Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferden sonra yarım saat yatırdılar sonra çıkabilirsiniz diye hemşire geldi çıkarken lavaboya girip çıktım suyu da küçük şişelerden aldım öyle içtim rahat gitti :) bana kalsa dışarı da çıkacaktım annem çok pinpiriklendi test olmadan çıkarmam diye çıkamadım :))

Merhaba kızlar bi sorum olacak size ya. Bende zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorumüyorum ilk denememiz negatif oldu malaesef. Ben raporluyum iki hakkim kaldi ama ikinci denemimizi ozelde yapmak istiyorum. Raporlu daha uygun hastaneler hangisi bilginiz varmı. Normalde yapmaya gücüm yetmez

Memorialde rapor geçmiyor ama indirim yapılıyormuş rapor olunca

istanbul tüp bebek merkezi Dr Aret Kamar rapor geçiyor 2000 küsür tam bilmiyorum ama o civarlarda arkadaşım gidiyor gayet memnun

Cnm bende pko hastasıym memorial de ilk denemem de hamile kaldm ama düşük yaptm maalesef olsn bu bile umut oldu bize başka merkezde 3. Negatif denemem oldu semra hoca histeroskobi yaptı bnm de yumurtan toplandı ikinci adettimde histeroskobi oldum sonraki adetle de transferm oldu şimdi de yeniden başlıorm tedaviye dondurulmşlarm var bnm de kısmetse şubat 10 gibi transferm olacak ben yazın başlamştm tedaviye temmuz ayındaydı mayısda görüşme yapmıştık 6800 dü 1500 histeroskobi oldum şimdi ne kadar ödeyeceğim bilmiorm bu arada dondurulmş transfer olan arkadaşlar ne kadar ödeme yaptınz bizleride bilgilemdirirsenz sevinirm :) Allah inşallah bu son tedavmz olur da hamile kalır sağlıkla kucağımıza alırız

Amin cnm cümlemiz inşallah senin kacıncı tedavin sorun ne sizin?
Amin canim. Benim ilk tedavim olumsuz oldu. Dondurulmuşum var adet olunca dondurulmuş tedaviye başlayacağım. Bizdeki problem erkek infertilitesi. Sayı morfoloji hareketlilik hepsi düşük malesef.

Gözün aydın cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canm halkali acibadem de rapor geciyor. Turgut aydin biz suan ona gidiyoruz

Arkadaşlar labarotuardan aradılar semra hanım bana imsi olacak demişti labarotuar mikroenjeksiyon yapıldı dedi imsi olacaktı dedim biraz durdu büyüttük öyle baktık diye çevirdi gibi geldi şuan moralim çok bozuk. Kimle konuşmam gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…