Son adet tarihine göre yapılıyor hesap başlangıçta. Zaten senin naturel olduğu için bu nettir başlangıç için. Sonrasında geriden giden ilerde olan olabiliyor o ayrı. Ama kese kalp atışı görmek için yapacağın hesabı oba göre yap yani :)Canım benim bu konuda kafam karıştı. Şöyle ki ben hesabımı yaparken son adet tarihimi baz almadım .
5. Gün embriyosu transfer oldu ya
5+ transferden sonraki gün sayısı olarak hesapladım . Yani bana mantıklı gelen bu oldu gidince net öğrenirim artık .
Son adet tarihine göre yapılıyor hesap başlangıçta. Zaten senin naturel olduğu için bu nettir başlangıç için. Sonrasında geriden giden ilerde olan olabiliyor o ayrı. Ama kese kalp atışı görmek için yapacağın hesabı oba göre yap yani :)
Canım ya çok üzüldüm Allahım bidaha sınamasın. Tabi 100de 100 diye birsey yok ama insan yine dw bir neden arıyor malesefBugünngörüştük semra hanımla bi sebebi yok 100 de 100 değil hiçbişey dedi
Google dan tüp bebek gebelik takvimi hesaplama yaz bak :)Şuan benim mantık çöktü beyin yandı :) Son adet tarihimle hesaplarsak 7. Hafta olacak gittiğimde . Ama benim beynim kabul etmiyor hala olamaz ki nasıl olsun hızlı mı gelişiyor vücuttaki doğal döllenme mi Çok uzun sürüyor o yüzden mi böyle hesaplanıyor nasıl oluyor . Ay valla beynim yandı :)
Google dan tüp bebek gebelik takvimi hesaplama yaz bak :)
Ngsli embriyo cnm çok sağol inş bi daha böyle bişey yaşamadan sağlıkla alırız kucağımızaCok gecmis olsun cnm rabbim bir daha yasatmasin tez zamanda yavrunu kucagina al insallah.
Bir sey merak ettim pgt li embriyolardi demissin bu yeni genetik test ngs mi ? Yoksa pgt önceden yapilan arastirmamiydi.
Benimde normal basit kist çıkto 3 mm östorojen yüksek ise adetin 2.günü transfer iptal olucakmışBenim çikolata kistlerim var 3 tane.
Östorojeni etkiliyor mu bu kistlerEvet ben varım . Hemde şiddetli tabir edilen cinsten. Çikolata kisti iki yumurtalıgimda da var . Bir tarafta ki 5 diğer tarafta irili ufaklı 3 tane .
Ngs yapıldı cnm inş sağlıkla alırım düşükte zormuşCnm pgt dediğin ngs tekniği mi yapılmıştı inşallah bu denemende tutar ve sağlıkla kucağına alırsın
[/QUOTE][
Grade 4 musun cnm benim dosyamda da grade 3 yaziyordu endometriosis. Bana transfer yapmayip ameliyat da yapabilirmis semra hanim oyle dedi kist yuzunden ama cikolata ksiti
QUOTE="Defrent, post: 54510351, member: 823136"]Evet ben varım . Hemde şiddetli tabir edilen cinsten. Çikolata kisti iki yumurtalıgimda da var . Bir tarafta ki 5 diğer tarafta irili ufaklı 3 tane .
Amin inş kimsyi evladıyla imtihan etmesin RabbimCanım inşallah bu son üzüntün olsun . Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah.
Enson kendime dua yazdırdım valla tıbben bişey yoksa bi de maneviyata yönelip çare arayayım dedimCanım ya çok üzüldüm Allahım bidaha sınamasın. Tabi 100de 100 diye birsey yok ama insan yine dw bir neden arıyor malesef
Daha yeni düşük yaptığın için adet görmeden yumurtlama olmaz cnm ama bi mucize olur inşKzlar yeni düşük yaptm biliyosnz ve korunmadm üstüne kanamam olmadı ztn snrasında 6gün snra ilişki başladı bgn ağrılarm var rahmimde kasıklarımda bşyler geziniyo gbi olyo bşy oşablr mi bunu herkes yaşıyor mu hamilellğimde yaşamşym bunu ama ne zamannda hatrlamıyorm fıkır fıkır bşyler geziniyo içimde sanki
Yk cnm düşükten snra iki hafta içinde yumurtlama oluyormuş doktorm normalde olmasada bu dönemde olablr dedi ve nettede yzıyoDaha yeni düşük yaptığın için adet görmeden yumurtlama olmaz cnm ama bi mucize olur inş
Östorojeni etkiliyor mu bu kistler
Çikolata kisti farklı oluyor sanırımOstrojeni değil ama fsh ı çok kötü etkiliyor . Benim tedaviye başladığım da 11 yada 12 olmuştu fsh .
Ve yumurta azalıyor malesef rezervi etkiliyor . Yaşım 31 ama 3 adet yumurta toplandı benden . Bir tarafta hiç gelişmedi mesela .
Kistlerden görünmüyordu bile yumurtalar takibim bile çok zorlu geçti . Tupleri mi de yukarı doğru çekme yapmış yapisiklik tan dolayı vs. Vs. Sadece histeroskopi oldum Kistlere dokunmadı semra hanım . Ama kistlerin bulunduğu yerde önemli . Size kistleri alacağını mi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?