Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hissetmeyen çok kişi var ilk gebeliklerde geç hissedilebiliyormus 22.haftada hisseden bile var. Kontrollerinde bebek gelişimi normalse hiç korkma . Daha erken . Karnın hiç cikmadiysa iç karnın geniştir

Ben nasıl olsa tutmaz deyip işe dönmüştüm hemen sadece o gün dinlendim galiba.
aslında doktorlarda sadece o gün dinlensenız yeterlı diyor ama ben ne bileyim biraz kendimi şımartayım dengelı besleneyım diye evde geçirmek istiyorum o süreci ... işten eve gelınce pert oluyorum canım hiçbirsey yapmak istemıyor... evde kendimi daha pozitif hissedeceğimi düşünüyorum...

İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Belki etiketimizi görür cevap veririr. Sen nasılsın? Yeni süreç başladı mı?
Transfer surecine girdiğinden beri arada girip mesajlarına bakıyordu sadece. Sayfaya girmiyordu. Bence de mantıklı bu durum. İnşallah bu sefer her şey gönlünce olur gönlü güzel arkadaşımızın.
Benim henüz süreç başlamadı. Mart gibi düşünüyoruz ama belki şubat da olur bilemiyorum. Memleketteyim ben de önüm arkam sağım solum ya hamile ya taze bebek. İyi bir muhasebe fırsatı oluyor burda olmak bana. Bebeğim olmasa da şükredecek ne kadar çok şeyim olduğunu tekrar tekrar tefekkür edebiliyorum. Hayırlısı artık.
Sayfada hamilelik muhabbetleri okumak da çok tatlı oluyor xra221 :)
@sinkar darısı başına hadi inşallah az kalmış :)

Sağol cnm inş. Rabbim hepimize nasip etsin inş

Kızlar bşy sorcam yumurtlama döneminde idrara sık çkma olur mu unuttm gtti dşükle berlkte herşey gitti sanki beynmden eskileri hatrlamıyorm

Çok sağol canım. Size de dua ediyorum. Takma isimlerinizle Rabbim onlarada nasip et diye . Zor bir imtihan gerçekten. Inşallah beni de tamamına erdirsin

Tabiki şükrdecek çok şeyin- çok şeyimiz var en başta nefes alabildiğimiz sağlıklı olduğumuz için umutlarımız için. Memeleket havası iyi gelir şimdi güzel doping olur kafa dağıtılır. İnşallah son tedavi olur Rabbim çifter çifter doldurur kucağını sağlıklı , hayırlı evlatlar ile. Seneye bu zamanlar bebeklerimizin yaramazlıklarını, kaç dişi çıktığını, gazlarını konuşuruz inşallah hep birlikte. Umarım kimsenin kalbini kırmamışımdır onları yazarken sonradan bende düşündüm gereksiz mi oldu acaba dedim. Bir hatam olduysa affalo

Kizlar ben anlamadim simdi gonal f kullanirken opu dan once sonra filan cinsel iliski yasak mi degil mi? Doktorlar bir sey demedi hemsire de soyler onlar sana dedi sormaya da utandim

Kizlar ben anlamadim simdi gonal f kullanirken opu dan once sonra filan cinsel iliski yasak mi degil mi? Doktorlar bir sey demedi hemsire de soyler onlar sana dedi sormaya da utandim
Cnm opuya 4_5 gün kala ilişkiye girme eşinin perhizi için. Diğer zamanlar girebilirsin bir sakıncası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…