- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
Gozunaydin canim darisi diger arkadaslara insallah
Teşekkür ederim canım .. çatlatma iğnesini kullanalı 14 gün oldueger son on gun icinde hormonlu ilac ya da catlamat ignesi kullanmadiysan. hamilesin demek ki tebrikler :)
Sağol canım amin inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinGozunaydin canim darisi diger arkadaslara insallah
Cnm bende de erken gebelik testinde çıkmştı pozitf hamileydim cnm pek yanılma olmuor ama kan ver istersen en doğru sonucu alırsnKızlar selamınaleyküm erken gebelik testi almıştım az önce yaptım 2.çizgi var foto atamıyorum hata veriyor .. ilaç kullanmadım hamilemiyimdir test yanlış çıkar mı ya buna bile sevinemedim yanlışsa diye :))
Amin cnm cümlemiz inşallah senin kacıncı tedavin sorun ne sizin?Inş son tedavin olsun canım. Bu tedavinde allah kucağını doldursun inş.
Yarın test günüm zaten canım merkeze gideceğim inşallah sağolCnm bende de erken gebelik testinde çıkmştı pozitf hamileydim cnm pek yanılma olmuor ama kan ver istersen en doğru sonucu alırsn
Merhaba tedavin şimdiden hayırlı olsun bizim tedavi ilaçlar testler 6 adet embriyo pgt testi ve 2 adet embryo dondurma 20 bini buldu .. herkeste farklı fiyatlar olabiliyor .. doktorum Gönül hanımdı transferimi de Gönül hanım yaptı çok memnunum kendisinden ..Arkadaşlar merhabalar hepinize. Öncelikle Allah hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. 3,5 yıllık evliyim ve pko hastasıyım. Pazartesi günü memorial hastanesiyle görüştük ve istenilen tahlilleri yaptırdık dün sonuçlarımızı aldık ve doktorum amh değerim yüksek olduğunu yani çok fazla yumurtam olduğu için tüp bebek tedavisi ile yolumuza devam edeceğimizi ve tedavi sırasında yumurta toplama işleminden sonra 2 adet Rahmi dinlendireceğini söyledi. Şubat ta ki adetimle birlikte tedaviye başlayacaz inşallah. Yalnız çok heyacanlıyım kızlar farklı bir umut ve mutluluk var. Allahım gülen yüzlerimizi soldurmasın inşallah elimizi boş bırakmasın inşallah. Tedaviye başlayan arkadaşlardan nasıl bir yol izledikleri ile ilgili bilgi istiyorum. Ne kadar ödeme yaptınız istenilen ödeme dışına çıkıldımı yumurta toplama transfer işlemleri nasıl devam ediyor doktorunuz kim bu ve bunun gibi merak edilenleri paylaşırsanız çok mutlu olurum. En azından ben ve benim gibi olan arkadaşlara fikir olur. Hepinize şimdiden sonsuz teşekkürler ve mutlu haberler inşallah
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdinsin gözün aydın. Güzel haberlerin devamı gelir inşallahKızlar selamınaleyküm erken gebelik testi almıştım az önce yaptım 2.çizgi var foto atamıyorum hata veriyor .. ilaç kullanmadım hamilemiyimdir test yanlış çıkar mı ya buna bile sevinemedim yanlışsa diye :))
Amiinn inşallah canım sağolÇok sevindim canım. Allah tamamına erdinsin gözün aydın. Güzel haberlerin devamı gelir inşallah
Nasıl mutlu oldum harika haber. İnş hamilesinizdir. Bende bugün opu oldum. Heyecanlı bekleyişler başladı.Kızlar selamınaleyküm erken gebelik testi almıştım az önce yaptım 2.çizgi var foto atamıyorum hata veriyor .. ilaç kullanmadım hamilemiyimdir test yanlış çıkar mı ya buna bile sevinemedim yanlışsa diye :))
İnşallaahh .. Hadi hayırlısı inşallah .. yarın kanda görmeden inanamıcam galiba :)Nasıl mutlu oldum harika haber. İnş hamilesinizdir. Bende bugün opu oldum. Heyecanlı bekleyişler başladı.
