- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Belki etiketimizi görür cevap veririr. Sen nasılsın? Yeni süreç başladı mı?Dün test günüydü. Pazartesi girmiş en son siteye. Hayırlısı... İnşallah güzel haberlerle gelir aramıza. Bundan sonra rast gider her şeyi. Çok badirelerden geçti. Allah yardımcısı/yardımcımız olsun.
cnm bende bilmiyorum özelden yazdım, burdan da birkaç defa etiketledım ama cvp yazmadı... inş hersey yolundadır çok merak ediyoruz kendisini, duy sesimizi... B BiYesilBiKahve ....
slm cnm transfere hazırlanıyorum bende salı günü transferım var :) sen ne yaptın?
çok az kalmış çok heyecanlıslm cnm transfere hazırlanıyorum bende salı günü transferım var :) sen ne yaptın?
Ben bildiğin gibi canım . Az kalmış hadi inşallah Rabbim nasip etsin bu embriyo büyüsün bebis olsun sana inşallahslm cnm transfere hazırlanıyorum bende salı günü transferım var :) sen ne yaptın?
ewt bende heyacanlıyım dün çatlatma iğnesi vuruldum dünü değerlendirdim,buğünüde değerlendireyim, yarınıda değerlendiririm muhtemelen boş geçirmeyecegım hangisinin tutacaği bellı olmaz :))çok az kalmış çok heyecanlıinşallah rabbim yüzünü güldürür
inş cnm dün çatlatma iğnesi vuruldum, ilk tedavi olduğumuz zamanlar aklıma geldi tuhaf oldum inş bu son olur :)Ben bildiğin gibi canım . Az kalmış hadi inşallah Rabbim nasip etsin bu embriyo büyüsün bebis olsun sana inşallah
Durmak yok yola devamewt bende heyacanlıyım dün çatlatma iğnesi vuruldum dünü değerlendirdim,buğünüde değerlendireyim, yarınıda değerlendiririm muhtemelen boş geçirmeyecegım hangisinin tutacaği bellı olmaz :))
Bende transferden iki gün önce ilişkiye girmiştim . Spermin rahmi gebelige alistirdigi söylenmişti . Hatta transferden 48 saat sonra da ilişki olması faydalı denmişti ama onu yapmadım :) inşallah bundan sonra keseyi gördün mü diye sorarım sana canıminş cnm dün çatlatma iğnesi vuruldum, ilk tedavi olduğumuz zamanlar aklıma geldi tuhaf oldum inş bu son olur :)
Bebeği hissetmeye başladın mı acaba? çok merak ediyorum ne zaman hissedicez?
cnm aslında o konuda kafam karışık rapor zor veriyorlar ama en azından 3 günlük rapor alabılırmıyım diyorum?Durmak yok yola devamtransferden sonra izin aldın mı dinlenecek misin?
Evet canım hissediyorum çok şükür 15.haftadan beri hissediyorum.başta böyle çok hafif kelebek kanadı gibi ama şimdi acıtıyor bazen kasiga doğru vuruyor. Kaçıncı haftadasinBebeği hissetmeye başladın mı acaba? çok merak ediyorum ne zaman hissedicez?
inş cnmBende transferden iki gün önce ilişkiye girmiştim . Spermin rahmi gebelige alistirdigi söylenmişti . Hatta transferden 48 saat sonra da ilişki olması faydalı denmişti ama onu yapmadım :) inşallah bundan sonra keseyi gördün mü diye sorarım sana canım
Canım ben 6.gün ise başlamıştım sende salıdan cumaya kadar rapor al bencecnm aslında o konuda kafam karışık rapor zor veriyorlar ama en azından 3 günlük rapor alabılırmıyım diyorum?
sonra diyorum kı hiç uğraşma izin yaz... ama aklıma yaaa tutmazsa yeni tedavi denemek zorunda kalırsam yada hamile kalırsam ve izne ihtiyaç olursa aklımda delı sorular
cnm memorial en fazla 3 gün rapor veriyor salı günü transfer olursa cuma günü işe başlamak zorundayım sonra haftasonu tatili ama bilemedim... eğer aile hekimini ayarlıyabılırsem ona 4 gün yazdıracagımCanım ben 6.gün ise başlamıştım sende salıdan cumaya kadar rapor al bence
NEdennnnn ben hiissedemiyorummmmmmm bende 15 oldum. Hafta başından beri bulantım, kusmam yok çok şükür ilaçlarıda bıraktım. Ama sanki göbek içeri kaçtı hiç bişi yok acaba bişey mi oldu ya çok panikledim.Evet canım hissediyorum çok şükür 15.haftadan beri hissediyorum.başta böyle çok hafif kelebek kanadı gibi ama şimdi acıtıyor bazen kasiga doğru vuruyor. Kaçıncı haftadasin
Üç gün alırsın olmadı bir günde sevk alırsın sağlık ocağından . Hep yatma arada yürü hep aynı pozisyonda kalma . Işin rahatsa sen bilirsin git bir gün . Bu arada benim transferde salı günüydü bana uğur getirdi inşallah sana da getirsin canımcnm memorial en fazla 3 gün rapor veriyor salı günü transfer olursa cuma günü işe başlamak zorundayım sonra haftasonu tatili ama bilemedim... eğer aile hekimini ayarlıyabılırsem ona 4 gün yazdıracagım
Ben nasıl olsa tutmaz deyip işe dönmüştüm hemen sadece o gün dinlendim galiba.cnm memorial en fazla 3 gün rapor veriyor salı günü transfer olursa cuma günü işe başlamak zorundayım sonra haftasonu tatili ama bilemedim... eğer aile hekimini ayarlıyabılırsem ona 4 gün yazdıracagım
cnm kötü düşünme çoğu kadın 20. haftada hissediyorNEdennnnn ben hiissedemiyorummmmmmm bende 15 oldum. Hafta başından beri bulantım, kusmam yok çok şükür ilaçlarıda bıraktım. Ama sanki göbek içeri kaçtı hiç bişi yok acaba bişey mi oldu ya çok panikledim.
Baktım da benimki salıymış S sinkar inşallah sana da uğurlu gelir.Üç gün alırsın olmadı bir günde sevk alırsın sağlık ocağından . Hep yatma arada yürü hep aynı pozisyonda kalma . Işin rahatsa sen bilirsin git bir gün . Bu arada benim transferde salı günüydü bana uğur getirdi inşallah sana da getirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?