün de bitti kaldı 4 :) iyice sabırsızlandım vakit geçmiyor sürekli burdayım kötü haber alınca da üzülüyorum içim kararıyor Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar

Cirinone jel nasıl kullanılır?
Kullandıktan sonra yatmak mı ?
Kalkıp yürümek mi iyidir ?

Burda okudum
2 tur attım
Yeterli mi ?
Dışına çıktı
Bilgilendirme yapılmadı merkezde

Ay güldürdünüz beni ya :) evin içinde attiysaniz 2 tur biraz daha atın en az bi 5 dk atın bari .

Birde ilacı iyice içeri sıkmak da önemli . İlacı sıktıktan sonra bir kaç dakika sıktığınız pozisyonda durun hemen ayağa kalkmayın . Sonrasında en az 10 dakika hareket edin .

Sevgili arkadaşım. Dikkatimi çekti de son adet tarihine göre hamilelik takvimini hesaplayacaksin yani haftaya salı kalp atışını bile görebilirsin inşallah.

Ya acemi olmak ne zormuş
Kusura bakmayın lütfen
Teşekkür ederim

Bugün de bitti kaldı 4 :) iyice sabırsızlandım vakit geçmiyor sürekli burdayım kötü haber alınca da üzülüyorum içim kararıyor Allah yardımcımız olsun
Bekleyince vakit geçmiyor gibi görünüyor cnm ama bi bakıyosun o beklenen gün gelmiş hepsi sürecimizin bi parçası Allahın izniyle inşallah hayırlı haberlerini alıcaz içime pozitif doğuyor

Sevgili arkadaşım. Dikkatimi çekti de son adet tarihine göre hamilelik takvimini hesaplayacaksin yani haftaya salı kalp atışını bile görebilirsin inşallah.

Canım benim bu konuda kafam karıştı. Şöyle ki ben hesabımı yaparken son adet tarihimi baz almadım .
5. Gün embriyosu transfer oldu ya
5+ transferden sonraki gün sayısı olarak hesapladım . Yani bana mantıklı gelen bu oldu gidince net öğrenirim artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…