- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Transferden sonra yarım saat yatırdılar sonra çıkabilirsiniz diye hemşire geldi çıkarken lavaboya girip çıktım suyu da küçük şişelerden aldım öyle içtim rahat gitti :) bana kalsa dışarı da çıkacaktım annem çok pinpiriklendi test olmadan çıkarmam diye çıkamadım :))Sağolasın canım ben inanıyorum güzel haberler gelecek inşAAllah. 3 tl nasıl içtin canım ya. Ben 2 tl bile içemiyorum. Bir de çok sordum biliyorum ama hastanede ne kadar yattın transferden hemen sonra lavabo için kalktın mı. Eve gelince yatmadım dedin ya dışarı falan çıktın mı yoksa evde mi normal hayatına devam eder gibi yaptın. Ben en çok buna takıyorum galiba canım ya
Memorialde rapor geçmiyor ama indirim yapılıyormuş rapor oluncaMerhaba kızlar bi sorum olacak size ya. Bende zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorumüyorum ilk denememiz negatif oldu malaesef. Ben raporluyum iki hakkim kaldi ama ikinci denemimizi ozelde yapmak istiyorum. Raporlu daha uygun hastaneler hangisi bilginiz varmı. Normalde yapmaya gücüm yetmez
istanbul tüp bebek merkezi Dr Aret Kamar rapor geçiyor 2000 küsür tam bilmiyorum ama o civarlarda arkadaşım gidiyor gayet memnunMerhaba kızlar bi sorum olacak size ya. Bende zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorumüyorum ilk denememiz negatif oldu malaesef. Ben raporluyum iki hakkim kaldi ama ikinci denemimizi ozelde yapmak istiyorum. Raporlu daha uygun hastaneler hangisi bilginiz varmı. Normalde yapmaya gücüm yetmez
Cnm bende pko hastasıym memorial de ilk denemem de hamile kaldm ama düşük yaptm maalesef olsn bu bile umut oldu bize başka merkezde 3. Negatif denemem oldu semra hoca histeroskobi yaptı bnm de yumurtan toplandı ikinci adettimde histeroskobi oldum sonraki adetle de transferm oldu şimdi de yeniden başlıorm tedaviye dondurulmşlarm var bnm de kısmetse şubat 10 gibi transferm olacak ben yazın başlamştm tedaviye temmuz ayındaydı mayısda görüşme yapmıştık 6800 dü 1500 histeroskobi oldum şimdi ne kadar ödeyeceğim bilmiorm bu arada dondurulmş transfer olan arkadaşlar ne kadar ödeme yaptınz bizleride bilgilemdirirsenz sevinirm :) Allah inşallah bu son tedavmz olur da hamile kalır sağlıkla kucağımıza alırızArkadaşlar merhabalar hepinize. Öncelikle Allah hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. 3,5 yıllık evliyim ve pko hastasıyım. Pazartesi günü memorial hastanesiyle görüştük ve istenilen tahlilleri yaptırdık dün sonuçlarımızı aldık ve doktorum amh değerim yüksek olduğunu yani çok fazla yumurtam olduğu için tüp bebek tedavisi ile yolumuza devam edeceğimizi ve tedavi sırasında yumurta toplama işleminden sonra 2 adet Rahmi dinlendireceğini söyledi. Şubat ta ki adetimle birlikte tedaviye başlayacaz inşallah. Yalnız çok heyacanlıyım kızlar farklı bir umut ve mutluluk var. Allahım gülen yüzlerimizi soldurmasın inşallah elimizi boş bırakmasın inşallah. Tedaviye başlayan arkadaşlardan nasıl bir yol izledikleri ile ilgili bilgi istiyorum. Ne kadar ödeme yaptınız istenilen ödeme dışına çıkıldımı yumurta toplama transfer işlemleri nasıl devam ediyor doktorunuz kim bu ve bunun gibi merak edilenleri paylaşırsanız çok mutlu olurum. En azından ben ve benim gibi olan arkadaşlara fikir olur. Hepinize şimdiden sonsuz teşekkürler ve mutlu haberler inşallah
Çok sevindim canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun :)Kızlar selamınaleyküm erken gebelik testi almıştım az önce yaptım 2.çizgi var foto atamıyorum hata veriyor .. ilaç kullanmadım hamilemiyimdir test yanlış çıkar mı ya buna bile sevinemedim yanlışsa diye :))
Amin sağol canım darısı başına inşallah Allahım sizede nasip etsinÇok sevindim canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun :)
evet taksimde google yazarsan çıkarCanım nerde tam olarak taksim diye duymuştum dogrumu
Canım hayırlı olsun tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip eder inş. Çok sevindim senin adına. Inş sorunsuz bir hamilelik geçirirsin sağlıkla ilerler.
Amin canim. Benim ilk tedavim olumsuz oldu. Dondurulmuşum var adet olunca dondurulmuş tedaviye başlayacağım. Bizdeki problem erkek infertilitesi. Sayı morfoloji hareketlilik hepsi düşük malesef.Amin cnm cümlemiz inşallah senin kacıncı tedavin sorun ne sizin?
Gözün aydın cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar selamınaleyküm erken gebelik testi almıştım az önce yaptım 2.çizgi var foto atamıyorum hata veriyor .. ilaç kullanmadım hamilemiyimdir test yanlış çıkar mı ya buna bile sevinemedim yanlışsa diye :))
Canm halkali acibadem de rapor geciyor. Turgut aydin biz suan ona gidiyoruzMerhaba kızlar bi sorum olacak size ya. Bende zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorumüyorum ilk denememiz negatif oldu malaesef. Ben raporluyum iki hakkim kaldi ama ikinci denemimizi ozelde yapmak istiyorum. Raporlu daha uygun hastaneler hangisi bilginiz varmı. Normalde yapmaya gücüm yetmez
Amin inşallah sağol canım Allahım herkese nasip etsinGözün aydın cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah Allahım sana da nasip etsin bu son tedavin olur inşallah canımCanım hayırlı olsun tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip eder inş. Çok sevindim senin adına. Inş sorunsuz bir hamilelik geçirirsin sağlıkla ilerler.
Aminnn cümlemizin inşallahAmin inşallah Allahım sana da nasip etsin bu son tedavin olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?