Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cetrotide kullaniyoruz ya o onlarin catlamasini engelliyot eger digerlerinin buyumesini beklerse doktorun buyuk ihtimal 22lerden vazgecmis olacak insallah sana evlat olacak embriyolarin olur

Cetrotide kullaniyoruz ya o onlarin catlamasini engelliyot eger digerlerinin buyumesini beklerse doktorun buyuk ihtimal 22lerden vazgecmis olacak insallah sana evlat olacak embriyolarin olur
Hadi hayirlisi 4 e kadar cok zor beklicem erken catlayanlar olmus olabilir mi ki? Dun gece kasigima battilar sanki erken catlayan olmasi opuyu engeller mi? Ya soru soruyum cevap alamiyorun ki doktordan grup karar vercek mesajla gelcek diye

cnm yumurta baskılama iğnesi vuruluyorsun birsey olmaz .... bizimde öyleydi boyutları farklıydı

Hadi hayirlisi 4 e kadar cok zor beklicem erken catlayanlar olmus olabilir mi ki? Dun gece kasigima battilar sanki erken catlayan olmasi opuyu engeller mi? Ya soru soruyum cevap alamiyorun ki doktordan grup karar vercek mesajla gelcek diye
Catlamazlar merak etme canim o agrilarda birden fazla yumurtan ayni anda buyudugu icin baskidan dolayi oluyor ben bir onceki tedavimden hatırlıyorum son gun oturup kalkarken bile sanci yapıyordu o zaman sen bugun yarin catlatma ignesi olabilirsin yanlis anlamadiysam dimi suan mesaj bekliyorsun

Evet mesaj bekliyorum canım sıcak basıyor gece Uyuyamadım. Akıntım çok yumurtlayınca olan akıntıdan karnım kesiliyo sanki 3 kg da aldıö yine ohss kapıda yani de bari 3-5 sağlam yumurtam çıksa da bu eziyete değse ;(

Hayirli cumalar fazla düşünme ne olacaksa oluyor zaten insallah guzel embriyolarin oluşur stres yapma simdiden hayırlısı olsun

Tekerlekli sandalye ile mi gidiyorsun

Benim bilgilendirme mesajim da hala gelmedi gonal f w devam mi catlatmadi cetrrotide devam mi diye 6 ya kadar mesajin gelir diyorlar ama ben gonal f i 16.30 da vuruluyorum. Bu saate kalmadan da doz belli olmasi gerekmez miydi?

Benim bilgilendirme mesajim da hala gelmedi gonal f w devam mi catlatmadi cetrrotide devam mi diye 6 ya kadar mesajin gelir diyorlar ama ben gonal f i 16.30 da vuruluyorum. Bu saate kalmadan da doz belli olmasi gerekmez miydi?
Hemşire nosunu ara sor istersen canım .. iğneyi 17.00 19.00 arası demediler mi ?

Hemsire bana igneyi 4-7 arasi demisti 4.45 de vuruyorum . Cetrotite i de 8 de demistiler. Hemsireyi 2 kere aradim hala cevap yok.

QUOTE="Bir mucize, post: 54544909, member: 645722"]Hemşire nosunu ara sor istersen canım .. iğneyi 17.00 19.00 arası demediler mi ?[/QUOTE]

[/QUOTE]
Saatin geldi sen cep teli cvp vermiyosa hastaneyi ara bi de en iyisi

Transfer gününü bekleyen arkadaşlar hangi ilaçları kullanıorsnz ben climera bant ve folic asit kullanıorm şimdilik :)

Canım doktora gittim evet mantarmış. Doktor vajinal fitil ve krem verdi. Tüp bebek tedavisi gördüğün için hap vermeyeceğim dedi. Verdiği ilaçlarida gebelerde kullanıyormuş hicbir sakıncası olmaz dedi. 3-4 güne kadar da geçer dedi. Hemşireyi de aradım ilaçları kullanabilirsiniz dedi. Stres ve antibiyotik kullanımı mantar yaparmış. Kullandığımız ağır ilaçlardan dolayı olabilirmiş. Sağol desteğin için.

Transfer gününü bekleyen arkadaşlar hangi ilaçları kullanıorsnz ben climera bant ve folic asit kullanıorm şimdilik :)
Climera banti ne için veriyorlar? Sizin natürel mi ilaçlı mi? Benim geçen ay natürel transferimde yumurtam çatlamamıştı negatif oldu. Semra hanim bir sonraki tedavi icin bant verebiliriz demişti ondan sordum

Climera banti ne için veriyorlar? Sizin natürel mi ilaçlı mi? Benim geçen ay natürel transferimde yumurtam çatlamamıştı negatif oldu. Semra hanim bir sonraki tedavi icin bant verebiliriz demişti ondan sordum
Cnm benim ilk denemem poztfti düşük yaptm 2. Tedavinde bant veririz dediler natural yapabilir dedi umut bey bu arada doktorm sonra ben tahlil sonuçlarımı yolladm banta başlıorsn dediler işte transfer sonrası da jel kullanackmşm yine natural sanrım ilaçsız oluor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…