Cetrotide kullaniyoruz ya o onlarin catlamasini engelliyot eger digerlerinin buyumesini beklerse doktorun buyuk ihtimal 22lerden vazgecmis olacak insallah sana evlat olacak embriyolarin olurBenim kafam cok karisti iki yumurtam 22 cm olmus digerleri de 14 15 16 17 bir de minik minikler varmis. Catlama ignesi de vurulmadim bu 22 ler ne olcak ? 14 15 leei buyutse o buyukler catlamicak mi ? Yumurta boyutlari 14 cm ile 22 arasi degisiyor bu kotu bir sey mi sizde sabit yakin mi gitti. Ondan fazla yumurta var ama hep alakasiz. Bir de ici bos felan cikarsa elim bombos kalir miyim? Boyle seyler yasayan var mi icinizde stres oldum cok
Hadi hayirlisi 4 e kadar cok zor beklicem erken catlayanlar olmus olabilir mi ki? Dun gece kasigima battilar sanki erken catlayan olmasi opuyu engeller mi? Ya soru soruyum cevap alamiyorun ki doktordan grup karar vercek mesajla gelcek diyeCetrotide kullaniyoruz ya o onlarin catlamasini engelliyot eger digerlerinin buyumesini beklerse doktorun buyuk ihtimal 22lerden vazgecmis olacak insallah sana evlat olacak embriyolarin olur
cnm yumurta baskılama iğnesi vuruluyorsun birsey olmaz .... bizimde öyleydi boyutları farklıydıBenim kafam cok karisti iki yumurtam 22 cm olmus digerleri de 14 15 16 17 bir de minik minikler varmis. Catlama ignesi de vurulmadim bu 22 ler ne olcak ? 14 15 leei buyutse o buyukler catlamicak mi ? Yumurta boyutlari 14 cm ile 22 arasi degisiyor bu kotu bir sey mi sizde sabit yakin mi gitti. Ondan fazla yumurta var ama hep alakasiz. Bir de ici bos felan cikarsa elim bombos kalir miyim? Boyle seyler yasayan var mi icinizde stres oldum cok
cnm bunları düşünme o yumurtalarda döllenirToplanan yumurtanin boyutunun 16 17 cm olmasinin dollenmeye etkisi var mi?
Catlamazlar merak etme canim o agrilarda birden fazla yumurtan ayni anda buyudugu icin baskidan dolayi oluyor ben bir onceki tedavimden hatırlıyorum son gun oturup kalkarken bile sanci yapıyordu o zaman sen bugun yarin catlatma ignesi olabilirsin yanlis anlamadiysam dimi suan mesaj bekliyorsunHadi hayirlisi 4 e kadar cok zor beklicem erken catlayanlar olmus olabilir mi ki? Dun gece kasigima battilar sanki erken catlayan olmasi opuyu engeller mi? Ya soru soruyum cevap alamiyorun ki doktordan grup karar vercek mesajla gelcek diye
Evet mesaj bekliyorum canım sıcak basıyor gece Uyuyamadım. Akıntım çok yumurtlayınca olan akıntıdan karnım kesiliyo sanki 3 kg da aldıö yine ohss kapıda yani de bari 3-5 sağlam yumurtam çıksa da bu eziyete değse ;(Catlamazlar merak etme canim o agrilarda birden fazla yumurtan ayni anda buyudugu icin baskidan dolayi oluyor ben bir onceki tedavimden hatırlıyorum son gun oturup kalkarken bile sanci yapıyordu o zaman sen bugun yarin catlatma ignesi olabilirsin yanlis anlamadiysam dimi suan mesaj bekliyorsun
Hayirli cumalar fazla düşünme ne olacaksa oluyor zaten insallah guzel embriyolarin oluşur stres yapma simdiden hayırlısı olsunEvet mesaj bekliyorum canım sıcak basıyor gece Uyuyamadım. Akıntım çok yumurtlayınca olan akıntıdan karnım kesiliyo sanki 3 kg da aldıö yine ohss kapıda yani de bari 3-5 sağlam yumurtam çıksa da bu eziyete değse ;(
Tekerlekli sandalye ile mi gidiyorsunBenim bu 3. Denememdi gerçekten MâşâAllah diyeyim kendime burası çok rahattı diğer opularda kanamam da çok olmuştu burada sana özel oda veriliyor çıkıp giyiniyorsun sonra tekerlekli sandalye ile 2. Kata indiriyorlar opu odasına sonra uyandığında tekrar 6. Kata odana çıkıp dinlemiyorsun 1 saat sonra kahvaltı getiriyorlar kendini iyi hissedince çıkıyorsun özel bi kıyafete ihtiyaç yok
Hemşire nosunu ara sor istersen canım .. iğneyi 17.00 19.00 arası demediler mi ?Benim bilgilendirme mesajim da hala gelmedi gonal f w devam mi catlatmadi cetrrotide devam mi diye 6 ya kadar mesajin gelir diyorlar ama ben gonal f i 16.30 da vuruluyorum. Bu saate kalmadan da doz belli olmasi gerekmez miydi?
