- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Ben tam tersini biliyordum ama Allah ol derse olmucak şey yok :)Yk cnm düşükten snra iki hafta içinde yumurtlama oluyormuş doktorm normalde olmasada bu dönemde olablr dedi ve nettede yzıyo
Çikolata kisti farklı oluyor sanırım
Doğru diyosn cnm arkadaşm adrt olmadan hemen tekrar hamile kaldı düşükten snra allah istesn ytrBen tam tersini biliyordum ama Allah ol derse olmucak şey yok :)
Estagfirullah :) ben her adet olduğumda önce üzülüp sonra bu ay hamile kalirsam muhtemel doğum tarihi nedir diye hesap yapan bi deli olduğum için :)Ben şok :) yani bu kısma gelmeyince hiç arastirmamistim bu konuları . Yine beni aydınlattın canım benim teşekkür ederim akşam akşam uğraştirdim seni de . Ama şaka gibi yaa :)
Estagfirullah :) ben her adet olduğumda önce üzülüp sonra bu ay hamile kalirsam muhtemel doğum tarihi nedir diye hesap yapan bi deli olduğum için :)
Henüz ulaşamadığım levelar konusunda ben de fazlasıyla cahilim :) Bundan sonra sen bana ve arkadan gelenlere yol göstereceksin inşallah. Hayırla sağlıkla devam eder kucağına alırsın inşallah.
Günaydın canım. Ben son reglime göre hesapladım. Ama bana transfer tarihini 2 hafta hesap et demişlerdi şöyle 31 ekim transfer tarihim o günü 2 hafta olarak alınca bugüne 14+2 yapıyor. Son adet tarihime göre de aynı hesap çıkıyor. Ultrason ölçümünde 7+1 çıkmıştı 5 gün fark vardı. O fark hala var.Kediligelin canım sen hesabını neye göre yapıyorsun . İlk kontrole gittiğinde 6+3 demiştin sanırım nasıl hesapladın yoksa dr un mu söyledi sana .
Canım bana da cok kisi dedi sübyan muskası vs diye ama bilemedim. Cünkü istanbuldaki hocaların çogu insanların duygularından para kazanmaya calısıyorlar sanki. (not burda yazdım ama dogru mu degilmi bilmiyorum kızlar sadece duyumlar var)Enson kendime dua yazdırdım valla tıbben bişey yoksa bi de maneviyata yönelip çare arayayım dedim
Haklısın çünkü memorialden bi arkadaşıma sende sübyan var diyip 1000 dolar istediler ama benim gittiğim hoca hiç para istemedi bizde vermedik yani benden maddi olarak bişey kazanmadı ama eğer sağ salim alırsam kucağıma ömür boyu duamda olcakCanım bana da cok kisi dedi sübyan muskası vs diye ama bilemedim. Cünkü istanbuldaki hocaların çogu insanların duygularından para kazanmaya calısıyorlar sanki. (not burda yazdım ama dogru mu degilmi bilmiyorum kızlar sadece duyumlar var)
Canım eğer var olduğuna inanıyorsan kendin düşük dualarını oku birde şunu duymuştum sıbyan duası dedikleri felak nas ihlas mış tabi bende doğruluğundan emin değilim .. transferden sonra bol bol Ya Mubdi çekebilirsinizCanım bana da cok kisi dedi sübyan muskası vs diye ama bilemedim. Cünkü istanbuldaki hocaların çogu insanların duygularından para kazanmaya calısıyorlar sanki. (not burda yazdım ama dogru mu degilmi bilmiyorum kızlar sadece duyumlar var)
Hepsini her 2 gebeliğimde de yaptım asla ayetelkürsisiz felak nas okumadan ne yattım ne yataktan çıktım sürekli ya mübdi çektim ama sübyan daha farklı galiba gerçi bi sonrakinde ne olcak bilmiyorum ama bir de dua takip denemekte fayda varCanım eğer var olduğuna inanıyorsan kendin düşük dualarını oku birde şunu duymuştum sıbyan duası dedikleri felak nas ihlas mış tabi bende doğruluğundan emin değilim .. transferden sonra bol bol Ya Mubdi çekebilirsiniz
Ngsli embriyo cnm çok sağol inş bi daha böyle bişey yaşamadan sağlıkla alırız kucağımıza
canım işlem sonrası odada dinlenıyorsun ayrıyetten götürmen gereken birsey yok sadece o gün makyaj yapma ve koku sıkma ... bende çok yumurta toplanmasına rağmen çok hafif ağrı oldu ertesi günde geçti... çok ağrı olmuyor cnmArkadaşlar merhaba cmt inş opu işlemim olacak. Hastanede 2-3 saat kalınıyormuş heralde. İşlem sonrası odaya mı geçiliyor. Yanımda götürmem gereken kıyfafet vs önereceğiniz bişey var mı? Ağrı sızı olmaması için öncesinde tavsiye fln?
Estağfirullah cnm ne kusuru onda hiçbişey yapılmadıKusura bakma hatirlatmak istemiyorum ama 26 haftalik kaybettigin kizinda mi ngs yapildi ben de ayni tarihlerde 5 aylik ikizlerimi kaybettim ama o zaman hastanede ngs yoktu achh testi ve pgt vardi bende yaptirmamistim sonra sebebsiz erken suyum geldi ksybettim.simdi yeni deneme yapildi ve ngs icin 7-8 aydir bu uygulamanin basladigini söylediler o yüzden kafam karisti gerçi hiç bir seyin garantisi yok rabbim ol diyecek olacak gerisi hikaye.
Estağfirullah cnm ne kusuru onda hiçbişey yapılmadı
Dün test günüydü. Pazartesi girmiş en son siteye. Hayırlısı... İnşallah güzel haberlerle gelir aramıza. Bundan sonra rast gider her şeyi. Çok badirelerden geçti. Allah yardımcısı/yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?