Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Belki etiketimizi görür cevap veririr. Sen nasılsın? Yeni süreç başladı mı?

çok az kalmış çok heyecanlı inşallah rabbim yüzünü güldürür
ewt bende heyacanlıyım dün çatlatma iğnesi vuruldum dünü değerlendirdim,buğünüde değerlendireyim, yarınıda değerlendiririm muhtemelen boş geçirmeyecegım hangisinin tutacaği bellı olmaz :))

ewt bende heyacanlıyım dün çatlatma iğnesi vuruldum dünü değerlendirdim,buğünüde değerlendireyim, yarınıda değerlendiririm muhtemelen boş geçirmeyecegım hangisinin tutacaği bellı olmaz :))
Durmak yok yola devam transferden sonra izin aldın mı dinlenecek misin?

inş cnm dün çatlatma iğnesi vuruldum, ilk tedavi olduğumuz zamanlar aklıma geldi tuhaf oldum inş bu son olur :)
Bende transferden iki gün önce ilişkiye girmiştim . Spermin rahmi gebelige alistirdigi söylenmişti . Hatta transferden 48 saat sonra da ilişki olması faydalı denmişti ama onu yapmadım :) inşallah bundan sonra keseyi gördün mü diye sorarım sana canım

Durmak yok yola devam transferden sonra izin aldın mı dinlenecek misin?
cnm aslında o konuda kafam karışık rapor zor veriyorlar ama en azından 3 günlük rapor alabılırmıyım diyorum?
sonra diyorum kı hiç uğraşma izin yaz... ama aklıma yaaa tutmazsa yeni tedavi denemek zorunda kalırsam yada hamile kalırsam ve izne ihtiyaç olursa aklımda delı sorular

Bebeği hissetmeye başladın mı acaba? çok merak ediyorum ne zaman hissedicez?
Evet canım hissediyorum çok şükür 15.haftadan beri hissediyorum.başta böyle çok hafif kelebek kanadı gibi ama şimdi acıtıyor bazen kasiga doğru vuruyor. Kaçıncı haftadasin

inş cnm
bende üst üste 3 gün ilişkı sonra birde pazar günü ilişkı düşünüyorum bakalım ne olacak :)

Canım ben 6.gün ise başlamıştım sende salıdan cumaya kadar rapor al bence

Canım ben 6.gün ise başlamıştım sende salıdan cumaya kadar rapor al bence
cnm memorial en fazla 3 gün rapor veriyor salı günü transfer olursa cuma günü işe başlamak zorundayım sonra haftasonu tatili ama bilemedim... eğer aile hekimini ayarlıyabılırsem ona 4 gün yazdıracagım

Evet canım hissediyorum çok şükür 15.haftadan beri hissediyorum.başta böyle çok hafif kelebek kanadı gibi ama şimdi acıtıyor bazen kasiga doğru vuruyor. Kaçıncı haftadasin
NEdennnnn ben hiissedemiyorummmmmmm bende 15 oldum. Hafta başından beri bulantım, kusmam yok çok şükür ilaçlarıda bıraktım. Ama sanki göbek içeri kaçtı hiç bişi yok acaba bişey mi oldu ya çok panikledim.

cnm memorial en fazla 3 gün rapor veriyor salı günü transfer olursa cuma günü işe başlamak zorundayım sonra haftasonu tatili ama bilemedim... eğer aile hekimini ayarlıyabılırsem ona 4 gün yazdıracagım
Üç gün alırsın olmadı bir günde sevk alırsın sağlık ocağından . Hep yatma arada yürü hep aynı pozisyonda kalma . Işin rahatsa sen bilirsin git bir gün . Bu arada benim transferde salı günüydü bana uğur getirdi inşallah sana da getirsin canım

Ben nasıl olsa tutmaz deyip işe dönmüştüm hemen sadece o gün dinlendim galiba.

cnm kötü düşünme çoğu kadın 20. haftada hissediyor

Baktım da benimki salıymış S sinkar inşallah sana da uğurlu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…