Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm ağrm sancm kanamam yktu smdi başladı ve korkutuyo bnce kasmam gayet normal bir dış gebelk yaşadm tüpüm alndı iç kanamadan ölcektm nerdeyse smdide düşük kolay dgl yaşadklatmz korku hep var malesef
Bende düşük yaptım adet oluyorsundur sen dış gebelik yaşadın bende 27 haftalık kayıp yaşadım ama sen kanamadan ziyade yumurtlamam mi oluyo diye kendini strese sokuyorsun

Bende düşük yaptım adet oluyorsundur sen dış gebelik yaşadın bende 27 haftalık kayıp yaşadım ama sen kanamadan ziyade yumurtlamam mi oluyo diye kendini strese sokuyorsun
Cnm ağrm sancm kanamam yktu smdi başladı ve korkutuyo bnce kasmam gayet normal bir dış gebelk yaşadm tüpüm alndı iç kanamadan ölcektm nerdeyse smdide düşük kolay dgl yaşadklatmz korku hep var malesef
Relax olsan herşey daha kolay olur diye diyorum

Relax olsan herşey daha kolay olur diye diyorum
Doktormla knştm adrt bu kdr çank olmaz fazlalaşrsa parça düşerse hmn gel ddi tmm cnm saolasn cvbn için ddgm gbi kolay şeyler yaşamyoz herşey korkutuyo demek istedgn yumurtlamada ağrı olur ya leke gelir mi yksa rahm yumurtlamadan dolayı hareketlendği için mi geldi blmyrm çnkü ama öğrendm inş allahm köyü şeyler yaşatmasn hçbrmize

Bugun benim gonal f le 8. Gunum yarin muaynem var opu ne zaman olacak ki? Hic bilgi vermediler. Esim opu gunu mu sperm verecek. Ona gore 4 gunu ayarlamasi geeemmiyor mu? Bana simdi yarin 2 gun sonra opu derler mi?

Kızlar sanırım mantar oldum acayip yanma var. Yarin doktora gideceğim. Bu adetimle dondurulmuş tedaviye başlayacaktık yaklaşık bi 10 gun sonra falan. Eğer mantar olmuşsam doktorun verdiği ilaçları kullanayim mi memoriale mi danışayım. Ilaclar tedavime engel olur mu napayım bilemedim.

Bana extra ilaç kullanımında mutlaka bize sorun ağrı kesici olsa bile demişlerdi ... geçmiş olsun canım

Bugun benim gonal f le 8. Gunum yarin muaynem var opu ne zaman olacak ki? Hic bilgi vermediler. Esim opu gunu mu sperm verecek. Ona gore 4 gunu ayarlamasi geeemmiyor mu? Bana simdi yarin 2 gun sonra opu derler mi?
Opudan önce çatlatma iğnesi var zaten canım sen yarın muayene de sor yine de

Amin inş cnm bi dahayaşstöasın Allah sağ salim kucağımıza alıp sağlıkla büyüteceğimiz evlatlarımız olsun tez zamanda

Estagfirullah :) Tüm samimiyetimle yazdım. Hamile kaldıktan sonra çoğu kişi sayfayı terkettiğı için, burda yazan hamileleri seviyorum takdir ediyorum. Sayılarınız artsın inşallah :)

Canım benim 13. günde opu olmuştu. Genelde 12. ya da 13. günde opu oluyor tabii herkesin durumuna göre değişir. Eşinin bugün ya da en geç yarın perhize başlaması gerek. Ama sen yine de yarın muayeneye gittiğinde sor. Yanlış bir şey söylemek istemem.

11 gun ilac mi kullandin canim?

Kızlar psikolojim çok bozuk herseyi ve herkesi kafaya takiyorim. Sinirli ağlak ve takıntılı biri oldum. Eşim psikologa gitmemi de istemiyor sizce ne yapmaliyim ...

Kızlar psikolojim çok bozuk herseyi ve herkesi kafaya takiyorim. Sinirli ağlak ve takıntılı biri oldum. Eşim psikologa gitmemi de istemiyor sizce ne yapmaliyim ...
Elinin yatkın olduğu bir kursa yazılabilirsin hobi uğraş iyi gelir .. ayrıca canını sıkan insanlar varsa onlara müsade etme anladıkları dilden konuş .. Ah bu insanlar niye rahat bırakmazlar bizi ..

Açıkçası istanbulda yeni sayilirim ve eşim biraz ters oyle yanlız disari cikaran bir tip degil o yuzden kursa falan gidemem. Ben kendi adima insanlarla fazla iliski içine girmeme karari aldim şu anki dusuncem bu en iyisi hiç konusmamak....sesizlik en iyissi cunku dirdir eden biri oldum.

Iste buraya giriyorum arastiriyorum falan size yaziyorum sizin yazdiklarini okuyorum olumlu olan arkadaslari gorunce sevinçten olumsuz oldugunda uzuntuden agliyorum yani bu aralar herseye agliyorum..

Görüşmek konuşmak zorunda olduğun kişiler değilse tabiki koy mesafeni .. Allah yardımcın olsun canım inşallah ..

Iste buraya giriyorum arastiriyorum falan size yaziyorum sizin yazdiklarini okuyorum olumlu olan arkadaslari gorunce sevinçten olumsuz oldugunda uzuntuden agliyorum yani bu aralar herseye agliyorum..
Canım sen hangi aşamadaydın ben dikkatsiz takipçiyim bu tüp tedavi çıktığından beri benimde öyle sıkıntım var konuştuğumu bile unutuyorum

Amin cumlemize canim nasil gidiyor bu arada
İyiyim çok şükür pazarı bekliyorum sabırsızlıkla.. aşırı derecede pozitif hissediyorum negatifse ne yapacağım hiç bilmiyorum erken gebelik testi de aldım cmtsi onu da yapabilirim bilmiyorum .. genel anlamda iyiyim şükürler olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…