- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
Söyle söyleyim ben o gün taksiyle gittim yumurta toplamaya planımız tekrar taksiyle Pendik’e dönmekti ama düşün ne ağrı ne birşey hafif sersemlik vardı ama benim ısrarımla metrobüse bindik eşimle Kadıköy’e kadar gittik sorunsuzArkadaşlar merhaba cmt inş opu işlemim olacak. Hastanede 2-3 saat kalınıyormuş heralde. İşlem sonrası odaya mı geçiliyor. Yanımda götürmem gereken kıyfafet vs önereceğiniz bişey var mı? Ağrı sızı olmaması için öncesinde tavsiye fln?
A tamam hatırladım canım .. İnşallah sizin için en iyi yeri bulursun ve olumlu sonuç alırsın6. Tedavi için yer arastiriyor pgt olumlu gelmedi 1 tane mozaik embriyom var ve telefonda çok olumlu konuşmadılar bende erkek faktorunde iyi olan merkez ariyorum.
İnşallah canım umarım faydalı olurHaklısın çünkü memorialden bi arkadaşıma sende sübyan var diyip 1000 dolar istediler ama benim gittiğim hoca hiç para istemedi bizde vermedik yani benden maddi olarak bişey kazanmadı ama eğer sağ salim alırsam kucağıma ömür boyu duamda olcak
Canım ya bunları bilmiyordum hepsini araştırıp yapacagım. Bu sefer manevi olarak da elimden geleni yapmak istiyorum.Canım eğer var olduğuna inanıyorsan kendin düşük dualarını oku birde şunu duymuştum sıbyan duası dedikleri felak nas ihlas mış tabi bende doğruluğundan emin değilim .. transferden sonra bol bol Ya Mubdi çekebilirsiniz
bahcecıye erkek ınfertılıtesınde ıyı dıyorlardı6. Tedavi için yer arastiriyor pgt olumlu gelmedi 1 tane mozaik embriyom var ve telefonda çok olumlu konuşmadılar bende erkek faktorunde iyi olan merkez ariyorum.
Iste buraya giriyorum arastiriyorum falan size yaziyorum sizin yazdiklarini okuyorum olumlu olan arkadaslari gorunce sevinçten olumsuz oldugunda uzuntuden agliyorum yani bu aralar herseye agliyorum..
Bana öyle söylediler 25 günde bir olurum benama erken olmadım 22 günde geldi benim adetim öncesinde 4-5 gün damla şeklinde geldi zor söküldüm yani opudan 5-6 gün sonra leke geldi ama olmadım bi türlü yine kendi günüme yakın oldum hemşire opudan 5-6 gün sonra adet olacaksın demiştiOpu işleminden sonra erken adet mi oluyoruz kızlar?
Benim bu 3. Denememdi gerçekten MâşâAllah diyeyim kendime burası çok rahattı diğer opularda kanamam da çok olmuştu burada sana özel oda veriliyor çıkıp giyiniyorsun sonra tekerlekli sandalye ile 2. Kata indiriyorlar opu odasına sonra uyandığında tekrar 6. Kata odana çıkıp dinlemiyorsun 1 saat sonra kahvaltı getiriyorlar kendini iyi hissedince çıkıyorsun özel bi kıyafete ihtiyaç yokArkadaşlar merhaba cmt inş opu işlemim olacak. Hastanede 2-3 saat kalınıyormuş heralde. İşlem sonrası odaya mı geçiliyor. Yanımda götürmem gereken kıyfafet vs önereceğiniz bişey var mı? Ağrı sızı olmaması için öncesinde tavsiye fln?
cnm artık eşin perhize girsin opu kadından kadına göre değişsede ortalama 10-14. günde oluyor zaten çatlatma iğnesi gibi birsey veriyorlar 36 saat sonrada opu oluyorsun sana birkaç gün sonra verirler o iğneden ona göre kendinizi ayarlayınBugun benim gonal f le 8. Gunum yarin muaynem var opu ne zaman olacak ki? Hic bilgi vermediler. Esim opu gunu mu sperm verecek. Ona gore 4 gunu ayarlamasi geeemmiyor mu? Bana simdi yarin 2 gun sonra opu derler mi?
cnm mantarın geçmeden sakın transfer olma senın yerınde olsam bu ayı es geçerim...Kızlar sanırım mantar oldum acayip yanma var. Yarin doktora gideceğim. Bu adetimle dondurulmuş tedaviye başlayacaktık yaklaşık bi 10 gun sonra falan. Eğer mantar olmuşsam doktorun verdiği ilaçları kullanayim mi memoriale mi danışayım. Ilaclar tedavime engel olur mu napayım bilemedim.
cnm eşin psikologa gitmeni niye istemıyor anlamadım?Kızlar psikolojim çok bozuk herseyi ve herkesi kafaya takiyorim. Sinirli ağlak ve takıntılı biri oldum. Eşim psikologa gitmemi de istemiyor sizce ne yapmaliyim ...
canım bugün doktora gideceğim randevu aldım. gerçi mantar mı onu da bilmiyorum ama yanma var hafif kaşıntı da var. transferden dolayı ihmal etmek istemiyorum. yaklaşık 10 gün adetime var adetin 18. günü falan transfer oluyor. yani yaklaşık bir aya yakın zaman var. o zamana kadar zaten geçmez mi. transferde olumsuz bi durum yaratır mı böyle bir durumla karşılaşan var mı ?cnm mantarın geçmeden sakın transfer olma senın yerınde olsam bu ayı es geçerim...
cnm bende evlılıgımın ilk zamanlarda mantar olmuştum, antibiyotik tedavisi ve vajinadan fitil tedavisi uyguluyırlar... birde pamuklu ve ütülenmiş iç çamaşır giy ve günlük ped kullanıyorsan kullanma o bölge kesinlıkle nemlı kalmıyacak sık sık iç çamaşırını değiştireceksin, cinsel ilişkı yok.. Bunlara uyarsan en geç 1 haftada geçiyor ... ama o bir hafta bana zehir olmuştu, acayip bir kaşınma ve yanma vardı üstelık yeşil akıntı gelıyordu gece bile uyayamamıştım... çok geçmiş olsun cnm adetıne daha varmış o zamana kadar geçer...canım bugün doktora gideceğim randevu aldım. gerçi mantar mı onu da bilmiyorum ama yanma var hafif kaşıntı da var. transferden dolayı ihmal etmek istemiyorum. yaklaşık 10 gün adetime var adetin 18. günü falan transfer oluyor. yani yaklaşık bir aya yakın zaman var. o zamana kadar zaten geçmez mi. transferde olumsuz bi durum yaratır mı böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Herşey Allahtan bunlar sadece vesile Allah ol derse olcak inşaallah:)İnşallah canım umarım faydalı olur
Bu arada memorialin bize ücretsiz psikolog desteği yok mu?cnm eşin psikologa gitmeni niye istemıyor anlamadım?
bu süreçte moral çok önemli kendini toparlanman lazım eğer tek başına başaramıyorsan muhakkak bir uzamandan destek alman gerekır.
yok cnmBu arada memorialin bize ücretsiz psikolog desteği yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?