[/QUOTE]Hemsire bana igneyi 4-7 arasi demisti 4.45 de vuruyorum . Cetrotite i de 8 de demistiler. Hemsireyi 2 kere aradim hala cevap yok.
QUOTE="Bir mucize, post: 54544909, member: 645722"]Hemşire nosunu ara sor istersen canım .. iğneyi 17.00 19.00 arası demediler mi ?
Evet canım üzerimizde kısa önlük olduğu için üzerimize çarşaf örtüp indirdiler başımızda bone :)Tekerlekli sandalye ile mi gidiyorsun
Evet canım11 gun ilac mi kullandin canim?
Canım doktora gittim evet mantarmış. Doktor vajinal fitil ve krem verdi. Tüp bebek tedavisi gördüğün için hap vermeyeceğim dedi. Verdiği ilaçlarida gebelerde kullanıyormuş hicbir sakıncası olmaz dedi. 3-4 güne kadar da geçer dedi. Hemşireyi de aradım ilaçları kullanabilirsiniz dedi. Stres ve antibiyotik kullanımı mantar yaparmış. Kullandığımız ağır ilaçlardan dolayı olabilirmiş. Sağol desteğin için.cnm bende evlılıgımın ilk zamanlarda mantar olmuştum, antibiyotik tedavisi ve vajinadan fitil tedavisi uyguluyırlar... birde pamuklu ve ütülenmiş iç çamaşır giy ve günlük ped kullanıyorsan kullanma o bölge kesinlıkle nemlı kalmıyacak sık sık iç çamaşırını değiştireceksin, cinsel ilişkı yok.. Bunlara uyarsan en geç 1 haftada geçiyor ... ama o bir hafta bana zehir olmuştu, acayip bir kaşınma ve yanma vardı üstelık yeşil akıntı gelıyordu gece bile uyayamamıştım... çok geçmiş olsun cnm adetıne daha varmış o zamana kadar geçer...
Climera banti ne için veriyorlar? Sizin natürel mi ilaçlı mi? Benim geçen ay natürel transferimde yumurtam çatlamamıştı negatif oldu. Semra hanim bir sonraki tedavi icin bant verebiliriz demişti ondan sordumTransfer gününü bekleyen arkadaşlar hangi ilaçları kullanıorsnz ben climera bant ve folic asit kullanıorm şimdilik :)
Cnm benim ilk denemem poztfti düşük yaptm 2. Tedavinde bant veririz dediler natural yapabilir dedi umut bey bu arada doktorm sonra ben tahlil sonuçlarımı yolladm banta başlıorsn dediler işte transfer sonrası da jel kullanackmşm yine natural sanrım ilaçsız oluorClimera banti ne için veriyorlar? Sizin natürel mi ilaçlı mi? Benim geçen ay natürel transferimde yumurtam çatlamamıştı negatif oldu. Semra hanim bir sonraki tedavi icin bant verebiliriz demişti ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?