Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Son adet tarihine göre yapılıyor hesap başlangıçta. Zaten senin naturel olduğu için bu nettir başlangıç için. Sonrasında geriden giden ilerde olan olabiliyor o ayrı. Ama kese kalp atışı görmek için yapacağın hesabı oba göre yap yani :)

Şuan benim mantık çöktü beyin yandı :) Son adet tarihimle hesaplarsak 7. Hafta olacak gittiğimde . Ama benim beynim kabul etmiyor hala olamaz ki nasıl olsun hızlı mı gelişiyor vücuttaki doğal döllenme mi Çok uzun sürüyor o yüzden mi böyle hesaplanıyor nasıl oluyor . Ay valla beynim yandı :)

Kediligelin canım sen hesabını neye göre yapıyorsun . İlk kontrole gittiğinde 6+3 demiştin sanırım nasıl hesapladın yoksa dr un mu söyledi sana .

[
Grade 4 musun cnm benim dosyamda da grade 3 yaziyordu endometriosis. Bana transfer yapmayip ameliyat da yapabilirmis semra hanim oyle dedi kist yuzunden ama cikolata ksiti

QUOTE="Defrent, post: 54510351, member: 823136"]Evet ben varım . Hemde şiddetli tabir edilen cinsten. Çikolata kisti iki yumurtalıgimda da var . Bir tarafta ki 5 diğer tarafta irili ufaklı 3 tane .[/QUOTE]

Google dan tüp bebek gebelik takvimi hesaplama yaz bak :)

Cok gecmis olsun cnm rabbim bir daha yasatmasin tez zamanda yavrunu kucagina al insallah.
Bir sey merak ettim pgt li embriyolardi demissin bu yeni genetik test ngs mi ? Yoksa pgt önceden yapilan arastirmamiydi.
Ngsli embriyo cnm çok sağol inş bi daha böyle bişey yaşamadan sağlıkla alırız kucağımıza

[/QUOTE]

Semra hanımın bana yorumu şiddetli oldu . Dosyamda ayrıca bu konuya bakmadım .
Ameliyat derken kistleri mi alacagiz dedi . ?
Yoksa histeroskopi mi ?

Kzlar yeni düşük yaptm biliyosnz ve korunmadm üstüne kanamam olmadı ztn snrasında 6gün snra ilişki başladı bgn ağrılarm var rahmimde kasıklarımda bşyler geziniyo gbi olyo bşy oşablr mi bunu herkes yaşıyor mu hamilellğimde yaşamşym bunu ama ne zamannda hatrlamıyorm fıkır fıkır bşyler geziniyo içimde sanki

Daha yeni düşük yaptığın için adet görmeden yumurtlama olmaz cnm ama bi mucize olur inş

kızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya hamile olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile

Östorojeni etkiliyor mu bu kistler

Ostrojeni değil ama fsh ı çok kötü etkiliyor . Benim tedaviye başladığım da 11 yada 12 olmuştu fsh .

Ve yumurta azalıyor malesef rezervi etkiliyor . Yaşım 31 ama 3 adet yumurta toplandı benden . Bir tarafta hiç gelişmedi mesela .

Kistlerden görünmüyordu bile yumurtalar takibim bile çok zorlu geçti . Tupleri mi de yukarı doğru çekme yapmış yapisiklik tan dolayı vs. Vs. Sadece histeroskopi oldum Kistlere dokunmadı semra hanım . Ama kistlerin bulunduğu yerde önemli . Size kistleri alacağını mi söyledi

Çikolata kisti farklı oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…