cnm bant da estrofem yerine verdi rahim kalınlaşmasını sağlıyorClimera banti ne için veriyorlar? Sizin natürel mi ilaçlı mi? Benim geçen ay natürel transferimde yumurtam çatlamamıştı negatif oldu. Semra hanim bir sonraki tedavi icin bant verebiliriz demişti ondan sordum
Inş son tedavin olsun canım. Bu tedavinde allah kucağını doldursun inş.Cnm benim ilk denemem poztfti düşük yaptm 2. Tedavinde bant veririz dediler natural yapabilir dedi umut bey bu arada doktorm sonra ben tahlil sonuçlarımı yolladm banta başlıorsn dediler işte transfer sonrası da jel kullanackmşm yine natural sanrım ilaçsız oluor
Kızlar selamınaleyküm erken gebelik testi almıştım az önce yaptım 2.çizgi var foto atamıyorum hata veriyor .. ilaç kullanmadım hamilemiyimdir test yanlış çıkar mı ya buna bile sevinemedim yanlışsa diye :))
Ayyy inşallah öyledir canım ya .. teşekkür ederim yarına kadar kimseye söylemeyim emin olayım :)) şuan bi yanımHadi gözümüz aydın olsun o zaman hamilesin . Sevin canım sevin yarın da kan testini yaparsın . . Yanlış değildir merak etme ..
Ayyy inşallah öyledir canım ya .. teşekkür ederim yarına kadar kimseye söylemeyim emin olayım :)) şuan bi yanımbi yanım da hahhahahha
Amin inşallaahh sağol canımEvet aynen öyle oluyor insan çok iyi anlıyorum . Tadını çıkar canım. Tekrardan gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah. .
Kızlar selamınaleyküm erken gebelik testi almıştım az önce yaptım 2.çizgi var foto atamıyorum hata veriyor .. ilaç kullanmadım hamilemiyimdir test yanlış çıkar mı ya buna bile sevinemedim yanlışsa diye :))
Amiinn sağol Allah razı olsun ..Allahım sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsinGözün aydın bebeğin sana tutunmus
Test yanlış değildir benim de çıktı hem idrar da hem de kan da
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Kolay hamilelik rahat doğum diliyorum
Amin inşallah canim yaAmiinn sağol Allah razı olsun ..Allahım sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Evet gördüğüm sonuçlara göre öyle ama yarın daha garanti olur inşallah sağlıkla ilerler hayırla sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı .. bende yarın merkezde kan vereceğim inşallah değerimde güzeldirAmin inşallah canim ya
Benim 3. Gün embriyosu 9. Gün 63 cikti 11.gün 103 memorial 2 kat artmaDigi için pazar günü tekrar test istediler
Hesaplarima göre %63 artmis
Normalde artma 60-100 arasi normal diyorlar arastirmalarima göre
Bilmiyorum artik herşey yarın belli olacak
Evet gördüğüm sonuçlara göre öyle ama yarın daha garanti olur inşallah sağlıkla ilerler hayırla sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı .. bende yarın merkezde kan vereceğim inşallah değerimde güzeldir
Canım ya kendim pozitif görmüş gibi sevindim hadi hayırlısıKızlar selamınaleyküm erken gebelik testi almıştım az önce yaptım 2.çizgi var foto atamıyorum hata veriyor .. ilaç kullanmadım hamilemiyimdir test yanlış çıkar mı ya buna bile sevinemedim yanlışsa diye :))
Sağol canıımm darısı isteyen herkesin başına inşallahCanım ya kendim pozitif görmüş gibi sevindim hadi hayırlısı
Amiinn sağol kuzuumm inşallaahh .. Rabbim hayırla sağlıkla sana da nasip etsinB Bir mucize canim tebrik ederim ben senin pozitif olacagina hrp inandim insallah saglikla devam eder
Hayırlı olsun bebişin :)
Teşekkür ederimHayırlı olsun bebişin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?