Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben şok :) yani bu kısma gelmeyince hiç arastirmamistim bu konuları . Yine beni aydınlattın canım benim teşekkür ederim akşam akşam uğraştirdim seni de . Ama şaka gibi yaa :)
Estagfirullah :) ben her adet olduğumda önce üzülüp sonra bu ay hamile kalirsam muhtemel doğum tarihi nedir diye hesap yapan bi deli olduğum için :)
Henüz ulaşamadığım levelar konusunda ben de fazlasıyla cahilim :) Bundan sonra sen bana ve arkadan gelenlere yol göstereceksin inşallah. Hayırla sağlıkla devam eder kucağına alırsın inşallah.

İnan bende tam tersi hiç buralara bakmiyordum daha önce hiç tarih hesaplamadim zaten çok da belli oldu bilmediğim :)
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim ..Emin ol dualarimdasin aklımdasın Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah ..

Kediligelin canım sen hesabını neye göre yapıyorsun . İlk kontrole gittiğinde 6+3 demiştin sanırım nasıl hesapladın yoksa dr un mu söyledi sana .
Günaydın canım. Ben son reglime göre hesapladım. Ama bana transfer tarihini 2 hafta hesap et demişlerdi şöyle 31 ekim transfer tarihim o günü 2 hafta olarak alınca bugüne 14+2 yapıyor. Son adet tarihime göre de aynı hesap çıkıyor. Ultrason ölçümünde 7+1 çıkmıştı 5 gün fark vardı. O fark hala var.

Kesin bir bilgi olarak söylüyorum eger 3. Gun embriyosu transfer edilirse transferin oldugu gun 17 günlük hamile oluyorsunuz 5. Gun embriyosu transfer edilirse 19 günlük hamile oluyorsunuz bu sekilde hesap edin. Ben kizimdaki gebeligimde çok merak edio doktoruma sormustum bu sekilde cevap vermişti. Mantikli olanda budur gebelik hesaplari 28 gunluk adet dongusunden hesaplanir 28 gunluk dongude 14. Gun yunurrlama olur embruyo 5. Gune geldigimde 19. Gun olur bu sekilde hesaplama yaparsaniz cok daha net olur.

Enson kendime dua yazdırdım valla tıbben bişey yoksa bi de maneviyata yönelip çare arayayım dedim
Canım bana da cok kisi dedi sübyan muskası vs diye ama bilemedim. Cünkü istanbuldaki hocaların çogu insanların duygularından para kazanmaya calısıyorlar sanki. (not burda yazdım ama dogru mu degilmi bilmiyorum kızlar sadece duyumlar var)

Semra hanımın bana yorumu şiddetli oldu . Dosyamda ayrıca bu konuya bakmadım .
Ameliyat derken kistleri mi alacagiz dedi . ?
Yoksa histeroskopi mi ?[/QUOTE]
Laroskopi dedi benim tupun icinde olabilir

Haklısın çünkü memorialden bi arkadaşıma sende sübyan var diyip 1000 dolar istediler ama benim gittiğim hoca hiç para istemedi bizde vermedik yani benden maddi olarak bişey kazanmadı ama eğer sağ salim alırsam kucağıma ömür boyu duamda olcak

Canım eğer var olduğuna inanıyorsan kendin düşük dualarını oku birde şunu duymuştum sıbyan duası dedikleri felak nas ihlas mış tabi bende doğruluğundan emin değilim .. transferden sonra bol bol Ya Mubdi çekebilirsiniz

Hepsini her 2 gebeliğimde de yaptım asla ayetelkürsisiz felak nas okumadan ne yattım ne yataktan çıktım sürekli ya mübdi çektim ama sübyan daha farklı galiba gerçi bi sonrakinde ne olcak bilmiyorum ama bir de dua takip denemekte fayda var

Ngsli embriyo cnm çok sağol inş bi daha böyle bişey yaşamadan sağlıkla alırız kucağımıza

Kusura bakma hatirlatmak istemiyorum ama 26 haftalik kaybettigin kizinda mi ngs yapildi ben de ayni tarihlerde 5 aylik ikizlerimi kaybettim ama o zaman hastanede ngs yoktu achh testi ve pgt vardi bende yaptirmamistim sonra sebebsiz erken suyum geldi ksybettim.simdi yeni deneme yapildi ve ngs icin 7-8 aydir bu uygulamanin basladigini söylediler o yüzden kafam karisti gerçi hiç bir seyin garantisi yok rabbim ol diyecek olacak gerisi hikaye.

Arkadaşlar merhaba cmt inş opu işlemim olacak. Hastanede 2-3 saat kalınıyormuş heralde. İşlem sonrası odaya mı geçiliyor. Yanımda götürmem gereken kıyfafet vs önereceğiniz bişey var mı? Ağrı sızı olmaması için öncesinde tavsiye fln?

canım işlem sonrası odada dinlenıyorsun ayrıyetten götürmen gereken birsey yok sadece o gün makyaj yapma ve koku sıkma ... bende çok yumurta toplanmasına rağmen çok hafif ağrı oldu ertesi günde geçti... çok ağrı olmuyor cnm

Estağfirullah cnm ne kusuru onda hiçbişey yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…