Canım Allah tamamına erdirsin. Çok sevindik gerçekten. O zaman bize anlatır mısın nasıl geçirdin bu 9 günü ne zman normal hayatına döndün hastanede ne kadar kaldın ve nasıl beslendin veee belirtilerin nelerdi. Çok sordum ama bize de umut ol lütfen canımAmiinn inşallah canım sağol
İnşallaahh .. Hadi hayırlısı inşallah .. yarın kanda görmeden inanamıcam galiba :)[/QUOTE
hayırlı olsun tebrikler. kanda görmek bile inanmaya yetmemişti kalp atışına kadar şükür. Allah tamamına erdirsin. yeni yıl pozitif yılı oldu maşallah
tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah allah tamamına erdirsin. kanda görmek bile yetmemişti bana kalbini görünce gerçek bir bağ ve hamile hissi oluşmuştu. inşallah hwp güzel ilerler. pozitif senesi 2018 maşallahİnşallaahh .. Hadi hayırlısı inşallah .. yarın kanda görmeden inanamıcam galiba :)
Amin inşallah canım teşekkür ederim sağlıkla ilerler inşallahtebrik ederim hayırlısı olsun inşallah allah tamamına erdirsin. kanda görmek bile yetmemişti bana kalbini görünce gerçek bir bağ ve hamile hissi oluşmuştu. inşallah hwp güzel ilerler. pozitif senesi 2018 maşallah
Amin inşallah canım yarın kan sonucuma göre yazacaktım aslında ama şimdiden söyleyim o zamanCanım Allah tamamına erdirsin. Çok sevindik gerçekten. O zaman bize anlatır mısın nasıl geçirdin bu 9 günü ne zman normal hayatına döndün hastanede ne kadar kaldın ve nasıl beslendin veee belirtilerin nelerdi. Çok sordum ama bize de umut ol lütfen canım
Sağolasın canım ben inanıyorum güzel haberler gelecek inşAAllah. 3 tl nasıl içtin canım ya. Ben 2 tl bile içemiyorum. Bir de çok sordum biliyorum ama hastanede ne kadar yattın transferden hemen sonra lavabo için kalktın mı. Eve gelince yatmadım dedin ya dışarı falan çıktın mı yoksa evde mi normal hayatına devam eder gibi yaptın. Ben en çok buna takıyorum galiba canım yaAmin inşallah canım yarın kan sonucuma göre yazacaktım aslında ama şimdiden söyleyim o zaman
Sabahları 1 bardak inek sütü içtim :)
1 adet haşlanmış ymt peynir zytn domates salata şeklinde yaptım kahvaltımı
Yine evde yaptığımız yoğurttan yedim
Sebze ağırlıklı beslendim
Çay kahve sigara içmedim
Transferden 1 gün önce başladım 5.güne kadar 1 dilim ananas yedim
Transfer günü kayısı kompostosu içtim
Her gün bir kase devam ettim kabızlık sorunum olmadı şükür
1 avuçtan az kabak çekirdeği yedim
İlk üç gün incir yedim kabız sorunum olmayınca devam etmedim
Sebzeleri haşladım
Pırasa karnabahar ıspanak brokoli
3 gün fırında balık ve buğulama balık yedim ilk gün de olmak üzere yatmadım annemde kaldım ama annemle birlikte yaptım herşeyi dikkat ederek tabi
Eğilmedim elimi yukarı kaldırmadım :)
Ağır kaldırmadım sürekli yatmadım ama dikkat ederek yemekte yaptım sofra da kaldırdım .. tencereleri annem indirdi kaldırdı vs vs ..
Bunların dışında en önemlisi sürekli dua ettim namazıma oturarak devam ettim secde belki sıkıntı olur diye.. hergün meryem suresi okudum ya mubdi çektim .. Allahım inşallah nasip etmiştir yarında kanda görürüm sağlıklı ilerler inşallah ..
Ek olarak 3 lt su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?