Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

C
Climera banti ne için veriyorlar? Sizin natürel mi ilaçlı mi? Benim geçen ay natürel transferimde yumurtam çatlamamıştı negatif oldu. Semra hanim bir sonraki tedavi icin bant verebiliriz demişti ondan sordum
cnm bant da estrofem yerine verdi rahim kalınlaşmasını sağlıyor

Inş son tedavin olsun canım. Bu tedavinde allah kucağını doldursun inş.

Hadi gözümüz aydın olsun o zaman hamilesin . Sevin canım sevin yarın da kan testini yaparsın . . Yanlış değildir merak etme ..

Ayyy inşallah öyledir canım ya .. teşekkür ederim yarına kadar kimseye söylemeyim emin olayım :)) şuan bi yanım bi yanım da hahhahahha

Evet aynen öyle oluyor insan çok iyi anlıyorum . Tadını çıkar canım. Tekrardan gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah. .

Gözün aydın bebeğin sana tutunmus
Test yanlış değildir benim de çıktı hem idrar da hem de kan da
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Kolay hamilelik rahat doğum diliyorum

Amiinn sağol Allah razı olsun ..Allahım sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Amiinn sağol Allah razı olsun ..Allahım sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Amin inşallah canim ya
Benim 3. Gün embriyosu 9. Gün 63 cikti 11.gün 103 memorial 2 kat artmaDigi için pazar günü tekrar test istediler
Hesaplarima göre %63 artmis
Normalde artma 60-100 arasi normal diyorlar arastirmalarima göre
Bilmiyorum artik herşey yarın belli olacak

Evet gördüğüm sonuçlara göre öyle ama yarın daha garanti olur inşallah sağlıkla ilerler hayırla sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı .. bende yarın merkezde kan vereceğim inşallah değerimde güzeldir

Merak etme çok güzel değerler alacaksın
Allahın izni ile
İkimiz icinde yarın büyük gün
Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah

eger son on gun icinde hormonlu ilac ya da catlamat ignesi kullanmadiysan. hamilesin demek ki tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…